Ake
May 17 2010, 09:11 PM
Esti copil?
L.E.
Bai nene, cand spaga pentru aceeasi cladire a urcat de la zece mii in 2008 la treijdamii in 2010 pe motiv ca sunt mai putine constructii, tu cu ce pwla mea iti imaginezi ca se ocupa iceseu, cu strans flori pentru ierbare? Si nu uita ca se cotizeaza similar si la primarie, ca tre sa mananca si gura la alte partide.
L.L.E.
Eu stiu investitori straini care chiar au vrut sa faca ceva, chiar pe prafu asta si au spus textual "sa va f00t in gura cu tara voastra de merde" si si-au luat calabalacu si s-au dus. Imi imaginez ca asta nu e valabil doar in constructii ci in tot felul de investitii. Parerea mea e ca momentan romania e lovita de coruptie ca un mar putred din care a ramas intreaga doar coada. Marea problema de la prezidentiale incoace e ca toti au capatat curaj si nici macar nu se mai feresc. Acu cativa ani, mai erau sperante, ca totul se facea mai cu fereala. Incearca sa faci o paralela intre Nastase si Udrea ca sa-ti dai seama de diferenta. Tu de ce crezi ca Ponta si Antonescu sunt atat de oripilati si aduc vorba despre asta mereu? Si ai lor, care nu sunt ingeri, sunt siderati de tupeul si ferocitatea de vultur a astora .
Ca sa intelegi problema care ii macina pe astilalti si ii aduce la perplexitate. Aproape orice rapitor stie in instinct ca nu trebuie sa manance toate ouale dintr-un cuib, ca anul viitor va muri de foame, ori astia de acum halesc tot ce pot pana la extinctie, fara nici o mila. Cum ar veni, astia lupta cu coruptia furand tot ce mai e de furat. Asa ca ma astept ca foarte curand sa inceapa sa se manance intre ei.
ma bomica, nu's ce sa zic, io armata ca atare as desfiinta-o daca as putea.... realist vorbind nu se poate, ca s-ar supara membrii NATO (care in particular sunt US + statele UE, deci fix aia cu banul gros). Dar internele, sa fim seriosi... si chiar si serviciile speciale, oricat le urasti tu, sunt necesare. Acu' ca or fi situatii de cumul aberant cum zice nenea ala, da, aia tre' rezolvat, si basically aia am zis si eu.
Cat despre pensii, n-am nimic impotriva tata, io am sustinut ca cea mai buna (desi cam radicala) "sa se dea banii inapoi si sa se desfiinteze CNPAS", deci nu zici nimic contra doleantelor mele daca zici ca "sa se desfiinteze pensiile celor care n-au contribuit".
bomicabomic
May 17 2010, 09:35 PM
QUOTE (vv @ May 17 2010, 10:25 PM)

Dar internele, sa fim seriosi... si chiar si serviciile speciale, oricat le urasti tu, sunt necesare. Acu' ca or fi situatii de cumul aberant cum zice nenea ala, da, aia tre' rezolvat, si basically aia am zis si eu.
Deeci Vladescu in seara asta n-a contestat cifrele. Si oricit am avea nevoie de politie, de servicii, de armata, mi se pare aberant, ca 260.000 de oameni, sa aiba alocat 40% dinntr-un buget pentru 1,3 mil. ABERANT!
Un stat democratic, sprijina inteligenta nu forta! Mi se pare aberant, sa tai ''paushal'' salariile, cind baietii astia cu ochi albastri, freaca duda. Jafuri, tilharii, shpioni, generali plimbind hirtii si unde mai pui de baietii astia cu ochi albastri auzi ca sunt asociati cu crima organizata, ei insisi sunt traficanti de droage, da curve si da tot ce vrei matale, ei care au lefurile astea total pentru INVERS.
mil
May 18 2010, 09:52 AM
25% din angajati castiga 40% din salarii, altfel spus...75% din ceilalti angajati bugetari (adminstratie, sanatate, invatamant) castiga 60%. Luam salariu mediu pe bugetar, s ail consideram unu...inseamna ca angajatul mediu din institutiile de forta castiga 1,6 salarii medii bugetare in timp ce angajatul bugetar non-forta castiga 0,8. Adica, mai pe scurt STATUL plateste de doua ori mai bine un angajat cu pulanul si timpanul care ii supune populatia, decat un angajat care ii aduna impozitele, ii administreaza averea, care ii invata copii carte sau care ii vindeca..
