Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Amatori De Rugby?
Sinapse > Nous aberons, vous aberez > Gazeta spãrturilor
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
CHIHUAHUA
mie mi-a placut biggrin.gif

bate fotbalul oricand biggrin.gif
Mache
QUOTE(CHIHUAHUA @ Oct 15 2007, 11:51 AM) [snapback]100224[/snapback]

Asta poti sa o mai zici/scrii de cateva ori! d.gif
CHIHUAHUA
mil
alo...alo...nu mai arde gazu'.

sa mai stearga cineva din ele... un multiplicator "X 1000" ajunge, pricipim wink.gif
CHIHUAHUA
ce-ai aia ... x1000 .... BigB.gif ca eu n-am facut trigonometrie
mil
semifinalele au anuntat o finala urata...inchisa...in care fiecare va astepta greseala celuilalt si probabil se va decide prin multe lovituri si forma transformerului. Deci nu multe eseuri...si daca o sa fie o sa fie pe greseli, nu pe constructie...sau pe constructie de aia migaloasa, "englezeasca" in care se inianteaza metru cu metru...pana se trece.

Oricum SA is de departe favoriti...dar rugby-ul lor e ca fotbalul nemtesc, sunt meseriasi, nu artisti.
Mache
Poate ne vor face o bucurie si vor juca frumos si spectaculos. Ma rog, eu cel putin asa visez.
TataBobu
Morala? Abia astept finala mica d.gif
mil
Azi, in Issy le Moulineaux, taman ce ma duceam spre casa cu merindea, amarat ca s-a rupt lantu'...antifurt, Dacule, ala antifurt...dau sa trec bulevardu', cand nu...intersectia blocata, politisti a la americaine pe motoare...cine sa treaca, cine sa treaca...opaaaaa...autocaru' cu les bleus...no, de fapt in orasu in care stau e comitetul de organizare a campionatelor de rugby, dar asta nu inseamna ca astia de la primarie au pus frun ecran gigant ceva in piata lor.

No...azi am auzit ca Sarko a demisonat de nevasta...si s-a legat la cap "neoficial" cu marocanca Rachida Dati, ministreasa de justitie...cu asta am dat nas in nas la minister acu vreo 4 saptamani. Deci e clar, tata carterpilar va zice cas-a aratat semn: les beus astia castiga finala mica!!!
mil
Rectific...viziunea mea de mai bine se pare ca l-a privit doar pe antrenoru echipei, care a fost avansta de Sarko la grad de secretar de stat, scapand astfel de amenintarile procurorilor care il anchetau pentru niscai malverstaiuni financiare...soon to be prescrise...bleusii or pierdut rusinos...bravo argentinienilor, care cred c aputeau ajunge in finala pe un traseu mai favorabil...

Mache
Boon, vazut meciul de box Franta-Argentina. Box am zis? Am gresit. blush.gif Ala a fost dimineata, cu al nostru roman campion! Daca francezii ar fi jucat asa cum au facut-o cand au marca incercarea, din a doua repriza, si nu ar fi fost preocupati sa se hartuiasca cu argentinienii si sa sara la bataie, poate ca meciul ar fi fost mult mai echilibrat. Asa, au aratat doar ca sunt o echipa de oameni cu multe frustrari. Cred ca tensiunea a fost prea mare pentru ei. Si au cedat psihic. Fapt ce i-a costat medaliile de bronz.

Putea iesi un meci frumos, asa, a iesit un mare macel. Argentinienii au jucat frumos. Mi-au placut.

Sa vedem finala.
TataBobu
Previziunea pentru finala: meci urat, inchis, 3 sferturi din timp fixari in gramezi spontane, maxim 3 eseuri si toate pe inaintare. Castigator: Africa de Sud.
Mache
Bobule, ai avut dreptate. Au castigat sud-africanii. Si in privinta meciului, urat, inchis, ai avut dreptate.

A fost mai palpitant cel din finala mica.

Asa ca m-am uitat, mai mult, la snooker.
mil
neh, io am avut mai multa dreptate...am zis ca nu se marca nici un eseu...meci Wilkinson-Percy

Si o mentiune cu Sarko...dupa ceremonie, intre intrebarile protocolare puse de TF1 in direct dupa decernarea cupeo (TF1 e privata a unui sarkozist feroce)...ce imi apare pozitia a 4-a...o interbarile despre avansarea urmaritului Laporte (antrenoru echipei de rugby) la rangul de secretar de stat...Sarko a eschivat...dar oricum, mi-a placut ideea de fi jurnalist agresiv...chit ac nu e nici locu, nici momentu si nici nu ti-a zis sefu.
Mache
Daca nu stiati, a inceput Turneul celor 6 natiuni. Iar Anglia a mancat bataie, de la Tara Galilor, acasa. Cu 26 la 19.

