Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Coana Mitza, biciclista...
Sinapse > Gospodarul agnostic > Noi despre noi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
CHIHUAHUA
tocmai ne-am intors din marea aventura .
felicitari pentru locul 1 din echipa, tarrrrraaaammmm ... mareus
felicitari pentru locul 3 din echipa, tarrrrraaaammmm ... codrinelul
felicitari si mie pentru ca am terminat si nu , nu am fost ultimul tongue.gif

PS: locul 2 l-a luat cineva care nu activeaza pe forum ... dar felicitari maxime si lui wink.gif si multe multumiri .
Tetea d'Omida
..cur-less...
CHIHUAHUA
cam a trecut wink.gif
Codrin
QUOTE (CHIHUAHUA @ Jul 18 2010, 07:59 PM) *
tocmai ne-am intors din marea aventura .
felicitari pentru locul 1 din echipa, tarrrrraaaammmm ... mareus
felicitari pentru locul 3 din echipa, tarrrrraaaammmm ... codrinelul
felicitari si mie pentru ca am terminat si nu , nu am fost ultimul tongue.gif

Nu a fost ultimul pentru ca au mai fost niste copii/fete/seniori dupa el. Nu foarte multi, dar au mai fost.

Aici ne faceam incalzirea:
Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment

Aici ne in-cur-ajam:
Click to view attachment Click to view attachment

Aici terminasem:
Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment
CHIHUAHUA
copiii, batrani, ologi, gravide ... d'astia , dar au fost MA ? au fost ... deci n-am fost ultimul tongue.gif
Marius
mdea..
frumos..cred ca repetem figura.. poate mergem mai antrenati si nu nai avem probleme tehnice (mai ales aia care am investit mult in ultimul timp in biciclete).. complice.gif

si de pe aparatu meu cateva poze..

lume multa:
Click to view attachmentClick to view attachment

cei trei distrusi inainte de start:
Click to view attachment

io la sosire:
Click to view attachment

si din ciclul "daca doriti sa revedeti": d.gif
Click to view attachment

CHIHUAHUA
pai mortzii lui de lant XT X(

Tetea d'Omida
era lant Heavy Duty nu Heavy Dummy!
In alta ordine de idei..
..lasa..mai bine nu..,.

LE:
http://www.libertatea.ro/stire/atentie-tre...lor-296519.html
CHIHUAHUA

la 5:20 mariusica , 5:21 codrin , 5:28 je
Tetea d'Omida
5:28...ziua urmatoare..nu?
Marius
he he.. abia astept sa vad clasamentul d.gif ..acum chiar ma oftic ca nu m-am inghesuit la start mai in fata, vad ca am avut 1 min delay fata de momentul "oficial" al startului..

in fine.. poze de pe la altii:

http://picasaweb.google.com/siman.mihai/Su...ton18Iulie2010#

http://picasaweb.google.com/102899094545059504175/Foto#
Marius
he he.. am mers nitel mai repede decat cea mai bine clasata gagica d.gif ..(m-am depasit de cateva ori cu ea pe drum, a mers foarte bine pe urcare. la coborare am reusit sa-i iau putin peste 3 min)

deci.. io am venit pe locu 18 la categoria mea, Codrin pe 74 si Georgel pe 80 la categoria lor smile.gif
Tetea d'Omida
QUOTE (Marius @ Jul 19 2010, 05:40 PM) *
Georgel pe 80 la categoria lor smile.gif

categoria mentally chalenged?
sa inteleg ca a fost un fel de "special olympics"?

QUOTE (Marius @ Jul 19 2010, 05:40 PM) *
he he.. am mers nitel mai repede decat cea mai bine clasata gagica d.gif ..(m-am depasit de cateva ori cu ea pe drum, a mers foarte bine pe urcare. la coborare am reusit sa-i iau putin peste 3 min)