Si NOTA BENE, am luat in considerare, la gramada, jandarmerie cu politie cu armata si servicii secrete, daca ar fi disponibile cifre as judeca mai fin, ramanem la chestia asta grosiera, si io zic asa....decat sa taie la toti bugetarii otova 25% sa taie de la "forte" 50%, sa ajunga si ei la salariul mediu de bugetar, non-forta, vad urmatoarele avantaje:
unu...ca se poate, nu numa' ca din cifre reiese ca e de unde sa iei 50%, basca sacrificiul suprem e in fisa postului,
doi ...ordinul nu se discuta, deci nu avem convulsii sociale
trei...daca sunt oameni, cum zice Base, valorosi si inteligenti cum sunt, o sa lase naiba postul de la stat si sa mearga sa faca bani in privat, deci ne creste PIB-ul pe termen scurt
patru...astora sigur le-a crescut salariul mai tare decat productivitatea, infinit, cum zicea Vladescu eri, au primit multi bani viitori deja,
cinci...io zic ca populatia va fi exulta de bucurie, Basescule esti un prost nene...
adso
May 18 2010, 09:57 AM
QUOTE (mil @ May 18 2010, 09:52 AM)

trei...daca sunt oameni, cum zice Base, valorosi si inteligenti cum sunt, o sa lase naiba postul de la stat si sa mearga sa faca bani in privat, deci ne creste PIB-ul pe termen scurt
stricto-senso vorbind, chestia asta luata de-o parte e o gandire foarte paguboasa...
cum spuneam, din cacat nu faci unt, oricat te-ai stradui. daca nu atragi indivizi competenti macar la nivelul mediei intr-un sistem administrativ bine gandit (nu unul obez), pe care sa ii motivezi acceptabil, asteapta performanta in administratie mult si bine...
cum spuneam, reforma functiei publice ar trebui sa fie in primul pachet de masuri de reforma. da' tot cum spuneam, sa lucrezi la stat in RO a devenit o ocara.
O da, hai sa reducem la jumate salariile tuturor celor din serviciile secrete si ale tuturor politistilor. Si sa-i pastram pe toti angajati in continuare. What could possibly go wrong?? Nimic, populatia ar fi fericita, deci e un plan genial. Si oricum toata lumea stie ca politistii sunt prosti, probabil ca nici n-or sa-si dea seama ca le-a scazut salariul.
miki
May 18 2010, 11:23 AM
Io n-am nimica cu lefurile astora....
Am cu numarul lor... Poate jumate a r fi prea putin.... dar macar asa 1/3 dati afara....!!!
Si mai ales cu faptul ca NU platesc exact aceleasi contributii si impozite ca restu lumii!!!!
mil
May 18 2010, 12:13 PM
Sa avem pardon..am recalculat toavarasi..cei 250K din forte reprezinta nu 0,25 din efectivul bugetar ci 0,18...in aceaste conditii calculul e si mai crancen, salariul mediu pentru "forte" e 2,22 salariu mediu bugetar si salariu mediu non-forte (administratie, medici, profesori) este 0,73.[ Deci raportul intre un salariat forte si nonforte e de 3X ...acolo e de tuns tata, de aia nu se face taiere progresiva, ca ar fi fost atinsi ei, fortosii si mos Base nu vrea chestia asta
P.S. vv, dar la ce achizitii de avioane ne pregatim sa facem, F16 de 30 de ani la pret de Gripene noi, logane la pret de X5 si etc...cine sunt PROSTII?
si mai e o chestie si cu veniturile la jumatate...tot vor castiga 1,5X fata de ceilalti bugetari...cine sunt PROSTII?
IRONICK
May 18 2010, 01:10 PM
Dacicuss
May 18 2010, 01:20 PM
am firma de organizat greve...
miki
May 18 2010, 01:23 PM
QUOTE (mil @ May 18 2010, 01:13 PM)

......] Deci raportul intre un salariat forte si nonforte e de 3X ...acolo e de tuns tata, de aia nu se face taiere progresiva, ca ar fi fost atinsi ei, fortosii si mos Base nu vrea chestia asta [/b]
......
