Tetea d'Omida
Jul 21 2010, 07:55 AM
A venit momentul, n'asa, sa discutam despre cel mai important eveniment al zilelor noastre, sinuciderea sau nu a lu fata cu paru de floc.
Va rog sa pastram cu totii un moment de reculegere...10.9.8.7.6.5.4.3.2.1. gata!
(dacule, sterge-ti mucii, ca stiu ca erai mare fan)
Era o prezenta constanta in topurile Billboard din Babadag si Faurei, a luat 10 discuri de platina din discoteca din Dorohoi si a uitat sa le mai aduca inapoi, era prezenta in toate pleilisturile posturilor de radio importante din metropolele europene Frecatei si Cilibia.
Melodiile ei erau pe toate buzele, labiile si alte excrescente.
Putini cunosc ca Rolling Stones si-au dorit-o sa cante in deschiderea concertului dar, din pacate, a fost nevoita sa refuze, avea un angajament anterior: concert la caminul cultural din Sadova.
Si mai putini cunosc faptul ca anchetatorii americani au deschis o noua ancheta in ceea ce priveste moartea lui maicalgiacsan, care se pare ca tot cu furadan cumparat de la cluj s-ar fi omorat.
Persoane care doresc sa-si pastreze anonimatul ne-au explicat ca furadanul este de fapt pastila albastra din Matrix, astfel incat ai de inghit nu mor ci ajung intr-o alta dimensiune, accesibila doar unor initiati.
Poate ca acum MM sta la masa cu MJ, cu EP, cu KC (asta s-a sinucis cu intoxicatie cu plumb, da' nu se pune).
Janis Joplin sta si plange in pumni ca nu a avut bani de mercedes in timp ce Jimmy Hendrix ii fredoneaza la ureche: Don't be sad darling, 'cose it's a sin! Without tears, true love don't exist!"
Am inteles ca statul somalez vrea sa tina un moment de reculegere prin stingerea luminii mai devreme cu 2 minute in fiecare seara, ceea ce inseamna ca in somalia va fi curent electric doar 3 minute pe zi.
Paulp
Jul 21 2010, 08:06 AM
Am bifat unde mi s-a indicat

Ma doare in pula ca o cretina s-a decis ca era mai frumoasa in 4 scinduri.
Ma enerveaza de mor tot cacatu de rahat mediatic facut pe seama cite orgasme a avut inainte sa crape tuta.
Daca nu eram convins ca e suficient de proasta sa faca asta si singura, credeam ca TV-urile i-au bagat porcaria aia de insecticid pe git numa ca sa aiba ce latra toata vara, in lipsa de suspendari de presedinte si futaiuri de-ale lui Cristea.
Rahat cu apa rece.
katze
Jul 21 2010, 08:10 AM
Am votat, desi as fi preferat ca formularea sa fie "Cine chilu meu e MM?"
Cum sa te omori fa cand ai copil mic de crescut???
Darwish
Jul 21 2010, 08:11 AM
Foarte urat ce se petrece acum, un linsaj mediatic... a plecat, treaba ei, Dumnezeu s-o ierte, whatever... insa asa sunt asa zisii jurnalisti: fitilisti...
IRONICK
Jul 21 2010, 08:16 AM
ma lesi cu topicul tau, astazi sunt deshumati impuscatii. mult mai important
Lolek
Jul 21 2010, 08:49 AM
QUOTE (IRONICK @ Jul 21 2010, 09:16 AM)

ma lesi cu topicul tau, astazi sunt deshumati impuscatii. mult mai important
eu pana la urma n-am inteles care-i scopul. Vor sa-i mai scoata la aer sau ce?
IRONICK
Jul 21 2010, 09:39 AM
la fel ca si ciocolata aerata ...
Paulp
Jul 21 2010, 11:07 AM
Sa verifice daca intr-adevar i-a luat dracu, sau acu chefuiesc prin Bahamas pe banii lui Felix
katze
Jul 21 2010, 03:08 PM
Analizele mostrelor AND prelevate vor dura 6 luni, iar de-abia dupa 6 luni de acum in colo se va putea sti daca molecula de and prezenta a putut fi citita au ba - dixit noul sef al medicolegalului romanesc. Muhahahahahahaha! Sa moara Cici, CSI si NCIS la un loc!
IRONICK
Jul 21 2010, 03:14 PM
cica de fapt il scot pe ceausecu si il baga pe iliescu ...
Paulp
Jul 21 2010, 03:15 PM

