Close
Inapoi la postari

Ce avantaje are plasa antiinghet?

Ce avantaje are plasa antiinghet?

Persoanele care se ocupa de agricultura, folosesc printre altele si plasa antinghet. Aceasta reprezinta cea mai eficienta solutie pentru a acoperi florile si legumele astfel incat sa fie protejate impotriva inghetului. Aflati mai multe detalii interesante referitoare la aceste plase in randurile care urmeaza!

Ce culturi au nevoie de plasa antiinghet?

Se pot folosi plasele antiinghet pentru culturi precum cea a cartofilor, a capsunilor, a morcovilor, a pepenilor galbeni, a salatelor, iar exemplele pot continua. Plasa antiinghet poate fi aplicata cu mare succes in cresterea rasadurilor pentru productia timpurie.

O astfel de plasa impotriva inghetului este deosebit de eficienta dat fiind faptul ca favorizeaza incalzirea solului. In plus, protejeaza plantele in procesul de productie timpurie.

In plus, trebuie sa mentionam si faptul ca aceste plase antiinghet au culoarea alba si sunt confectionate din polipropilena. Sunt deosebit de eficiente dat fiind faptul ca ofera si o foarte buna protectie impotriva razelor UV.

Pot fi folosite in conditii de siguranta maxima pentru plante, pe care le protejeaza si le asigura o foarte buna crestere si mult mai rapida. Protejeaza plantele atat impotriva inghetului cat si impotriva gandacilor.

Indiferent de culturile pentru care se folosesc aceste plase antiinghet, plantele pot sa respire, pot creste liber si pot fi tratate cu substante solubile in apa. Mai mult decat atat, plasa de umbrire nu absoarbe sub nici o forma apa iar dupa ploaie se usuca foarte repede.

Nu afecteaza si nu deranjeaza plantele, si pot fi aplicate imediat dupa plantarea plantelor.

Avantajele uneiĀ plase antinghet

Exista mai multe avantaje despre care se stie ca sunt asociate cu plasa antiinghet. In mod evident insa, cel mai important dintre acestea este reprezentat de protectia oferita plantelor impotriva inghetului. Acesta este practic motivul datorita caruia a fost confectionata aceasta plasa.

Pretul convenabil este un alt avantaj pe care acest tip de plasa impotriva inghetului il are, ca sa nu mai punem la socoteala si faptul ca are o greutate redusa. Tocmai din acest motiv nu afecteaza plantele in nici un fel si nu le dauneaza.

Si unul dintre avantajele cele mai importante a fost deja mentionat in randurile anterioare. Acesta consta in faptul ca plasa antiinghet ofera si o foarte buna protectie impotriva razelor UV.

Asadar, exista suficiente avantaje care sa determine agricultorii sa achizitioneze cu mare incredere acest tip de plasa.

Comentarii
Scrie un comentariu Inchide formularul