Hmmmm! Ar fi de verificat care-i raportul in Anglia de exemplu?
Sau Ungaria! Sau Slovenia! Sau Letonia! Sau Suedia?????
Sau alege tu o tara!
Repet diferenta nu ma intereseaza!
Numarul DA... Imozitele si taxele de care sint scutiti DA Ca nu platesc la CAS si iau pensii nesimtite DA!!!
MIl, poti sa-mi explici si mie ce legatura au salariile politistilor cu achizitionarea de F16?

Asa pot sa-ti dau si eu exemple de manareli facute de Abramburica, si apoi sa urlu din toti rarunchii "taiati la jumatate leafa suplinitorilor, mama lor, castiga prea mult si nici nu sunt calificati! Si oricum iau spagi!".
Tu amesteci chestii valide cu idei/initiative absolut aberante.
mil
May 18 2010, 03:12 PM
vv, F16 e cumparat de armata...armata e forta...e inclusa in calcul. Oamenii astia platiti de trei ori mai bine ca ailalti bugetari. Si platiti asa bine iau decizii "geniale" care miros a spaga din africa de sud (ca si atsia au cumparat gripenuri) la fel si cu loganurile de politie...Daca tot fura, macar sa ii platim mai putin, poate pricep ca nu mai e de unde.
Asa, si F16-urile alea primesc salariu cumva? Sau care e legatura cu salariile , ca nu o vad? Politistul ala paltit de 3/2 ori mai bine nu-si va mai cumpara F16, se va multumi sa-si cumpere un Eurofighter.... asta sustii?
Pai stai putin, ca asa, sa fie clar, despre Hildegard Puwak s-a dovedit ca fura, iar Abramburica se banuieste. Deci daca tot fura, hai sa le reducem salariile la profesori la jumatate, mama lor de hoti nenorociti.
bomicabomic
May 18 2010, 04:13 PM
QUOTE (vv @ May 18 2010, 04:24 PM)

Sau care e legatura cu salariile , ca nu o vad?
Pai legatura ar fi pur numerica. 3 mld. F16. 3 mld. reduceri de pensii si salarii.
Acu' io ma intreb cu ce bani cumpara avioanele? Ori facem deficit de 9,1, ori nu le mai cumparam. Cam asta-i intrebarea.
Cica statul isi refinanteaza imprumuturile prin imprumuturi la 12 zile. Mai mult de atit cica bancile nu mai dau....Si noi vrem F16, SH.
Bomica, io cu asta sunt de acord, n-am fost niciodata pentru cumpararea avioanelor alea. Da' citeste ce cere mil, "sa le taiem salariile la jumatate ca au cumparat F16-uri, mama lor de hoti". Te intreb inca o data, care e legatura intre salariile din MAI/MApN si F16-uri? Sau mai precis... de ce prin taierea salariilor la jumatate ne asiguram noi ca pe viitor nu se mai cumpara F16? Care e scopul, sa-i pedepsim pe toti fiinca si-a tras unul (2,3, 10... 100) o spaga? Pai asa, pe aceleasi argumente, taiem salariile la jumatate si la profesori, si la doctori, si la functionari.... nici o problema. Basescu a fost mai generos ca mil, ca el vrea doar 25% nu 50% ca mil.
bomicabomic
May 18 2010, 04:51 PM
Ma VV, nu avioanele sunt problema. Ci salariile celor 260.000.
Ce se propune acum? Scaderea tuturor pensiilor cu 15% si a salariilor cu 25%. Ce avem azi?
260.000 de ''ochi albastri''=4 mld. de euro
360.000 angajati educatie=2,7 mld. euro
260.000 sanatate=1,9 mld. euro
325.000 adm. publica locala si guvernamentala=2,1 mld. euro
TOTAL=1.105.000 =10,7 mld. euro
Buun zi-mi si mie, de unde vor da afara in ianuarie 2011, a.i. cheltuielile salariale sa ajunga undeva la 7,5 mld. de euro in conditiile in care lefurile vor fi la nivelul celor de azi.