Sigur nu ma pacalesti?
katze
Jul 21 2010, 03:30 PM
Ultimul meu off topic flagrant: Cica lui Ponta I se zice Pontänacul.
QUOTE (katze @ Jul 21 2010, 04:30 PM)

Ultimul meu off topic flagrant: <...>
Da' ce ti-am facut io de nu mai vrei sa-mi raspunzi la mesaje?
cristi
Jul 21 2010, 04:06 PM
Ma-da-li-na, Ma-da-li-na

Pacat, fuse o bucatica buna la viata ei.
Io, s-a sinucis au ba, ii respect dorinta ei si D-zeu s-o tie bine la el acolo cu trilurile ei

IRONICK, daca-l baga pe Eleescu, e prea tarziu. Dar stii cum e, mai bine mai tarziu decat niciodata
Mache
Jul 21 2010, 04:44 PM
Bey, ce le-a iesit alora de umblara dupa Ceausesti?
kum
Jul 22 2010, 12:45 PM
Ochii ca la melc!
adso
Jul 22 2010, 01:14 PM
auzma, da' ce va veni?
TataBobu
Jul 22 2010, 01:38 PM
Stres, daca te uiti la stiri vezi ca asta-i cel mai mediatizat subiect.
Laurentiu
Jul 23 2010, 05:10 PM
Io zic ca a omorat-o furadanu'. Asa zisera si legistii aia de au autopsiat-o.
Din partea mea, sa se duca dracu'. Nu putea sa se sinucida inainte a a face copilul ala, sa-l lase fara mama? Imi si inchipui peste ani, cand va fi dat la scoala: "mama ta a murit?" "nu, s-a sinucis" "pai de ce?" "de depresie" "ei kkt, cu o zi inainte zicea ca totul e bine si frumos".
Ma rog, fiecare are dreptul lui de a-si lua viata, atata timp cat nu lasa obligatii in urma. Pe restul ii scuz doar in conditiile in care oricum nu mai au mult de trait si n-are rost sa-si prelungeasca agonia.
Am bifat ultima optiune, drept raspuns la mediatizarea pe care a capatat-o la toate posturile de radio si tv care in viata lor nu i-au difuzat macar o singura melodie si care acum ii plang pierderea cu lacrimi de crocodil.
BAA!!! Nu stiti sa cititi, ce naiba? Cine a mai votat acolo, in afara de mine si Paul?
adso
Jul 23 2010, 11:48 PM
bre, ma folosesc pe aceasta cale de puterile speciale de trafic de influenta si il rog pe mache sa stearga sredu' asta.
Tetea d'Omida
Jul 24 2010, 07:47 AM
di die? Tu nu stai in romanica si nu stii isteria si paranghelia ZILNICA la toate posturili tivi si radiou..
QUOTE (adso @ Jul 24 2010, 12:48 AM)

bre, ma folosesc pe aceasta cale de puterile speciale de trafic de influenta si il rog pe mache sa stearga sredu' asta.
Dada. Si cu o cazia asta, sa-l baneze si pe Dacu', ca a umplut forumul de spam si offtopic in ultima vreme....
Tetea d'Omida
Jul 24 2010, 04:21 PM
latest niuz!
Cartianu in emisiune la ala gras si pitzigaiat zice citez "in mintea mortului se petrec tot felul de mutatii"
si de asemenea aflam ca madama avea o problema cu ziua de miercuri..
bai nene..neste alti hartisti au suferit si ei de probleme d'astea cu zilele saptamanii, mai ales uarchingdeizurile..
da' au aparut hit-uri de genul "It's Friday, I'm in love"..samd.
mai asteptam sa vedem
TataBobu
Jul 24 2010, 06:16 PM
QUOTE (vv @ Jul 23 2010, 06:29 PM)

BAA!!! Nu stiti sa cititi, ce naiba? Cine a mai votat acolo, in afara de mine si Paul?