La urcare erai cu frana de mana trasa aaaa????
Marius
bah, stii care e rolul chibitilor? sa stea pe margine si sa nu le puta gura. finger.gif asa ca mai lasa-ne cu comentariile tale ca noi savuram momentul de glorie laugh.gif ..iar tu daca te-ai fi riscat sa iei startul in asa ceva te-ar fi adunat aia cu atv-ul de pe drumuri..asta binenteles daca era vreunul inconstient care nu tinea la masinaria lui s-ar fi riscat sa te transporte pana la start/sosire rad sub masa.gif ..camiai..
Tetea d'Omida
...sa inteleg ca va doare-n cur de comentariile mele?
...aaaa..pardon..nu de la comentariile mele....
Ake
Stati mai oameni bun ca io sunt bulversat total.... deci Codrin cunoastem, beut bere cu mnealui, Mareus cunoastem, idem....da sa nu-mi spuneti ca ala care tortureaza obiectul cu nr 412 e Jorjel ca nu pot sa cred. Ultima data cand beut bere cu Jorjel, Jorjel era un obiect de dimensiuni normale, un baiat as putea spune, care nu cantarea impreuna cu Madalina mai mult de o suta de kile. Asta inseamna ori ca nu ne-am vazut de multprea mult timp la bere, ori ca ala care-a facut poza a pus obiectiv superangular din greseala.
Codrin
Nu e greseala, Jica e acum (mandru) posesor de 110 kg. Eu mi-s multumit, o data ca am terminat, a doua oara ca n-am fost chiar la coada. Tehnic vorbind cred ca am fost pe la fund. complice.gif
Tetea d'Omida
Noutati:
1.Jijica acu se cantareste cu altcineva.
2. Doamna ta este pe cale sa fie asasinata cu telefoane la ore tampite nu numai de mine...ci si de jijica!
3.Jijica are 3 masini care prind suta in cateva secunde, Subaru, Mercedes si cantarul. A mai rapida este cantarul!
4. Jijica nu s-a ingrasat, si-a extins aria de interes personal!

QUOTE (Codrin @ Jul 19 2010, 06:05 PM) *
Nu e greseala, Jica e acum (mandru) posesor de 110 kg. Eu mi-s multumit, o data ca am terminat, a doua oara ca n-am fost chiar la coada. Tehnic vorbind cred ca am fost pe la fund. complice.gif

Se zice You are A ass, not on ass!
Mache
110 kg? Si bicicleta ce a zis? unsure.gif Eu cred ca a vrut sa se sinucida, daca si-a taiata singura venele... aaaa... lantul. d.gif
Marius
da nea Ake, acela este Georgel ..da da, ala pe care-l stii tu.. s-a mai rotunjit nitel, nu e grav, greutatea lui oscileaza permanent..factorii depind de la o zi la alta.. d.gif

adevaru e ca si eu daca as mai da vreo 5 kile jos..mmmm, altfel m-as misca pe dealuri.. rolleyes.gif
Codrin
QUOTE (Tetea d'Omida @ Jul 19 2010, 11:48 AM) *
era lant Heavy Duty nu Heavy Dummy!

Na ma ca se intampla si la case mai mari:

Andy Schleck a pierdut tricoul galben dupa ce in momentul in care atacase lantul bicicletei i s-a blocat. Contador a profitat de ghinionul rutierului de la Saxo Bank si a trecut pe locul intai la general cu un avans de doar 8 secunde. Thomas Voeckler (BBOX) s-a impus in cea de-a doua etapa din Pirinei dupa o evadare.

Schleck a atacat pe ultima catarare a etapei, dar o problema tehnica (lantul s-a blocat, iar apoi a cazut) l-a facut sa piarda secunde pretioase fata de Contador (ibericul a atacat in momentul in care a sesizat problema luxemburghezului). Cu toate ca a incercat sa salveze tricoul galben, Andy nu a putut recupera timpul pierdut pe coborare.

Thomas Voeckler (BBOX) a castigat etapa desfasurata intre Pamiers si Bagneres-de-Luchon, pe o distanta de 187.5 km.
CHIHUAHUA
deci eu mi's ala . con ake , cand ne vedeam noi aveam tot cam asa , camuflate de haine smile.gif cel mai putin vreo 95kile am avut ... in rest shaormele isi spun cuvantul(vorba vine).
bicla s-a comportat ireprosabil, mai putin saracia aia de lant XT . (pentru cine nu stie XT e un nivel foarte bun)

cat despre aia care parleste fara sa participe, you can kiss my big ass biggrin.gif or lick ... whateva'

eu mi's mandru ca am terminat smile.gif mai cu chiu si mai cu vai , dar dupa o operatie la genunchi acum 7 luni mi's foarte mandru. kg ca kg, dar genunchii praf mai greu de pus in balanta .
Tetea d'Omida
ba..la tine orice mai greu de pus in balanta (aka cantar)...tre sa fie d'ala de cartofi..
katze
Asta-i buna, sa nu-mi ziceti ca din cauza voastra ... era interzis ieri accesul motorizat pe valea Azugii!
Tetea d'Omida
ba da!
Bai..data viitoare luati dracu telecabina pana la babele si coborati pe Valea Jepilor..
Tetea d'Omida
Click to view attachment

Anuntam pe aceasta cale Delfinariul din Constanta ca pe langa delfinii Ni-Ni, Pei-Pei, Chen-Chen avem acum si balena Ji-Ji!