Indiferent de unde dau, daca nu scad salariile la caralii, armata, servicii, nu au cum sa iasa la vopsea. Zic ca tre'scazute salariile la astia pentru ca categoria asta sociala este cea mai protejata la ''dat afara''. Inteleg. E normal. Dar mai piano cu lefurile mari, in conditiile in care mai primesc si alocatia pentru hrana, pe care niciun alt bujetar n-o primeste. Si cind zic alocatia de hrana, ma gindesc la inca o juma de leafa.
miki
May 19 2010, 09:22 AM
Hmm.... Parca mai ieri alaltaieri protestau niste militieni ca sa scos.... "norma"
mil
May 19 2010, 05:52 PM
In sfasit o veste buna, in ciuda crizei, investitiile "multiplicatoare" continua in economie, noi sali de sport si bazine s-au adjudecat de la CNI, sau cum lucreaza baietii din comisii la anunturi mult dupa miezul noptii :
"Compania Naţională de Investiţii a publicat astăzi,19 mai, pe www.e-licitatie.ro anunţurile de atribuire pentru trei noi obiective: două săli de sport şi un bazin. Valoarea totală: 6 milioane de euro fără TVA. Prima sala de sport va fi construite în satul Suraia din judeţul Vrancea (600.000 euro) de către firma SC Atlas SA. Ea este compania familiei senatorului PD-L Necula si mai cistigase inainte inca doua sali, conform dezvaluirilor revistei Kamikaze! Alta sala atribuita ieri va fi în localitatea Bradu, din Argeş (550.000 euro), de către SC Selca SA. Lucrările la bazinul de polo vor costa milioane de euro, vor fi efectuate de SC Construcţii Erbaşu în curtea clubului sportiv Steaua şi vor costa 4,8 milioane de euro, fără TVA. Acest ultim anunţ a fost pus pe sistem la ora 1:30 noaptea!"
Dupa ce Gadea, Dumitrescu, Badea au spus ca au informatii ca sunt urmariti si ascultati sub mandat de protejarea sigurantei nationale... a venit randul si lui Tolo,...mai sunt insa uameni de rau care mai dau din casa info interesante de ex cum ca dosarelu' lu' Tolo are 8 cm.
"8 cm. Aceasta este grosimea dosarului pe care în ultimele luni mi l-au întocmit cei de la putere. Sînt exact în dimensiuni şi intenţionat imprecis în formularea “cei de la putere”, tocmai ca să nu-mi trădez sursele. Dar, la un moment dat, oamenii care au fost puşi să mă urmărească, să mă timoreze şi care la rîndul lor sînt presaţi să inventeze pretexte din vid pentru discreditare, aceşti oameni poate că vor vorbi."
bomicabomic
May 19 2010, 06:24 PM
Bai, da' Hoara ce cauta la mitingu' de azi? Am auzit ca si-a luat-o rau de tot. Miine il face Chioru revolutionar si-i da decoratie.
Nitro001us
May 19 2010, 08:44 PM
Te rog, Dictachioru

Hoara facea ce stie el mai bine (ma rog, al doilea lucru ce-l stie mai bine) si anuma horea pe la TV. I-au turnat apa in cap astia de la miting, l-au scos cu jendarii.
bomicabomic
May 19 2010, 09:38 PM
Mam'tica lui o fi mai avind multi ca el p'acasa?
mil
May 19 2010, 09:50 PM
Eu nu m-as mira ca Hoara sa creada ca poate merge pe apa daca Partidul spune ca merge pe apa.
LE: Omul ori a fost complet, da' complet idiot si s-a dus singur in gura lupului ori e cuprins de sindromul T.E. Lawrence si crede ca se poate face invizibil la vointa...marturie stau propriile cuvinte "care apa?"
Asta mah:
http://videonews.ro/action/viewvideo/47259...rotestatarilor/"a numai o oră după eveniment, Hoară se afla încă în stare de şoc. Întrebat de Gândul cum s-a ajuns la o asemenea situaţie, Hoară a răspuns: "Ce situaţie?... Nu este nicio situaţie. Nu s-a întâmplat nimic". La insistenţele noastre, democrat-liberalul a continuat: "Nu a fost nimic. Ce apă... Asta-i bună. Haideţi să fim serioşi. Vorbim mai târziu. Am de pregătit câteva întrebări pentru o şedinţă..." "
Ba, da aia in '90 ce dreac cautau ma in piata universitatii, cand stiau ca sunt mineri pe-acolo?
