Help - Search - Members - Calendar
Full Version: World Cup 2010
Sinapse > Nous aberons, vous aberez > Gazeta spãrturilor
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Iulian
bey, ati tacut malc. in juma de ora incepe campionatul mondial. si mie nu imi zice nimeni nimic? ce oameni sunteti?!

nu chibitzam si noi oleaca?..
adso
am o singura informatie: participa coreea de nord.

JUCHE PANA LA MUARTE!!! SI DINCOLO DE EA!!!
Liviu M
Da' de terminat cand se termina? unsure.gif
Ca m-au zapacit astia, numai de fotbal vorbesc peste tot.
Iulian
Romania nu joaca, nu?
hyde
Ba daaaaaaaa!

Dar la alta cupa mondiala, mai secreta!
horace
Mai precis la cupa mondiala a lumii a treia...
Iulian
mexicu sau sud-africanii? io zic 2-1 (pt. mexic).

QUOTE (adso @ Jun 11 2010, 02:59 PM) *
am o singura informatie: participa coreea de nord.

JUCHE PANA LA MUARTE!!! SI DINCOLO DE EA!!!

in grupa cu portocalia, brazilia si coasta de fildes ( care e cea mai buna echipa africana si are aproape numai juvcatoti care activeaza in campionatele europene)... or sa fie macelariti...
Iulian
bey, astia au anulat un gol perfect valabil pt. mexicani... care mexicani au o echipa super din ce vaz io. joaca ca Real sau Barca in vremurile lor de glorie.
bomicabomic
QUOTE (Iulian @ Jun 11 2010, 06:01 PM) *
bey, astia au anulat un gol perfect valabil pt. mexicani... care mexicani au o echipa super din ce vaz io. joaca ca Real sau Barca in vremurile lor de glorie.

Haa? Pai Barca e in plină glorie.
Anu asta merg pe Spania/Argentina. Ii las balta pa macaronari.
Dacicuss
despre ce-i topicul asta? Voi chiar va plictisiti? huh.gif
Iulian
ne trecem si noi timpul...

in fine nu mai sunt la curent cu fotbalul. in ultimii 10 ani atat ce am vazut meciuri de la world cup... in rest habar n-am. io sunt brazilofil inrait in materie de fotbal. sigur mai tin cu Ro ( daca si cand joaca), US, Anglia si alelalte tari anglofone ( anul asta si cu RSA si NZ ca vaz ca si ei au apucat) si cu Mexic. in materie de fotbal nu pot sa-i sufar pe italieni ( imi place bucataria italiana insa) si pe nemti ( pe care altfel ii stimez)... si mai tin aproape neconditionat cu Olanda ( brazilienii Europei in opinia mea).

si cu scorul am avut dreptate - ar fi fost 2-1 daca nu anulau golul ala...
Mache
Dacule, nu fii trist. Dar, veme de o luna, despre fugareala mingii pe tarlaua cu iarba vor vorbi.
Dacicuss
io trist? pai la faza asta, mi-s gospodina casnica cu shortz si bigudiuri.
bomicabomic
QUOTE (Iulian @ Jun 11 2010, 07:59 PM) *
sigur mai tin cu Ro ( daca si cand joaca)

Bre Ro, o bucata buna de vreme va juca dupa Gutza, Salam, Adi da Vito zis minune sau Sorinel Copilu da aur cu coaie da taur. Parol.
Iulian
acu la Francia cu Urucuai ce ziceti? 1-0 pt. frantzuji?
Mache
Nts. Meci egal.
katze
E scandal din cauza vacarmului "provocat de tribune", cica de aia joaca prost futboleorii ca e galagie de la trompetele spectatorilor. Lol.
Mache
Deci nu mi se pare doar mie ca joaca slab. d.gif

vv
QUOTE (Mache @ Jun 11 2010, 09:26 PM) *
Nts. Meci egal.

Ihi, si io zic tot asa, va fi 0-0.