Putem adauga si tiparul Stal-Pii!
CHIHUAHUA
o stii pe aia cu sugi pula ? smile.gif
Tetea d'Omida
rectificam:
Tiparul Poc-Poc!
But U can call me "King Jullien"
Do not touch the feet!

LE:
Auzma..acu am observat disproportia evidenta intre "brandul" mainii drepte si aia stanga..
Ehhh...
CHIHUAHUA
mie imi plac comentatorii astia de pe margine . bah pulilor ... ca am 110 recunosc , da' ca sunt operat la un genunchi si cu alalalt pilaf m-a intrebat careva ? ca de 2 zile schiopat v-a interesat pe vreunul ... hai sa facem misto.

faceti ma ...
bflorian
QUOTE (CHIHUAHUA @ Jul 20 2010, 08:55 AM) *
mie imi plac comentatorii astia de pe margine . bah pulilor ... ca am 110 recunosc , da' ca sunt operat la un genunchi si cu alalalt pilaf m-a intrebat careva ? ca de 2 zile schiopat v-a interesat pe vreunul ... hai sa facem misto.

faceti ma ...

Pur medical: de la ortopedie nu ti-au spus sa nu fortezi (foarte tare daca e permis) genunchiul? Greutatea oricum trebuie sa o mai reduci pentru ca nu o sa ai toata viata 20 de ani.
CHIHUAHUA
ba da mi-au spus
care 30 de ani smile.gif ?
Mache
Jiji, nu fi suparat. E unii invidiosi ca ai fost, ai participat si ai reusit sa termini cursa.

Din ultima poza se pare ca ati participat la un concurs de "mocirlit-viteza". d.gif
Ake
Mie primul genunchi mi-a crapat la 90 kile. Acu se anunta al doilea. Incerc din rasputeri sa nu sar de 95 decat de Pasti si de Craciun.
@Jiji. Pe bune, sa stii ca nu fac misto de tine, te admir ca ai vointa sa dai la pedale. Eu ma cacai sa-mi iau bicla sau role de cateva luni.
TataBobu
Pe mine abia acum a inceput sa ma lase, la 127. Iar am ajuns acolo. Ultima oara am avut greutate din doua cifre in 1996.
EDIT: da' tot imi iau eu bicicleta.
Marius
mah, daca v-o luati ca sa aveti ce tine pe balcon sau prin subsoluri, tot degeaba d.gif

asa cum il vedeti p-asta "micu" complice.gif sa stiti ca el presteaza de fro 2 ori pe saptamana, in medie ..iar cand iesim seara e chiar ok, nu solicitam incheieturile (ca si eu am o problema la mana stanga), doar pedalam ..bine, ca sa scapati de kilograme tre ceva mai mult de atat ..adica bagat macar 100 km pe saptamana..cel putin!! ..eu am reusit in 2 luni sa bag aproape 900 km..dar am si dat vreo 5-6 kile jos ..ca oi fi dat mai multa grasime si ca mi-a crescut masa musculara asta e altceva d.gif ..ideea e ca de la 95-96 acum am undeva pe la 90 smile.gif ..daca mai dau fro 3, sunt extra-multumit..
bflorian
Prea multe calorii nu se consuma cu bicicleta (din pacate sad.gif ). Dar este de gindit sa nu suprasoliciti articulatiile in cauza.
TataBobu
Io credeam ca daca ti-ai luat bicicleta fuge grasimea de tine instant d.gif
Neah, tre' sa trec iar pe regim alimentar. De la nutritionist, cu tot tacamul.
Marius
QUOTE (bflorian @ Jul 20 2010, 12:46 PM) *
Prea multe calorii nu se consuma cu bicicleta

pe bune? hmm.gif ..si eu de ce dupa doua ore de pedalat intrun ritm sustinut nu stiu ce sa mananc si sa beau mai repede si mai mult? d.gif