Pana mea, nu zic ca Hoara n-a fost idiot, putea sa se astepte sa si-o ia in barba, da' ma mira ca voi aplaudati si va bucurati deschis pe-aici ca si-a luat-o. Asa e ma, e normal sa dea manifestantii cu pietre in tine daca esti un oarecare din partidu' de la guvernare. Sa-i omoram pe toti cu pietre, mama lor de PDListi.
FLEX
May 20 2010, 08:41 AM
vv, poate nu realizezi citor oamnei sta in git puterea asta de acum ... si cit de repede au reusit sa-si puna lumea in cap. Prosti, lenesi, agresivi si hoti. Nici o putere de pina acum n-a intrunit IN ACELASI TIMP toate cele 4 calitati.
Ma, realizez. Io nu m-am revoltat ca au dat aia cu pietre, inteleg de ce au facut-o (desi nu aprob); si nici n-am zis ca "normal ca Hoara trebuia sa treaca pe-acolo".
Da' macar aici ma asteptam la o alta atitudine
Nitro001us
May 20 2010, 09:53 AM
Io nu ma bucur ca si-o luat-o Hoara asta. Doar ma minunez cat poate fi de prost si spalat la creier...
si o dedicatie:
aici
mil
May 20 2010, 10:04 AM
hehehe vv, avem scene de astea si la Universitate si mai recente...antipaticul Gusa cand s-a dus in P.Univ. sa discute cu manifestantii la un miting proBase, nu mai departe de acu' trei ani. Se mai intampla sa o mai furi cand te bagi in multimea furioasa si nepregatita de partid, adusa cu autocaru' si pe lista adica.
Oricum, nu stiu cat a fost manipulare, cat a fost provocare, INITIAL, cat i s-a promis lui Hoara back-up de la forte si cu cat a fost pacalit, poate Hoara e natural born idiot,...ce imi pute mie e ca institutiile statului l-au lasat 1 ora sa stea chircit pe o lada, ascuns dupa mixer cu vedetele A3 parand in jurul lui, asta in ciuda apelurilor disperate ale lui Hoara si A3, la stat, care era superreprezentat in piata la vedere si acoperit.
1) Si pana la urma nu aintervenit nici jandarmeria si nici SRIica nenen, Politia Comunitara care e in subordinea lui Chiliman.
2) Cand Hoara iese din multime se vad clar niste grasi cat malul care ii insotesc pe politistii comunitari si il protejeaza pe Hoara, astia erau ofiterii in civil infiltrati pana atunci...hehehe, vv, ca nu mai e romantismu din 90, acu' nu avem institutzele statulu' care se deghizeaza in mineri, nu mai ezista, nu.
3) Taman atunci apar niste tinerei cu glugi care arunca cu pietre dupa Hoara, dar stii cum apar? Ca din pamant, parca stiau pe unde si cand o s ail scoata, si vin si cu pietrele pregatite din alta parte, ca acolo era un minunat gazon, proaspat tuns...si arunca asa, cu foarte frumos efect artistic, cand ala intrase in Muzeu, televiziunea sa prinda...voleul. Cica ofiterii acoperiti ar fi arestat trei pietrangii...tare as fi curios sa vad daca patesc ceva
S-a voit sa iasa nasol si A3 sa o fure grav, poate cu ridicarea licentei de emisie pentru instigare la violenta.
Hoara ori e sufiucient de prost incat sa nu isi asculte nici cele mai elementare instincte....ori suficient de curajos incat sa isi faca publicitate cu propriile cucuie (e o tehnica veche si asta, imi aduc aminte de ...ESCU de Musatescu). Oricare ar fi, tot nemernic imi pare.
Mache
May 20 2010, 10:34 AM
Hoare fusese invitat de A3 la editia speciala "de greva". De aia era acolo.
Hehe, teoria consipratiei in floare, mil

. Un soi de "
I'm not saying they started the fire themselves just so they could blame me.... but it seems very convenient".
