A inceput Six Nations Cup. Englezii i-au batut pe galezi cu 26-19 la Cardiff. Maine se joaca Italia - Irlanda si Franta - Scotia. Maine incepe si CEN, cu Georgia - Ucraina, Spania - Rusia si Portugalia - Romania (de la 17 pe GSPTV).
Ne-au batut portughezii. Nu am vazut meciul, dar am inteles ca ne-au cam umilit in prima repriza. 3 eseuri.
TataBobu
Feb 15 2011, 03:19 PM
De ce Romania nu va castiga in fata Noii Zeelande cel putin in urmatorii 20 - 30 de ani:
Mache
Feb 15 2011, 04:45 PM
Bey, cat m-au chinuit astia cu meciurile lor! Sa nu mai transmita TVR2 cele 6 natiuni la rugby! Acum sper sa le pot vedea on-line pe alea care au mai ramas. Vad ca englezii si francezii vor sa se bata pentru victorie pe line.
mil
Feb 20 2011, 02:23 PM
france 2 ai in grila? acela transmite...WE asta nu mai sunt.
meciurile sunt cele mai urate din ultimii 4 ani...adica echipele sunt cam egalizate in jos...Walles a scazut la nivelul Scotiei si Irlanda a scazut si ea...e doar un pic peste...si Anglia a scazut, joaca mai urat ca inainte...poate Franta sa fi avansat...dar joaca cam batraneste.
O sa fie cam monoton...totul va depinde de meciul direct anglia-franta, care la ce arata acum cele doua, va fi un meci urat.
Mache
Feb 20 2011, 11:07 PM
UPC-ul nu are france 2 in grila. Dar am am gasit o modalitate de a-l vedea on-line. La fel si BBC-ul. Numai ca trebuie sa tin cont de ora. Sa nu dau drumul prea devreme sau prea tarziu. Ca etapa trecuta nu am vazut decat ceva din repriza a doua a meciului Frantei.
am vazut anglia-franta, azi...se pare ca turneul e inchis...tinerii care joaca batraneste au pierdut in fata batranilor care joaca 30-40 de minute. turneul e inchis, zic eu...vedem ce o mai fi la anul.
TataBobu
Jun 20 2011, 01:29 PM
Daca anul trecut stejarii batusera jaguarii, anul asta a fost pe dos. 13-37. Aici sunt rezultatele de pana acum din turneul de la Bucuresti.
Mache
Jun 21 2011, 12:07 AM
Am inteles ca nu am fost prea straluciti la acest turneu.
TataBobu
Sep 6 2011, 12:23 AM
Vineri incepe, cu Noua Zeelanda - Tonga (20:30, ora locala). Sambata incep si ai nostrii, cu Scotia (13:00, ora locala). Se transmit cateva meciuri pe digisport, programul e aici. Pacat ca nu transmit tot.
Mache
Sep 22 2011, 11:08 AM
In afara de digisport, pe care nu-l am, mai trasmite careva cupa mondiala? Se pot vedea undeva, on-line, meciurile?
TataBobu
Sep 22 2011, 11:17 AM
Aici, daca dai click pe fiecare scor in parte, ajungi la caseta meciului in care ai si link catre hailaitsurile meciului (cam 4 minute de vide, trebuie instalata saracia aia de silverlight si merge). Online nici eu nu stiu unde s-ar gasi, da' verific si revin. Altii nu transmit, saraciile alea de la PRO si Antena nici macar nu pomenesc ceva in emisiunile lor de sport. Da cu ochiu la rezumatul meciului nostru cu scotienii, o sa-ti placa. Minutu' 66 e de orgasm, da' dupa aia se fasaie treaba.
E grele, ma! Numa' regula ofside-ului cred ca-i mai lunga decat regulamentul de fotbal cu totu' Daca te mai uiti de doua-trei ori la filmulet intelegi suficiente incat sa te intrebi "de ce a fluierat arbitru" doar la vreo 4-5 minute odata.
Marius
Sep 23 2011, 12:50 PM
pacat.. ..imi propusesem sa ma uit si eu la un meci - doua..
Liviu M
Sep 23 2011, 01:08 PM
Hai bai ca e simplu - mingea are voie "din mana in mana" numai in spate. Ti-a cazut in fata, mai ai voie numai cu piciorul. Restul sunt amanunte Adica n-am nici eu habar de mult mai multe (mai am idee si cum e la tuse, legat de locul de unde se pune mingea in joc), da' tot ma uit cu placere la cate o partida.
Mache
Sep 23 2011, 01:10 PM
Nu pot sa vad "regulamentul", dar din entuziasmult tau imi dau seama ca incepe, din ce in ce mai mult, sa-ti placa acest sport.
