Close
Inapoi la postari

Cum se monteaza o folie agrotextil in camp si in solar

Cum se monteaza o folie agrotextil in camp si in solar

Cum se monteaza o folie agrotextil in camp si in solar

Folia agrotextil este un material versatil si folosit in cultivarea unor game variate de plante, atat in camp cat si in solarii. In acest articol, vom discuta despre cum se monteaza o folie agrotextil atat in camp, cat si in solarii.

Montarea foliei agrotextil in camp:

  1. Alegerea locului: Alege un loc potrivit pentru a-ti monta folia agrotextil. Acesta trebuie sa fie curat si fara obstacole precum pietre, crengi sau radacini.

  2. Pre-marcarea: Marcheaza cu pana sau creta conturul zonei unde vrei sa montezi folia agrotextil.

  3. Decuparea foliei: Decupeaza folia agrotextil astfel incat sa se potriveasca marcajelor tale.

  4. Fixarea la pamant: Foloseste sfori sau pene de metal pentru a fixa folia la pamant. Asigura-te ca sforile sau penele sunt fixate solid.

  5. Umplerea cu pamant: Umple zona marcata cu pamant astfel incat sa acopere marginile foliei.

Montarea foliei agrotextil in solar:

  1. Alegerea locului: Alege un loc potrivit pentru a-ti monta folia agrotextil in solar. Acesta trebuie sa fie curat si fara obstacole precum pietre, crengi sau radacini.

  2. Decuparea foliei: Decupeaza folia agrotextil astfel incat sa se potriveasca dimensiunilor solariului tau.

  3. Fixarea la pereti: Foloseste sfori sau pene de metal pentru a fixa folia la pereti. Asigura-te ca sforile sau penele sunt fixate solid.

  4. Sigilarea marginilor: Sigileaza marginile foliei astfel incat sa nu permita aerului sa intre in solar.

In concluzie, montarea unei folii agrotextil poate fi realizata cu usurinta atat in camp, cat si in solarii. Este important sa alegi un loc potrivit si sa decupezi folia astfel incat sa se potriveasca marcajelor sau dimensiunilor tale, apoi sa o fixezi solid la pamant sau la pereti, si sa sigilezi marginile. Aceasta va asigura protectie impotriva vantului, radiatiilor solare puternice si a umiditatii excesive, contribuind la cresterea si dezvoltarea plantelor intr-un mediu controlat si favorabil.

Comentarii
Scrie un comentariu Inchide formularul