P.S. Nu mai stiu (really, nu mai stiu), a fost cineva p-aci satisfacut atunci ca si-a luat-o Gusa in freza? Macar ca p-ala parca nu il chemase nimeni la demonstratie...
mil
May 20 2010, 12:18 PM
Astia de la A3 au facut o invitatie la PDL...si a fost trimis Hoara, stiti voi...dimineata nu e prime time, se trimite un orice gurist aprobat de comisia de distributie, recte: Sulfina, Anastase si Turcan si Mezesan. Astea hotaresc cine si cand si unde se duce, nu A3! Sa lasam teoria conspiratiei...bon, raman intrebarile:
1) de ce Comisia l-a trimis taman pe Hoara (unul din cei mai antipatizati si mai cunsocuti pedalisti) in gura lupului, daca se ducea un deputat oarecare pe care nu il stia lumea, mai iesea deranj?
2) ala de s-a dus fara promisiune back-up in mijlocul gramezii, ori e prost ori in capul lui e superman?
3) de ce l-au lasat sa dospeasca 1 ora chircit intre gardul Muzeului Antipa, un mixer si o lada de echipament si nu l-au scos mai repede de acolo?
Paulp
May 20 2010, 12:23 PM
Ca sa avem noi ce intreba azi
miki
May 20 2010, 12:24 PM
QUOTE (mil @ May 19 2010, 06:52 PM)

In sfasit o veste buna, in ciuda crizei, investitiile "multiplicatoare" continua in economie, noi sali de sport si bazine s-au adjudecat de la CNI, sau cum lucreaza baietii din comisii la anunturi mult dupa miezul noptii :
ceva surse de finantare sint pomenite?
Nu de alta dar dup-aia iar se urla ca din gura de sarpe ca pierdem bani primiti moka de la UE si BM si BERD!!!
PLM, eu nici nu stiam ca "Hoara e unul dintre cei mai antipatizati", aveam doar o vaga idee ca ar fi de la PDL da' nu as fi putut baga mana in foc, (pana ieri). Si tu-mi zici ca toti demonstrantii il stiau
FLEX
May 20 2010, 12:25 PM
Haidi, bre ...
OCEBE
May 20 2010, 03:52 PM
bomicabomic
May 20 2010, 04:51 PM
Zi-ne matale. Nu ne mai tine supt tensiune.
Ake
May 20 2010, 06:48 PM
DRR ar face bine sa taca si sa iasa la pensie. E ala de-i supranumit 'Hrebenciucu peneleului'. Numa tampenii face si nu stiu de ce nu s-a carat la PDL pana acu.
mil
May 20 2010, 11:34 PM
Presedintele NU e ofiter acoperit:
http://www.inpolitics.ro/emil-arunca-bomba...t-art57919.aspxPresedintele a condamnat comunismul dar NU premiaza securismul:
http://cotidianul.ro/115097-Homostean_sefu...intele_RomanieiMiki, salile alea de sport sunt 100% finantatede la bugetul RO...e prea complicat cu banii evropenesti pentru Nutzy si ai ei, cum spunea nea Base cand facea pe haiducu', banii europeni se fura greu.
Paulp
May 21 2010, 07:27 AM
Emile, daca nu te-as sti om serios, as zice ca te-ai dilit sa te uiti in gura unui ca Constantinescu (cacofonia e intentionata).
Eu am fost marinar pe vremea lui Ceasca, cind Base era la Anvers, si sint convins 200% ca a colaborat cu Secu. Dar de la note de servici absolut obligatorii pentru cei care ieseau afara din tara pe nava pina la elucubratiile lu Emilica-invinsu structurilor e-o cale tare lunga.
Da na, asta e soarta noastra, sa fim condusi de lustrabili, ca jumate de tara ar trebui lustrata dupa noua lege.
Dacicuss
May 21 2010, 08:56 AM
QUOTE (vv @ May 20 2010, 11:46 AM)

P.S. Nu mai stiu (really, nu mai stiu), a fost cineva p-aci satisfacut atunci ca si-a luat-o Gusa in freza? Macar ca p-ala parca nu il chemase nimeni la demonstratie...
je!
miki
May 21 2010, 09:39 AM
QUOTE (mil @ May 21 2010, 12:34 AM)

....
Miki, salile alea de sport sunt 100% finantatede la bugetul RO...e prea complicat cu banii evropenesti pentru Nutzy si ai ei, cum spunea nea Base cand facea pe haiducu', banii europeni se fura greu.
Io stie ca e program inceput de Bombonel..... In conditiile expuse de mine!