Io. Te oftici?
QUOTE (TataBobu @ Jul 24 2010, 07:16 PM)

Io. Te oftici?

A... nu, desigur, n-am nimic impotriva. N-am stiut ca e vorba despre dumneavoastra, credeam ca e unu' mai firav....
Tetea d'Omida
Jul 26 2010, 06:42 AM
am auzit un nou Logo
"FuraDan Diaconescu Direct"
Si banc nou:
Baselu la inmormantarea lu MM
I se da de mancare..da' nimic de baut..
Sta asta ce sta si dupa aia cere si ceva sa bea
"Ne scuzati dom' Basescu, pregatisem ceva pt dvs da' jumate l-a baut MM si jumatea ailalta a luat-o politia"
Cam stupid..da' da o imagine ref starea de spirit..
Ashu
Jul 28 2010, 11:19 AM
Ma, daca tot suntem aici, am si io o nelamurire de uom crestin si cu frica de Dumnezeu: de ce kilu meu popii romanesti nu baga sinucigasu in biserica, da' cremenalu da? Mai mult, am inteles ca in unele zone nici macar groapa in cimitiru satului nu pupa, ci exista cimitir separat pt sinucigasi. De ce e mai grav sa iti iei propria viata decat pe a altuia, impotriva voii lui?
Am discutat cu oameni care imi ziceau ca e normal sa fie asa, ca sinucigasu a facut un lucru monstruos, dar erau de acord cu eutanasia (la om ma refer). WTF?!? Eutanasia e tot sinucidere, da' cica e ok ca vine din suferinta fizica. De parca aia psihica nu e pune, e moft. Sau daca ai boala la cap si treci printr-o depresie cumplita, pai asta nu e domne boala serioasa, ca nu te doare.
Si ca sa mai aduc un argument importiva acestei aberatii, de cand pulile mele e popa criminalist, procuror, judecator si jurati americani in acelasi timp?!? De unde stie popa fara tagada daca omu s-a sinucis sau i-a fost inscenata moartea (fara legatura cu madalina manoliu asta). Io cred ca popa ar trebui sa trateze toti mortii la fel, fie ca a fost un sfant, un criminal, sinuicigas sau pedofil, toti au dreptul la iertare, iar Dumnezeu urmeaza sa il judece si sa ii ierte au ba, dupa caz.
Tetea d'Omida
Jul 28 2010, 11:25 AM
Si io mai am o problema:
De ce beeepula mea nu sunt impozitati popii?
Adica beserica hortodoxa primeste bani de la buget, bani pe care ii cheltuie dupa cum i se scoala
Beserica are terenuri, case, VENITURI pe care nu plateste un leu impozit!
Ashu
Jul 28 2010, 11:33 AM
Aoleo, pai nu sunt?? Parca eram stat laic, de ce au statut special? Sau poate ca intra in aceeasi categorie cu programatorii si statul vrea sa-i incurajeze sa ramana in tara, sa nu se duca la predicat in vest unde sunt mai cautati si mai bine platiti ca aici
Tetea d'Omida
Jul 28 2010, 11:48 AM
nu..nu sunt
adso
Jul 28 2010, 11:50 AM
o sa fie cutiile milei cu sigiliu, ca parcometrele
bomicabomic
Jul 28 2010, 01:52 PM
QUOTE (Ashu @ Jul 28 2010, 12:19 PM)

