Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Millenium
Sinapse > Gospodarul agnostic > Zice lumea că-s beţiv, eu doar beau intempestiv
FLEX
Asaaaa ... deci e vorba de un carcalete de Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, mult placut mie estem. Adica de la anul de gratie 2000, cind s-o lansat brandul Millenium, nu am beut ceva mai bun in materie de vinuri, cupajele ulterioare din 2001-2005 nu ajung nici la glezna celui din 2000.
Sint curios daca mai e cineva sa il tina minte, ba chiar sa poata face comparatii cu Milleniumurile ulterioare ... asta din 2000 avea un echilibru fantastic, lua ce era mai bun din toate soiurile, un vin barbatesc si foarte tandru ... ahhh, Doamne, de ce n-am baut mai mult atunci.

PS: s-o mai gasi?
bflorian
Nu am cumparat penca nu am avut incredere ca cei de la crama stiu sa faca amestecul ca lumea... Parca l-am mai vazut la Metro (27 roni)
adso
ooo, ce anturaj distins.

salutare domnu' doctor.
Marty
Sa traiti! Am doua pachete de Kent lung si o punga de Alvorada, daca nu va suparati... complice.gif
Paulp
Dau si io un uischian, ca ma dor salele smile.gif
bomicabomic
Mai fratilor "alcoolisti", saptamina trecuta luai o teapa de fix 220.000 lei.
Eram la o circiuma in Pitesti si pen'ca nu aveau nimic de la Prahova Vailley sau Vinul Cavalerului (cam pe astea le agreez, je), am ales o Feteasca Neagra - Beciul Domnesc. Nu stiu de unde am trait eu cu impresia, ca vinul asta, este din zona Iesilor.
Bre, parca beam o cafea d'aia, 1 lingura de cafea, 5 de zahar si 1 kil de apa...asa de dulce era.
Si cind vazui ca e VINCON...sa-mi pice fata si mai mult nu. Oare astia nu sunt in stare sa faca si ei vinuri normale??? Pacat de struguri, pe bune.
adso
stie cineva de banu maracine? nu prea ii vad prin magazine, in schimb eu am o linie directa de aprovizionare, pe baza de pretenii.

vinul este foarte bun, mult peste sec de murfatlar de exemplu.
laur
QUOTE(bomicabomic @ Mar 19 2006, 10:14 AM) [snapback]1844[/snapback]

Eram la o circiuma in Pitesti si pen'ca nu aveau nimic de la Prahova Vailley sau Vinul Cavalerului (cam pe astea le agreez, je), am ales o Feteasca Neagra - Beciul Domnesc. Nu stiu de unde am trait eu cu impresia, ca vinul asta, este din zona Iesilor.
Bre, parca beam o cafea d'aia, 1 lingura de cafea, 5 de zahar si 1 kil de apa...asa de dulce era.
Si cind vazui ca e VINCON...sa-mi pice fata si mai mult nu. Oare astia nu sunt in stare sa faca si ei vinuri normale??? Pacat de struguri, pe bune.

Voncon Vrancea si Vinia Iasi evitati....
zitellucia
QUOTE(bomicabomic @ Mar 19 2006, 10:14 AM) [snapback]1844[/snapback]

Eram la o circiuma in Pitesti

care?
Marty
Va rog frumos, sa-i deseneze cineva. Da' folositi si creioane colorate ca sa nu-nteleaga altceva. of.gif
raducu68
s-a rezolvat sefu.
zitellucia
cum se numea carciuma????? acu' pricepeti? si mai lasati desenatu', ca aveti creioanele prea colorate pt ora asta matinala! nts.gif
Marty
Bine c-ai modificat repede, sa ma bagi pe mine-n cacao. complice.gif
zitellucia
ce sa modifice? suparat.gif
FLEX
QUOTE(bflorian @ Mar 17 2006, 08:29 PM) [snapback]1722[/snapback]

Parca l-am mai vazut la Metro (27 roni)

Din anul 2000? la Metro? permiteti sa ma indoiesc, dom' doc ... versiunile ulterioare anului 2000 nu se ridica la nivelul "originalului". As baga fro' 10 bucati din 2000 la dospit, asa de inima albastra ...
bflorian
QUOTE(FLEX @ Mar 22 2006, 11:03 AM) [snapback]2747[/snapback]

Din anul 2000? la Metro? permiteti sa ma indoiesc, dom' doc ... versiunile ulterioare anului 2000 nu se ridica la nivelul "originalului". As baga fro' 10 bucati din 2000 la dospit, asa de inima albastra ...

