QUOTE (bomicabomic @ Apr 30 2009, 09:55 PM)

Ma, alianta DA, a cistigat voturi si datorita lui Nistorescu. OK. Memoria e scurta...ca deh, dupe ce a inceput sa dea in Basescu si s-a retras de la oficiosu da partid fiind facut de cacat de mai tinerii colegi Cartianu si Ionescu (aia care scriau la comanda despre Patriciu si acum sunt taman angajatii oligarhului)...
Unde-i ma interesu? Interesu il obtii cind pupi in cur puterea. Cine era la putere in 2000-2004? Cine-i la putere in 2009? Si ce avantaje a obtnut Nistorescu in 2005-2008?
Mi se rupe ma cine si ce a castigat datorita lui. Eu vorbeam de altceva daca te uiti tu bine....
Din motive care nu-mi scapa, deoarece le stiu, tu ti-ai asumat in ultimul timp rolul de indrumator al poporului roman in bezna democratiei originale. E biznisul tau. Nu-ti pune insa feciorii in casa sa ma injure, pentru ca nu vreau sa intru in jocurile pe care ti le dicteaza interesele politice si financiare mai mult decat precise.
Stii cine zice asta? Un alt ziarist pe care-l admiri, Ion Cristoiu. Stii despre cine? Da, despre Nistorescu. Cine minte aici?

Ma am inteles despre ce vorbea don' doctor...daaar, huuuh, ia zi bre, cit te-o prins radaru' pa Valea oltului si ai contestat PV-ul, desi erai constient ca incalcasesi legea, cum e? Nu vorbim de legalitate si chichita cu semnatura oloctronica ci de moralitate.
Io cred ca din nou confunzi grav "moralitate" cu "legalitate". Da, m-am legat de o chestiune de procedura, caci combateam LEGALITATEA acelui P.V. Daca vorbim de "moralitatea" faptei mele... .sincer in acel caz nu am gresit cu nimic (*), veneam dupa alte 2 amenzi si am vrut sa merg 100% legal.... poate ca am franat o idee mai tarziu la intrarea in localitate, da' sincer, "pericolul social" a fost fix 0. Se vedea pe sute de metri in fata, nu erau pietoni.... ca eu am mai mers 100m dupa placuta de intrare in localitate cu >50km/h, da, poate ca am incalcat legea, da' dpdv moral, sa ma scuzi daca ma consider complet "nevinovat".
(*) nu pretind ca nu am circulat niciodata "periculos". Da' ti-am raspuns punctual, ca punctual m-ai intrebat. Atunci, chiar nu era cazul.
Da, ia zi cind Marinelu dadea shpaga si cadouri la partid si la militie ca sa poata sa-si vinda blugii, kentanele si videourile, o fi fost moral sau nu?
Ce legatura are Marinelu cu Nistorescu? Ce legatura au blugii cu dispretul suveran fata de ceilalti?
Acu' ce dreac o trebui sa faca Nistorescu, sa se ascunda la Tanacu?
Ma, LEGAL Nistorescu are tot dreptul sa scrie cate editoriale vrea.
Dar e putin cam aiurea sa faca pe "reperul moralitatii romane", if you see what I mean.
Ca sa zic altfel - caz "exagerat": daca ai vedea un discurs de-al lui Hiter in care il critica pe Stalin pentru crimele comunistilor - poate ca ar avea dreptate; dar eu unul stiu ca n-as avea rabdarea sa citesc un discurs de-al lui Hitler pe tema "crimele altora". Asta e tot ce se zice pe aici. Acu', tu poate l-ai citi si ai zice ca e un discurs exceptional - si s-ar putea sa ai si dreptate; insa tre' sa ii intelegi pe cei care nu l-ar citi, din start.