Intrebarea mai interesanta este....pe cine vedeti in semifinale? Hai bagati pronosticurile. Iaca incep eu... stiu ca voi gresi, da' na, e interesant cat de tare voi gresi, am mai mizat si pe cateva "surprize"
Io zic asa:
Grupa A: Uruguay, Franta
Grupa B: Argentina, Nigeria
Grupa C: Anglia, Slovenia SUA
Grupa D: Germania, Ghana
Grupa E: Olanda, Camerun
Grupa F: Italia, Paraguay
Grupa G: Brazilia, Coasta de fildes
Grupa H: Spania, Elvetia

Sferturi:
Nigeria-Anglia
Argentina-Germania
Olanda-Brazilia
Camerun-Spania

Semifinale:
Nigeria-Argentina
Olanda-Spania
Finala
Argentina-Spania (1-2)
vv
FWIW - o alta predictie:
QF1: Holland vs. Brazil

QF2: France vs. England

QF3: Germany vs. Argentina

QF4: Italy vs. Spain

Marius
joaca si Romania? BigB.gif
vv
O vizualizare f. misto a datelor legate de campionatul monial: http://www.marca.com/deporte/futbol/mundia...io-english.html
bomicabomic
QUOTE (Marius @ Jun 14 2010, 11:20 AM) *
joaca si Romania? BigB.gif

Hehe. Stii reclama, ''anu asta stau si ei la televizor. stam si noi. la noi la tzara se cheama simbioza''.
Marius
nu o stiu. la ce e reclama? d.gif
bomicabomic
la nu'sh ce plasma de la Altex.
vv
Mdeah... la cat de slab joaca Camerunezii, cre'ca tre' sa-mi schimb pronosticu', sa bag Japonia in optimi si Italia in sferturi egal.gif
Haidi bre, nu se mai aventureaza nimeni sa se faca de ras cu un pronostic?
bomicabomic
Pai stai bre sa-i videm pa toti. Mata, vrei ashea pa neve?
vv
Poi da, care e dixtractia altfel? Ce, pana acu' nu i-ai mai vazut? smile.gif Si oricum deja ai putea sa prevezi o finalista din ce ai vazut pana azi.

Camerunul pare ca si-a revenit pe final, da' cam tarziu. stiu si eu daca mai au sanse.... fara un egal azi, chiar daca-i bat pe danezi, nu's daca se califica.
Dacicuss
bah, astia doi...vedeti ca nu-i la politice, nu va mai dati cremastere-n gura.
Ake
Asta ca stai sa-i vedem intai si p'orma pronosticam tine si nu prea. Argentina a ajuns odata in finala(?) de pe locul 3 in grupa.
Pe mine m-a socat cat de prost a jucat Serbia tinand cont de ce supervedete la moda au in echipa. Daca stau sa ma gandesc, inca nici o supervedeta nu m-a dat pe spate. Nici Messi nici Etoo, nici ... nimeni.
Iulian
sarbii au avut si ghinion...
bomicabomic
Da-l dreac de ghinion. N-au jucat nimic. Ghinion sa zicem ca au avut danezii.
adso
frate, astia mai joaca? nu au cam 100 de ani fiecare?

LE: de etoo si messi vorbeam
vv
Ce-ai ma? Messi e chiar tanar, are 23 ani. Etoo are 29, e mai batran, da' nu tocma' "pe moarte".....
bomicabomic
Asa pa NeVe din ceea ce am vazut si n-am vazut pina acu' zic io ca e anul Spaniei. Adica va fi singura tara europeana care va cistiga CM in afara Ioropii.
AKD
Eu cred ca se va castiga prin organizare. Din ce am vazut pana acum (nu prea mult) nu se dau multe goluri, iar alea putine se dau pe greseli de aparare/portar. In concluzie : Germania sau Olanda

PS: Favorite personale : Spania, Anglia.
vv
Ba... da' bagati si voi macar lista de semifinaliste, ce dreac? Asa, orice pronosticati (spania, olanda, germania ) - oricare poate face un pas gresit in optimi/sferturi. Nu mizati pe una singura smile.gif
Ca asa, si io am zis "Spania", da' nah, nu exclud nici Argentina daca prinde Messi niste zile bune smile.gif
AKD
Nu prea stiu cum pica unele cu altele, dar hai (dau liste, cu una in plus pe fiecare lista smile.gif )