Francezii i-au batut pe scotieni, iar irlandezii pe italieni.
TataBobu
Week-endul viitor scotienii se duc s-o ia pe Millenium Stadium, englezii vor sa capaceasca italienii in deplasare si Franta - Irlanda nu stiu unde se joaca.
mil
a fost superba ultima repriza Anglia - Tara Galilor...bravo mah! Sunt trei echipe care conteaza anu' asta...Anglia, Franta, Tara Galilor..in aceasta ordine...am pus Anglia pe prima pozitie in conditiile in care isi revine Wilkinson...altfel nu ii vad bine.
Mache
Bobule, uite aici meciurile, datele si locurile de desfasurare http://www.rbs6nations.com/en/matchcentre/...res-results.php
poor black man
Io' abia astept Tara Galilor - Franta ... :-D
mil
mama ce misto meciuri au fost toate in We asta...Franta, cu 4 eseuri marcate si pana la final calarita de irlandezi teribil, stand cu inima cat un purice ca la handbal...rugandu-se sa treaca mai repede secundele, am avut impresia ca ala o sa iasa in tribune cu mingea si se ducea eventual cu ea acasa, doar sa treaca timpul...Anglia tragand de timp in fata italienilor care parca aveau fiecare un ficat si jumatate...galezii si scotienii luptand deschis fara sa se uite la scor...gafand, sangerand...fenomenal...nu credeam ac echipe care mi se pareau slabutele anu' asta (cat si anul trecut la CM) sa ofere atata riposta si spectacol...bravo lor.
TataBobu
Sezonul asta tin cu velsii d.gif
poor black man
Facem club?
mil
imi e frica ca velsii pot fi infranti decat o echipa care nu joaca...mi se par indisciplinati si incapabili sa bata o Franta care ii asteapta linistita sa greseasca, fie in atac...fie in aparare, trantindu-le un cateva eseuri si lovituri din senin cum le-au facut iraldezilor.

Oricum...ideea e ca Franta de anu' asta e vulnerabila in fata experientei engleze...si unei echipe obisnuita sa castige meciuri pe ciupelile lui Wilkinson...deci Franta castiga cu Velsii eroic, dar pierde urat cu englezii..avem trei echipe la egalitate de puncte...fiecare batand-o pe fiecare...cum ne descurcam?
TataBobu
Cand vin francezii pe Millenium imi pun tricoul galez si ma uit la meci. Si (wishfull thinking) ma bucur ca scotienii i-au distrus pe englezii care distrusesera Franta d.gif
Totusi, velsii au ce le trebuie sa-i jumuleasca pe cocosi.
poor black man
Vreau sa vad fulgii plutind in aer ...
mil
ah no...si io is cu velsii a priori...ca nu ei sunt favoriti
Mache
Si-a furat-o Franta! Un meci incalcit rau de tot. Englezii au castigat cu ceva noroc. Muuuult, dar muuuult noroc au avut la primul eseu. Am auzit ca s-a relansat turneul. d.gif
poor black man
We asta n-am urmarit nij macar pe net ce s-a intamplat ... da' mi-ai dat o veste excelenta.
Mache
Aici sunt rezultatele si meciurile care au mai ramas. Galezii conduc cu 6 puncte. Go Wales, go!
poor black man
Ohooo! Dar ce bine arata ultimul meci ... complice.gif
Mache
Desi scorul pare a fi mare, meciul a fost destul de ciudat. Englezii au marcat mai multe lovituri libere. In plus, au reusit un eseu in ultimele 2 minute.
mil
welsii au suferit cu italienii in prima repriza, ....deci ascultati la tata omidu...tare imi e teama ca ultimu meci il cam pierd...ceeea ce am forsinit si la meciul Anglia-Franta...in ultimele 7 minute francezii erau la 6 puncte de englezi...au mizat pe oboseala cronica a englezilor de final de meci...dar au mizat degeaba! Nu stiu ce li s-a pus in ceai de data asta ca au alergat aia ca niste apucati de la inceput pana la sfarsit. I-au sufocat pe francezi care nu au putut arata mai nimic.