Si ca sa mai aduc un argument importiva acestei aberatii, de cand pulile mele e popa criminalist, procuror, judecator si jurati americani in acelasi timp?!? De unde stie popa fara tagada daca omu s-a sinucis sau i-a fost inscenata moartea (fara legatura cu madalina manoliu asta).
Pai din certificatu' da deces. Ca altfel nu-l poa' ingropa. A scris procororu, suicid, suicid crede si popa.
Ashu
Jul 28 2010, 02:03 PM
Ete na. Ca parca procuroru nu poa sa greseasca. Si sa se afle dupa tzaspe ani ca de fapt a fost omorat. Ce face popa atunci, il dezgroapa ca pe ceausesti ca sa-l treaca prin biserica?
Plus ca poate e incerta situatia si ancheta dureaza luni de zile. Ce face, nu-l ingroapa? Il trece doar un pic prin holul bisericii, ca na, poate a fost poate n-a fost?
Haidi bre, nu popa tre sa decida cine merita slujba de inmormantare ca la carte si cine nu.
bomicabomic
Jul 28 2010, 02:16 PM
Bre, habar n-am. Nu le am p'astea bisericeste. Tre' vazut ce zice ''constitutia BOR''.
Acu' ce sa zic, ca forbeati si da impozitare, va dati seama cit au pierdut popii ca nu i-au facut slujba adevarata ''Madalinii''...Cite soboruri da popi s-ar fi plimbat pa linga ea...
Ashule, explicatia - care nu o sa-ti convina, oricum - cred ca e urmatoarea: un criminal, daca a ucis, poa' sa se caiasca sincer dup-aia si sa-i fie iertate pacatele (vezi talharul de pe cruce). Un sinucigas... nu poate, e criminal (ca s-a omorat), dar prin insasi natura pacatului (capital, de altfel) - nu mai are timp de cainta, e clar condamnat.
(acu', nu stiu cum se aplica la morti conceptul de "reasonable doubt"... adica banuiesc ca daca se face ancheta si nu e clar, il ingroapa normal si asta este)
Ashu
Jul 28 2010, 02:45 PM
Ma, mie mi se pare ca conform spiritului crestinesc, oricine are dreptul la iertare. Iar iertarea o da Dumnezeu, nu popimea. Asa ca, chiar daca sinuciderea nu e pe gustul Domnului, atunci El trebuie sa decida la judecata de apoi daca il iarta sau nu pe impricinat, nu niste popi.
LE Io zic cum mi se pare mie normal, nu cum scrie la regulamentul BOR. Ca nu prea pun mare pret pe regulile astora.
katze
Jul 28 2010, 02:45 PM
Sinucigaş= Laş?
Ashu
Jul 28 2010, 02:49 PM
He he, si? Numa aia breivii au dreptu la slujba?
katze
Jul 28 2010, 02:53 PM
pai io le-as face slujba la toti, da' n-am voie sa vorbesc in biserica
Lolek
Aug 11 2010, 08:35 PM
QUOTE (Ashu @ Jul 28 2010, 03:03 PM)

Plus ca poate e incerta situatia si ancheta dureaza luni de zile. Ce face, nu-l ingroapa?
Pai pa-n Franta uite acu atatea sute de ani (am ridicat mana dreapta) ii tineau la sare pana se termina "judecata" in caz ca e nevoie sa se aplice pedeapsa traditionala de tarat dupa cal prin mijlocul satului daca o fost foarte pacatos. Bine, si confiscat si averea, asa, la "si alte chestii, miscellaneous, nu va bateti voi capul cu trebi d'astea lumesti, ne ocupam noi in confrerie acilisa, e ok, matale ia aia shpe copchii si mutati-va la o matusa, unchi, ceva, cat ctitorim noi o chestie colosa-n livada. Hai, sa traiti bine.".
Asa ca idei ar fi.
Auzi, daca intrebi pe careva de "specialitate", poate ne impartasesti si noua
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.