Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oferte Speciale
Sinapse > Gospodarul agnostic > Mansarde mobilate
Codrin
Sambata si Duminica 27-28 Septembrie, in toate magazinele Real:

Set cu:

-prajitor paine
-cana electrica fiert apa
-filtru cafea
-fierbator oua (cred ca ou de fapt)

Marca Hyundai.

99,99 lei in loc de 250 lei.

IRONICK
Mai devreme cu cauciucele, acum cu hyundaiu ... hmm.gif
Codrin
Zic si eu ce-mi trece pe la urechi. Reclama la astea de weekend nu se face in alta parte ca sunt relativ putine si nu merita. Saptamana trecuta au fost niste fete de masa la 9,99 in loc de 70.
bflorian
Ai mai ca ai facut sa-mi sara inima din piept - niste fete la oferta...
Tetea d'Omida
Ia zi don doctor...la banii aia luai 10...
Codrin
Maine si poimaine la Real, Indesit BAN14, 799 lei in loc de 1150 lei.

Click to view attachment

Tot maine si poimaine, friteuza 120 in loc de 220 lei.
MariusI
Nu stiu daca se pune, dar..
http://www.serus.ro/nissan/Oferta%20EXCEPTIONALA%20TIIDA.xls
Tetea d'Omida
se pune..se pune..ambele sunt frigidere
Codrin
Astea 2 saptamani incepand de ieri, tot catalogul Real, ca fac 2 ani (in Martie acu' 6 luni da' nu conteaza). Spicuim:

Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment
Codrin
Si acum oale.

Real:

Click to view attachment

Metro:

Click to view attachment

Cineva o sa-si ia niste capace, avand in vedere ca furnizori-s aceiasi. complice.gif
Marius
sunt interesat de un set de oale d-astea

din ce este fundul? ..dar capacul?

pretul e negociabil?

schimburi accepti?

alte poze cu ele n-ai?

madalina
QUOTE (Codrin @ Oct 10 2008, 09:37 AM) *
Si acum oale.

Real:

Click to view attachment

Metro:

Click to view attachment

Cineva o sa-si ia niste capace, avand in vedere ca furnizori-s aceiasi. complice.gif

Dar real si metro fac partedin acelasi grup, iare segmentele de piata catre care se adreseaza sunt diferite
bflorian
QUOTE (Marius @ Oct 10 2008, 10:15 AM) *

pretul e negociabil?

schimburi accepti?

alte poze cu ele n-ai?

Ce drecu, nici la virsta asta nu ai invatat ce se intreaba? Cel mai important e: au facut TAXI?
TataBobu
Aia se vede ca nu, nu-s galbene d.gif
Marius
timeout.gif va rog frumos fara offtopic pe thread-ul omului ...chiar sunt interesat
TataBobu
Da si tu riport d.gif
Codrin
QUOTE (madalina @ Oct 10 2008, 11:11 AM) *
Dar real si metro fac partedin acelasi grup, iare segmentele de piata catre care se adreseaza sunt diferite

Mada, astia 2 au sigur aceiasi furnizori. In mod normal, tot ce e in Metro e (mult) sub pret fata de Real. Acum pentru nea Gigi care pune mana pe astea 2 cataloage si vede ca acelasi set de oale e 39,99 la Real si 71,99 la Metro ce-o sa zica?

pretul e negociabil?

schimburi accepti?

alte poze cu ele n-ai?

Am uitat sa precizez, nu consuma ulei. d.gif

Pentru un test drive la tine in bucatarie, call 1-800-VREAU-OALA.
VAXXi
QUOTE (Codrin @ Oct 11 2008, 11:42 AM) *
Acum pentru nea Gigi care pune mana pe astea 2 cataloage si vede ca acelasi set de oale e 39,99 la Real si 71,99 la Metro ce-o sa zica?