cred ca te referi la fredonat aiurea pe aleile din parcuri ..acolo da, se prea poate. dar cum ziceam, ceva mai mult de 5 kile in 2 luni, mie mi se pare ca se ard suficiente calorii daca vrei cu adevarat chestia asta.
AKD
Marius, dar dupa ce faci efortul ala fizic si mananci o gramada de chestii(probabil niste shaorme, merdenele, etc smile.gif ), ce crezi ca se intampla cu grasimile continute in mancare?
Marius
ma scuzi dar io am incercat in ultimii 3 ani sa ma abtin de la shaorme, kfc-uri si alte cefe de porc la gratar.. iar merdenele n-am mai mancat cred ca de 10 ani d.gif
banuiesc ce vrei sa spui, si-s de acord ca alimentatia tre sa fie pe primul plan daca vrei sa ajustezi ceva la fizic d.gif ..dar eu, cu o alimentatie cat de cat corecta, cu un program cat de cat strict (gen: 4-5 mese pe zi si niciodata cu 4 ore inainte de culcare) am reusit in 3 ani sa dau 1-2 kg jos ...iar in 2 luni de pedalat inca 5-6 smile.gif ..deeeeci, eu sunt convins ca se ard calorii serioase daca alergi nitel bicicleta. daca doar stai cu curu pe sa si bagi shaorme, ai toate sansele sa iei, nu sa dai jos kg.. rolleyes.gif
AKD
Ideea era ca mancarea dupa efot fizic nu face bine. Din ce am citit eu ar fi de preferat sa bei multa apa in timp ce faci efort si sa nu mananci o ora dupa. Cred ca asa ai avea mai multe "succesuri".
Marius
sunt multe de discutat pe tema asta, prefer sa ramanem cu discutia la pedalat ..cultura alimentatiei proprii recomand sa si-o faca fiecare smile.gif
eu doar atat vreau sa mai zic: am slabit 1-2 kg in 2 ani in conditiile in care "am mancat orice" -vorba lu Cosmin ..inclusiv o shaorma la 2-3 saptamani wink.gif
AKD
Agree.
Personal consider bicicleta mai mult un mod de destindere decat un mod de slabit. Ajung la servici mult mai relaxat dupa 35 de minute de pedalat decat dupa 25 de minute (vara, cand e liber, ca toamna fac 45 de min) de stat in trafic.
Marius
si eu sunt d-acord cu tine ..nu-ti iei bicicleta neaparat ca sa slabesti, o iei mai mult ca sa faci miscare ..si cum daca toate astea le poti combina astfel incat sa te si destinzi, sa faci si un minim de miscare, sa mai arzi si din toxine si sa mai renunti si la cateva sute de grame (sau kilograme) e perfect smile.gif
eu recunosc ca nu mi-am luat acu 2 luni bicicleta cu scopul de-a ma duce la concursuri d.gif ..drept dovada la primele 2 la care as fi putut merge am zis pas ..dar de data asta am zis sa incerc, na rolleyes.gif ..si a fost chiar fun.
CHIHUAHUA
sunt biciclete si biciclete ... la fel cum sunt masini si masini. nu te duci cu tico la o cursa de accelerare , te duci cu el la o cursa "la consum".
asa exista si pedalat si pedalat ...

in alta ordine de idei va pupa george :
Tetea d'Omida
uite ba ceva care sa nu te solicite..
Tetea d'Omida
QUOTE (CHIHUAHUA @ Jul 20 2010, 08:55 AM) *
da' ca sunt operat la un genunchi si cu alalalt pilaf m-a intrebat careva ? ca de 2 zile schiopat v-a interesat pe vreunul

Bai tampila!
Te-am pus noi sa te duci sa rupi lanturi cu bicla?
Nu noi am tooot zis sa stai dracu potolit sa nu mai tragi de genunchi...ca imi aduc aminte ca un nenea doftoru a zis nuuuuu ca sa nu conduci masina cu cutie manuala...CI SA NU CONDUCI DELOC!
Tu ce ai zis in mintea ta de berbec...a zis sa nu conduc masina..las' ca io merg cu bicla..
Deeeci..daca schiopatezi si te doare genunchiu...E NORMAL! Ai vrut sa faci pe ... acu suporta consecintele..
katze
QUOTE (TataBobu @ Jul 20 2010, 01:23 PM) *
, la 127..
in urma recentelor prestatii ca spectator la drame medicale bucurestene, si adresandu-ti strigatul de Fereasca Sfantul! iti pot spune ca la 127 de kile nu te tine masa tomografului de la Urgenta Floreasca (are limita 120) si tre sa meri la Sanador unde te costa 230 de roni fara substanta de contrast. (Pacientul "meu" cantarea 127 kg)
adso
bre, deci daca ai buba la genunchi nu ai voie sa conduci? totusi, cat de tare apesi pe ambreiaj?...
CHIHUAHUA
incearca vaca sa se scoata.

am voie sa conduc smile.gif e ala defect.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.