LE: Liviu, daca ti-a scapat in fata balonul, din maini, e "inainte" si se pedepseste cu lovitura libera pentru adversari. Il poti trimite inainte doar cu piciorul
TataBobu
Oct 8 2011, 11:58 PM
Azi s-a stabilit semifinala emisferei nordice: Tara Galilor - Franta. Maine dimineata se va stabili si cea a emisferei sudice (ca un facut, asa au iesit sferturile). Maine se joaca RSA - AUS si NZE-ARG. Banii mei sunt pe semifinala AUS-NZE, cu finala WAL-NZE.
mebe
Oct 9 2011, 12:48 AM
QUOTE (Marius @ Sep 23 2011, 01:50 PM)
pacat.. ..imi propusesem sa ma uit si eu la un meci - doua..
Marius, sportul asta este cel mai onest si barbatesc de pe planeta. E bine sa stii regulile de baza, dar nu-i obligatoriu. Iti place pentru ca nu contine lasitate, fals, opereta si diletantism ca la fotbal. Tu cand te uiti la un film stii indicatiile regizorului? La un SF sau animatie, cum se fac? Iti place actiunea, pasiunea(din jocul actorilor), subiectul si deznodamantul. Asa-i si la Rugby numai ca la asta e chiar pe bune
TataBobu
Oct 9 2011, 02:01 AM
Marius, uite exemplificare clara asupra uneia dintre reguli, si anume "mingea nu poate fi jucata de jos", sau "ai cazut - dai drumu' balonului", cum vrei a-i spui. Daca te uiti la rezumatul meciului Anglia-Franta (aici), o sa vezi al doilea eseu al Angliei de la 4:35 incolo. Ei bine, a 4:45 englezul e in terenul de tinta francez, cu mingea culcata cum trebuie. Numai ca daca mingea ar fi atins abia atunci ternul de tinta, in locul eseului englez arbitrul ar fi acordat o lovitura de penalizare francezilor. Momentul in care s-a marcat il vezi la reluare, la 4:58. Arbitrul video a considerat ca mingea a fost culcata in tusa, iar tusa face parte din terenul de tinta, deci era eseu. Faza curge in continuare, francezul il intoarce pe englez si asta culca din nou balonul in trenul de tinta. Dar pentru ca a jucat balonul de jos, meciul s-ar fi reluat cu o lovitura de penalizare pentru Franta. Ca sa fie totul si mai simplu, daca faza s-ar fi petrecut in alta parte (fie si cu un metru mai in spate), atacul englez ar fi continuat.
Marius
Oct 13 2011, 03:20 PM
baaaaah, ca n-am vazut la timp replay-urile voastre.. glumeam mah, stiu care-s regulile, am vazut cateva meciuri chiar cap-coada..
mil
Oct 15 2011, 03:26 PM
francezii au castigat un meci pe care meritau sa il piarda...au jucat la ciupeala, timorat si daca nu aveau galezii un om mai putin timp de 60 de minute, azi pierdeau la scor. vor fi macelariti in finala...asta e.
TataBobu
Oct 15 2011, 11:31 PM
Chiar si asa, galezii ar fi putut sa castige. Le-a lipsit doar un pic de sansa (transformarea eseului, sau lovitura libera din finalul meciului). Pacat, Wales - NZ ar fi fost o finala mult mai intereanta. Poate o vedem pe 21.
adso
Oct 15 2011, 11:46 PM
Cat nu ma pricep, capac le-a pus aroganta cu care au inceput.
TataBobu
Oct 16 2011, 11:21 AM
La cum joaca azi, ambele echipe ar matura pe jos cu Franta din cel mai bun meci al ei la cupa asta. Dar parca tot All Blacks imi plac mai mult, pentru explozia atacurilor.
EDIT: in ultimele 20 de minute AUS n-a mai ratat nici un placaj, si se vede. Au echilibrat bine jocul.
mil
Oct 16 2011, 07:56 PM
totusi...azi am atipit intre minutul 63 si 70...palpitant meci , deci...cred ca pana la finalul turneului cel mai demn adversar al blacksilor vor ramane argentinienii.
mil
Oct 29 2011, 06:16 PM
revin si ma contrazic, francezii ar fi meritat sa castige titlul...repriza a doua blacksi au fost pusi la colt, mai nimic nu au miscat...plus ca francezii au ratat la lovituri de pedeapsa garla...in concluzie...campionatul asta a fost cam dezamagitor, favoritii au castigat dar nu intodeauna pe merit...cel trecut din europa a fost mult mai bun.
mil
Feb 8 2012, 02:04 PM
turneul celor 6 de anul asta e foarte promitator, franta detine trofeul si nu pare sa isi fi iesit din forma care i-a facut sa fie foarte aproape de titlul mondial...galezii sunt superbi, au jucat un minunat meci cu irlanda duminica...(cel mai frumos meci pe care l-am vazut dupa Insulele Fidji-Africa de Sud de la CM07) iar scotienii i-au incurcat destul de tare pe englezi. Italienii la randul lor au jucat o repriza foarte buna cu francezii...pe teren propriu si cu o anglie in zi normala, nu ii vad batuti deloc usor, as zice ca ii bat cu emotie pe englezi.