Franta e o echipa de moral, daca apuca un eseu doua norocoase pe la inceput cand sunt welsii mai putin atenti...e capabila sa le pastreaze daca aia nu ii obosesc prea tare.
poor black man
Nici un meci nu seamana cu altul ... io' mi-s, evident, partizan in treaba asta ... as vrea sa vad Wales si England pe primele doo locuri ...
mil
daca trei echipe sunt la egalitatea de puncte (stim noi care)...care e procedura de detrminare a invingatorului?
TataBobu
Diferenta de puncte (ca golaverajul la fotbal), apoi numarul de incercari inscrise.
Dar eu tot sper la un Grand Slam galez d.gif
Mache
Go, Wales, go!

Anul trecut am tinut cu Irlanda. Dar, din pacate, anul acesta nu au mai aratat la fel de frumos ca la ultima editie.
mil
deci acu' se va fugi dupa puncte grupa mare!

Franta ii are pe italieni sa ii umfle, englezii pe scotieni, welsii au cam terminat potentialu' (irlandezii is nuca tare)...cat despre irlandezii adios puncte...

apropo, dar punctul ofensiv de ce nu se acorda? ca era co chestie inteligenta la departajari stranse...

bah, io am ceva cu englezii ca nu ne-au dat vize, deci maxim locu' trei anu asta...din partea mea...ca si wilkinson asta o poate gresi s-a vazut si se mai poate vedea...cat despre adversare, irlandezii si chiar scotienii cu un pic de noroc (recte accidentare wilkinson)...ii pot incurca maxim.
Mache
Ala se da parca numai la campionatul mondial. Nu? unsure.gif
mil
ah si turneul celor 6 natiuni e enclava, nu li se aplica regulile IRB ? Pacat ca fac ep kosovarii, ca e mai valoros si util punctu' ofensiv de departajare intre echipe echilibrate decat in grupele CM unde echipele nu sunt echilibrate.
TataBobu
Punctul ofensiv se da pentru minim 4 eseuri marcate. Punctul defensiv se da pentru infrangere la maxim 7 punte diferenta (parca asa tin minte). La victorie se acorda 4 puncte, la egal - doua. Daca trec la punctajul asta se poate ajunge in situatia in care castigatorul Grans Slamului pierde turneul. Ia inchipuie-ti situatie:
1. Scotia bate tot la 5 puncte diferenta, cu maxim 3 eseuri in fiecare meci. Total 20 de puncte.
2. Franta bate tot inafara de Scotia, dar cu minim 4 eseuri in fiecare meci. Total? 16 puncte din victorii, 5 din bonusul ofensiv (se acorda si daca pierzi meciul), 1 din bonusul defensiv (meciul cu Scotia pierdut la 5 puncte), total - 22 de puncte. Deci 4 victorii si o infrangere iti pot aduce cu 10% mai multe puncte.
EDIT: pana de curand singura departajare care se facea era dupa numarul de victorii. Si a fost un sezon cu echipele nedepartajate (2 victorii si doua infrangeri fiecare).
mil
regula e una pentru toti...si in toate competitiile, nu vad de ce la CM sa fie alt regulament. 4 eseuri marcate de scotieni impotriva italiei in CM tre sa aiba deci aceeasi valoare si in turneul celor 6.

Ca si cum FIFA ar da 3 puncte la victorie si UEFA, doar 2. Acelasi sport, aceleasi tari, nu?
poor black man
QUOTE (TataBobu @ Feb 25 2008, 01:13 PM) *
... apoi numarul de incercari inscrise.

Englezii au o problema aici ...
Mache
Anglia a pierdut in fata Scotiei. Meci ciudat, incalcit.
mil
galezii au castigat cu greu...
poor black man
Deci, cum ziceam, abia astept Wales - France, pe Millenium Stadium ... balos.gif

LE Stejarii batutara sambata Portocalia ... next we pleaca in Rusia, dupa tezaur ...
Mache
Pleaca. Dar au deja 3 infrangeri. Eu parca asa am vazut.
poor black man
Vorbeam la figurat ... nu despre obiectivul lor precis ... wink.gif
Mache
Eu chiar speram sa aiba mai multe victorii. Dar se pare ca georgienii si rusii sunt niste nuci cam tari pentru dantura noastra de lapte.
poor black man
Imi marturisesc lipsa de cultura ... de rusi nu stiam ca le au cu sportu' asta ... cu georgienii totdeauna am avut de furca ...
TataBobu
Nu le au. Dar nici romanii nu le (mai) au.
EDIT: echipa Romaniei din cupa asta nu-i aia de la Cupa Mondiala, e mai din tara, asa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.