Sferturi : Franta, Anglia, Germania, Olanda, Japonia, Italia, Brazilia, Portugalia, Spania
Semifinale : Germania, Olanda, Japonia, Brazilia, Spania,
Finala : Olanda, Germania, Brazilia
Castigtoare : Olanda, Germania
vv
Pai din ce scrii tu acolo, deduc ca fie Argentina nu se califica din grupe (a batut Nigeria.... si-o ia de la coreeni +greci?), fie pica sigur cu Franta in optimi (Franta pe 2 in grupa? nu ca as exclude asta...) si si-o fura in optimi
Hai te rog io pune-i, macar pe pozitia a 10-a in sferturi, pe bune ca au sanse mari tongue.gif
AKD
Despre Argentina n-am o parere asa buna (n-am zis ca nu se califica din grupe, poate pica din optimi). Nu prea am incredere in Maradona, iar Messi e bun, dar intr-un angrenaj reglat corespunzator, gen Barcelona (cam asta a declarat si Dani Alves cand a fost intrebat daca se teme de Messi).
Suprize o sa apara, si bune si rele. Astea sunt pronosticurile mele pt surprize : Argentina si Japonia (in sensuri diferite).
Cat despre lista, n-am studiat cum se joaca dupa iesirea din grupe, cine cu cine, si asta s-ar putea sa influenteze. Dar mi-e lene sa fac acum calculele.
FLEX
QUOTE (Iulian @ Jun 11 2010, 06:01 PM) *
care mexicani au o echipa super din ce vaz io. joaca ca Real sau Barca in vremurile lor de glorie.

hmmm, noroc ca spui mai la vale ca ai cam pierdut contactul cu socherul ista pe stil ioropean. Mexicul joaca un fel de "curtea scolii", ca toate nationalele din America Centrala, foarte spectaculos dar extrem de ineficient.
Din ce-am vazut pina acum, Germania si Olanda deseneaza cel mai bine, Italia face "comedia dell' arte", Franta e bors cu varza. Anglia are un complex american de la Belo Horizonte incoace, le-a picat cam greu ceaiul ... de la Boston.
Nationalele africane sint mediocre pina acum si nu cred ca Coasta o sa schimbe cu ceva aceasta impresie; daca centramericanii par niste colibri decapitati pe teren, astia negri parca-s bivoli fara da! exact cap.
Asiaticele au facut schimb de locuri, in sensul ca Japii sint acum in fata Coreei prin joc.
Argentina ... traieste deocamdata prin executii individuale, nu m-a impresionat cu nimic.
Astept sa vad Brazilia si Spania si ma decid la semifinaliste, sa studiez si io un pic cum se imperecheaza dupe grupe, ca numa' de fotbal n-am avut timp.
adso
coreea de nord - brazilia 3-0. die, dirty capitalistic pig!

Juche, Chollima, Kim Jong Il!!!
vv
ohmy.gif Adso, iar ai stat prea mult prin sedinte pe la comisia europeana? oare.gif

SI on-topic.... slovacii si-au luat-o in ultima secunda, acu' chiar ca nu-i mai vad iesind din grupe, aveam un oaresce stres ca daca prind niste zile bune (si paraguayenii niste zile proaste) poate-mi strica pronosticul. Da' nu prea par a avea intentii de-astea....
FLEX
Dupa cum arata acum grupa F as putea avansa Italia pentru finala cool.gif
Curios, la acest mondial s-au calificat toti durii din Sudamerica: Chile, Paraguay si Uruguay.
adso
http://www.fifa.com/worldcup/matches/round...d=google_onebox

tovarasi, am pierdut o batalie, dar nu razboiul. kim jong il va sustine.

JUCHE! CHOLLIMA! KIM JONG IL!!!