Pronosticul meu: mare slam Tara Galilor, ultimul loc (poate si lingura de lemn): Scotia. Deci:
1 Walles (cf. lui djuvara wales este echivalentul valahilor, numele pe care l-au dat germanii unui trib germanic romanizat din elevetia, nume apoi generalizat pentri toti barbarii romanizati (o alata forma al lui walles este valoni in Belgia), deci inca un motiv sa ii sustin pe galezi, pe langa faptul ca sunt o natiune mica) 2 franta 3 irlanda 4 anglia 5 italia 6 scotia
sfatul mei urmariti orice meci al galezilor si francezilor si al italienilor...au mai multe de spus anul asta decat media.
mil
Feb 12 2012, 10:59 AM
mi-am respectat sfatul: ieri m-am uitat la italia-anglia...a fost frumos si englezii au fost cat pe ce sa piarda daca italienii aveau un transformeur adevarat (sunt praf anul asta englezii)
pe stade de france peluza a inghetat in mai putin de 2 ore de la ridicarea prelatei, meciul a fost amanat peste o saptamana sau trei, asta cu 5 minute inainte de incepere, cu tot stadionul ocupat, transmisie live, jucatorii incalziti si fanfara care canta la centru.
azi e galezia-scotia...cred ca va fi macel....
Mache
Feb 13 2012, 12:04 AM
Am si uitat ca a inceput turneul. Cand sunt urmatoarele meciuri?
mil
Feb 13 2012, 04:26 PM
a fost cam macel vreo 20 de minute...pune o ora in plus
sa mai verfici, ca s-a amanat franta_irlanda si nu l-au reprogramat inca...se aude ca va fi pus intr-un WE de pauza...asta care vine sau cel de peste 3 saptamani.
mil
Mar 4 2012, 10:30 PM
nu am vazut niciun meci din cele 3 de We trecut, l-am vazut pe acesta reprogramat franta-irlanda...ploaie mare...greseli multe...meci egal (nul) cum spun francezii. dupa ce galezii au batut anglia...finala se anunta a fi franta-tara galilor...bineinteles ca tin cu galezii..
Mache
Mar 4 2012, 11:03 PM
Nu am reusit sa-l vad. Pe site-ul romensc nu a vrut sa functioneze conexiunea, iar france2 a dat eroare la transmisie.
mil
Mar 7 2012, 11:43 AM
vezi aici, IMPORTANT: trebuie sa incerci saptamana asta, pana nu retrag inregistrarea....de exemplu anglia tara galilor nu mai e, deja http://www.pluzz.fr/rugby--france---irland...3-04-16h00.html aproape sigut nu merge din ro, dar incearca...cdaca nu mere cautat-ti un proxy de fr si incearca, din cat imi aduc aminte cu mozilla e destul de usor...daca nnu mere sa imi zici ca poate incerc eu din alta tara si iti spun...ar putea sa iti serveasca proxyul frantuzesc ca sa iti mearga si transmisia directa.
TataBobu
Mar 7 2012, 12:08 PM
Ce bulangii, la reclame te lasa sa te uiti
Mache
Mar 7 2012, 04:13 PM
Acum 2 saptamani am reusit sa vad pe un site romanesc, ce retransmitea Dolce. Si pe France2 se putea vedea, in direct. Mai pot incerca pe la BBC, dar e mai complicat. Daca nu reusesc, sambata, o sa strig pe aici.
De la ce ora sunt meciurile? 17 si 19, sambata, si 17 duminica?
Multumesc frumos. Deci saptamana asta avem meciuri.
Bobule, te duci la Romania-Georgia, sambata?
TataBobu
Mar 8 2012, 04:58 PM
Cred ca nu apuc sa-l vad nici macar la televizor.
Mache
Mar 10 2012, 09:39 PM
Ne-au batut georgienii.
TataBobu
Mar 11 2012, 02:45 PM
Mache, era de asteptat. Ei au 30 de mii de spectatori la meci, noi avem 3000. Ei baga bani in rugby, romanii nu. Uita-te sa vezi care-s rezultatele in meciurile contra lor din ultimii cativa ani, sa vezi cat de mult au crescut. nu m-ar mira deloc sa iasa din grupe la urmatoarea cupa mondiala.
Mache
Mar 11 2012, 05:56 PM
Stiu. Au evoluat foarte mult in anii care au trecut. La noi...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.