Va zic data viitoare cind merg pe acolo. Inima mea plinge , insa, dupa Cabernetul de Ceptura ( da la Castelu' Domenii)...

Am mai degustat placut: Feteasca Neagra si Cabernet de la Minis (!!)

La categoria "plasa" puteti sa ma bagati cu Metro - "Vino Frizante" - o chestie Italiana usor spumanta da' atit.
bomicabomic
QUOTE(zitellucia @ Mar 20 2006, 09:45 AM) [snapback]1972[/snapback]

cum se numea carciuma?????

Nu stiu ce legatura ar avea circiuma cu vinul de cacat a lu Vincon?
Dar, daca vrei sa stii circiumi din Pitesti, bunute, pot sa spun ca sunt vreo 4. 3 in ''centre ville'' si una la iesirea spre Mioveni.
Asta cu vinul, se chema ''Hanul Cavalerului''.

Daca urmareai desenul lui Raducu ( merci!) si bagai pe GPS...sigur aflai cum se chema.Lol.gif
raducu68
Teapa a fost ca n-ai stiut ce ceri, Feteasca Neagra - Beciul Domnesc de la Vincon este vin DULCE, scrie mare pe eticheta. Nu-i rau, doar ca eu nu suport asa ceva, mai consuma nevasta-mea de-asta ca-i plac dulcegariile, ii ajunge o sticla vreo 2 saptamani la cat bea ea Lol.gif
Prin Cora l-am vazut la vreo 12 roni sticla.
bomicabomic
Teapa mare a fost ca n-am stiut ca-i de Vincon, care are toate vinurile dulci si naspa.
Eu am vrut o feteasca neagra...de Prahova Valley si ospatarul a zis ca n-are decit de Beciul Domnesc...de unde sa stiu eu ca e dulce...
alex275
Dar Feteasca Neagra de Pietroasele (Dealu Mare), ati incercat-o?
zitellucia
QUOTE(bomicabomic @ Mar 23 2006, 09:54 AM) [snapback]3081[/snapback]

Teapa mare a fost ca n-am stiut ca-i de Vincon, care are toate vinurile dulci si naspa.
Eu am vrut o feteasca neagra...de Prahova Valley si ospatarul a zis ca n-are decit de Beciul Domnesc...de unde sa stiu eu ca e dulce...

ce carciuma, unde e, in pitesti, cum se numeste???
bomicabomic
Cu hartile nu te descurci, nu-i bai...dar nici macar ce scrie mai sus nu intelegi?

Acum daca tot insisti, ma sacrific, daca bien sur, platesti consumatia, si te duc pina acolo. Nu de alta, dar dupa ce afli numele circiumii, mai mult ca sigur ca vrei si alte detalii (decoruri, lautari, ospatari...etc.) Lol.gif Lol.gif
Aaa, ce zici, ne bagam?? d.gif
adso
vin si io, ca chaperon... tot pe banu' ei...
bomicabomic
rad sub masa.gif Bai Adso...termina-te, daca vrei sa nu fac praf topicul asta.....rad sub masa.gif rad sub masa.gif
zitellucia
nu fratele meu alb. doar cum se numeste. pricepi
adso, ia-ti gandu' iti trebuie talent sa fii sapron
bomicabomic
QUOTE(zitellucia @ Mar 23 2006, 04:52 PM) [snapback]3319[/snapback]

nu fratele meu alb. doar cum se numeste. pricepi

Sora mea blonda Lol.gif , "daca stai o data-ti spun" d.gif ( cred ca stii bancu??).

Baga o geana aici : http://www.sinapse.ro/index.php?s=&showtop...findpost&p=2973
bflorian
La Metro, Cora si Mega Image: numai milenium din 2004. sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.