Ca nu au putut ai lui sa puna mina pe toate, si ca a ramas cite ceva si pentru alti hoti.... e alta treaba!!!
Sursele aste sint de incredere??????
http://www.adevarul.ro/actualitate/evenime..._147585818.html http://www.adevarul.ro/actualitate/evenime..._108589594.html
adso
May 21 2010, 09:53 AM
io nu am inteles cum cineva poate protesta impotriva construirii de sali de sport intr-o tara unde orice roman e campion la stat pe canapea...
sigur, daca s-a fraudat atribuirea de contracte de construire sau cladirile sunt neconforme, e o alta problema - MARE.
da' faptul in sine ca se construiesc sali de sport - KUDOZ!
o explicatie cel putin partiala a exploziei de trupe colosale britanice in anii 60-70 (d'alde bitalsi, pincfloid, stones samd) se gaseste in faptul ca imediat dupa razboi educatia muzicala in scoala a capatat o importanta foarte mare.
miki
May 21 2010, 10:18 AM
Treaba nasoala nu est eca se fac salile.... ci ca se fac sali acolo unde scoala cade peste elevi!
Ira bani ptrenovarea scolii nu sint!
Dar treaba buna este ca deobicei salile de sport sint facute cu banii ALTORA!
Alta treba proasta este ca sint locuri in care NU s-a vrut sa se faca doar pentru ce nu se poate fura nimica!
Codrin
May 21 2010, 10:58 AM
Si sa vedeti voi calitate mumu in invatamant cand din Iunie un prof cu 25 de ani in spate o sa ia 12 milioane.
Nitro001us
May 21 2010, 11:06 AM
Corect. Si se poate extrapola si in alte domenii: administratie, sanatate, etc. Atunci sa vedeti servicii de calitate
mil
May 21 2010, 11:26 AM
Paul, problema nu e ca a colaborat cu Secu...ci ca nu stim ce le-a dat, pe cine a turnat, atat stim, ca i s-a distrus dosarul de colaborator cand a intrat in PCR si paf...de atunci au curs peste el avansarile. Constantinescu a zis ca e ofiter DIE (pari si tu foarte convins) si a continuat sa ramana ofiter acoperit activ(astora nu li s-a dat dosarul in vileag la CNSAS).
Dar de deocrarea fostului ministru al Internelor si Securitatii ce zici? Buna traba.
Emilica invinsul a fost tradat de structurile astea care ne-au aranjat noua inca 5 ani cu matrozu si macar 2 ani de boc si care au primit buget mai mare an de an. Sa nu uitam ca emilica a omorat contrabanda cu tigari pe care o faceau generalii din spp (trutulescu a fost doar semnalul dat generalilor)...cum pana mea sa te sustina structurili dupa un asa gest.
Intre unul care le da nas si bani si putere, de ajung toti jurnalistii sa fie pusi sub ascultura cu mandat de siguranta nationala si unul care le-a taiat din furturi...io stiu pe cine as aproba, daca as fi cetatean onest si nu as avea un ce profit.
P.S. Pentru homostean a aparut si pe hotnews stire:
http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-subi...eorghe-ursu.htm
Paulp
May 21 2010, 12:02 PM
Presedintele Traian Basescu retrage decoratia acordata fostului ministru comunist de Interne George Homostean. "Presedintele Romaniei, Traian Basescu, regreta situatia creata de decorarea, pe baza unor documente neconforme cu realitatea provenite de la alte institutii, a domnului George Ioan Homostean. Presedintele Romaniei a semnat astazi, 21 mai a.c., decretul de retragere a ordinului acordat domnului George Ioan Homostean", se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
Tot de pe hotnews
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-72994...e-homostean.htm
horace
May 21 2010, 12:44 PM
mil
May 21 2010, 01:00 PM
Da Paule, saru-mana cu presa vigilenta si cu nea Oprea, ca institutu' de investigare al crimelor comunismului dormea pe sinecura linistit.
Ca sa vezi ca au mai avut o schema, ia uite cum se trezeste agentul acoperit I.T. Morar la 5:30 A.M. sa faca manipulare, urmareste si postacii de pe hotnews cum directionau ei fluxul spre adevarul tzapurit de Morar....hehehehh
http://voxpublica.realitatea.net/media/nis...utin-43278.html