LE: se pare ca reprezentantii adevaratei democratii populare chiar au jucat ceva d.gif
Ake
Brazil a avut cateva faze placute ochiului. Chiar daca au ratat intr-o veselie, macar mi-a placut sa ma uit.
Interesant ca citind "squad list"-ul tuturor echipelor, cele mai multe nume cunoscute le-am intalnit pe lista CdF. Dar nu prea au jucat mare lucru azi cu portughezii. Ar trebui sa bata Brazilia ca sa se calfice.
vv
nu neaparat.... presupunand ca toata lumea bate coreea de nord (ceea ce nu e "garantat" da' nici "exclus", tot ce tre' sa faca ivorienii e sa ia bataie mai putin dur de la Brazilia decat portughezii biggrin.gif.
De fapt, eu zic ca un egal cu Brazilia aproape ca ii califica - in situatia asta brazilienii vor fi motivati sa joace in ultimul meci cu portughezii (o infrangere i-ar elimina), si exista sanse mari sa-i bata pe portughezi, caz in care (daca CdF bate in meciul cu Coreea), se califica Brazilia si CdF.
vv
QUOTE (AKD @ Jun 15 2010, 11:04 AM) *
Nu prea stiu cum pica unele cu altele, dar hai (dau liste, cu una in plus pe fiecare lista smile.gif )

Sferturi : Franta, Anglia, Germania, Olanda, Japonia, Italia, Brazilia, Portugalia, Spania
Semifinale : Germania, Olanda, Japonia, Brazilia, Spania,
Finala : Olanda, Germania, Brazilia
Castigtoare : Olanda, Germania

Ok, stiam eu ca e ceva in neregula cu lista ta (de-aia ti-am si sugerat Argentina).... so here it is. In sferturi tre' sa fie:

A. 2 dintre: Africa de sud, Mexic, Uruguay, Franta, KoreaS, Argentina, Grecia, Nigeria (mai alege o echipa. Sa zicem.... Argentina? laugh.gif Sau Uruguay, Nigeria, Mexic - ce preferi)
B. 2 dintre: Slovenia, Sua, Anglia, Algeria, Germania, Serbia, Ghana, Australia (aici sa zicem ca ai nimerit smile.gif )
C. 2 (si doar 2) dintre: Olanda, Japonia, Camerun, Danemarca, Paraguay, Italia, NZ, Slovacia (aici ai bagat un "+1")
D. 2 (si doar 2) dintre: Brazilia, Portugalia, CDF, CoreeaN, Spania, Elvetia, Honduras, Chile (si aici ai bagat un "+1"...)

(apoi in semifinale tre' sa ajunga 2 dintre A+B, respectiv 2 dintre C+D.... e pur si simplu exclus "Olanda, Japonia, Brazilia, Spania" - maxim 2 vor ajunge)
AKD
Da, ma, da, ai dreptate! tongue.gif. Am spus ca n-am stat ca calculez cine cu cine joaca in grupe si optimi. Hai sa refac listele (de data asta cu ordinea iesirii din grupe) :

Optimi : Franta, Mexic, Argentina, Nigeria, Anglia, USA, Germania, Ghana, Olanda, Japonia, Paraguai, Italia, Brazilia, Portugalia, Spania, Chile
Sferturi : Franta, Mexic, Anglia, Germania, Olanda, Japonia, Brazilia, Spania
Semifinale : Anglia (au noroc cu traseul, dar daca Nigeria trece de Franta in optimi, trece si de Anglia in sferturi), Olanda (pacat de Brazilia ca iese asa devreme), Germania, Spania
Finala : Olanda Germania
Castiga : Olanda

Acu' iti dai seama ca o singura schimbare intr-o grupa importanta, sa sa inverseze primele 2 locuri, duce la schimbarea destul de radicala a listelor, asa ca e greu de pronosticat de pe acum ce si cum. Din pacate Japonia, care-mi place mult, are un traseu extrem de greu. Dar, cine stie, poate chiar o sa faca surpriza (sa elimine Spania).
Alte posibile surprize : Italia, Argentina tongue.gif, Nigeria (am spus deja mai sus) sau Portugalia.
O alta observatie : ce ma sperie la pronosticul finalei Olanda-Germania e forma buna in care se afla ambele de la inceput. In general e bine ca la un campionat de-asta se intre in forma pe parcurs, ca sa ajunga la potentialul maxim spre fazele finale. La capitolul asta Italia e campioana, de-aia am pus-o pe lista de surprize.
vv
Aricum avem sanse minime sa se indeplineasca pronosticu'... io zic ca daca iese un "3 din 4" in semifinale e o predictie neasteptat de buna. Pana acu' Olanda si Spania par a fi "favoritele publicului".
Hai, ca diseara pe la 7 mai baga si bomica un pronostic, ca le vede pe toate echipele si poa' sa ia o decizie informata tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.