Ca alea din Real "sunt facute in Turcia", si "luam de-astea din Metro ca-s nemtesti, sunt mai bune" ? Nimeni nu a saracit supraestimand prostia consumatorilor .. rolleyes.gif
madalina
QUOTE (Codrin @ Oct 11 2008, 12:42 PM) *
Mada, astia 2 au sigur aceiasi furnizori. In mod normal, tot ce e in Metro e (mult) sub pret fata de Real. Acum pentru nea Gigi care pune mana pe astea 2 cataloage si vede ca acelasi set de oale e 39,99 la Real si 71,99 la Metro ce-o sa zica?

Astea doua se adreseaza unor segmente diferite de piata: metro catre retaileri, iar real catre consumatorul final.tongue.gif
Codrin
QUOTE (madalina @ Oct 11 2008, 06:12 PM) *
metro catre retaileri, iar real catre consumatorul final.tongue.gif

Teoria e buna, dar in practica ia sa vezi tu cum vine nenea angrosistul si urmeaza:
- cate uscatoare de rufe aveti in magazin?
- 500.
- mai puteti aduce inca 1000?
- aaa. . .

Si asta pentru mai multe produse in mai multe parti ale tarii.
Marius
up
Marius
anunt valabil
IRONICK
Click to view attachment

AVENSIS - OFERTA PROMOTIONALA "5+5" & AVENSIS - OFERTA PROMOTIONALA "3 ANI GARANTIE"
bflorian
Nu stiu daca sunt eu fraier sau imi scapa ceva: m-am dus simbata asta la Metro si Real in Baia Mare sa cumpar un lcd. Cu Real-ul din bucuresti nu compar dar, acelasi produs care in Bucuresti cu o zi in urma costa 2000 lei acum costa 2700 la Baia Mare. Sa fi crescut preturile intretimp... sad.gif
IRONICK
nu e de la euro?
poor black man
Mai repede cu dolaru' ... ca din Asia se cumpara in USD ... da-i tot un drac ...
darkchocolate
Catalogul IKEA pe 2009. M-am uitat peste el si am vazut oferte interesante la diverse accesorii. Maine cred ca dau o fuga pe acolo. tongue.gif
Codrin
La accesorii poate. La mobila insa mi s-a parut scump rau de tot fata de anii trecuti.
darkchocolate
S-a lansat site-ul www.totulredus.ro
Acesta contine informatii despre toate produsele care au reduceri de pret de la majoritatea retailerilor de pe piata.

Mai multe despre site, aici.
bflorian
La Metro gasiti niste receivere din gama HI-FI la preturi bune comparativ cu euroiul actual. Un TEAC receiver stereo la 650 lei si un Denon 6+1 la 780 lei. Sunt mai entry level dar e bine de stiut.
Codrin
Oferte de genul inca un produs pentru 10 lei in catalogul nou de la Metro. Cine nu aplica metoda lui vv de tras cu ochiul sa zica sa scot pozele.

ps: lcg Samsung 102 cm 2999 lei, cu inca 10 lei: lcd samsung de 48 cm.
MariusI
Care-i metoda vv? Io ma uitai acu' in catalogul dupe sait si nu pare sa zica nimic de genul. Sau dupa ce faci login e altul?

LE: se pare ca nu mai merge sa pui multi de 1 la cod d.gif
hyde
Codrin cred ca are pile si cunostinte de stie ce o sa apara din 28? BigB.gif hmm.gif
Codrin
Me stupid, e Carfur, nu Metro.

MariusI
Se vede ca sunt in buda cu vanzarile, a inceput sa mai miste marketingul d.gif
bflorian
KLM - Bucuresti - New York (dus-intors cu toate taxele): 300 EURO
Iulian
waw, mai ieftin decat acum 10 ani cand am zburat exact asa cu 500$...
TataBobu
Adica ala de 12000 BTU e 600 ron, tva inclus? Unde?
MariusI
Ian' uite acilea:
Click to view attachment
Tetea d'Omida
explicati-mi si mie alea cu buy back...
il dai pe ala vechi?
sau cum?
Mache
Cred ca ti-l demontezi singur si il cari pana la magazin, la casa, sa il vada vanzatoarea. Altfel nu te crede pe cuvant ca vrei sa-l dai pe ala vehi. d.gif
Codrin
QUOTE (TataBobu @ Aug 6 2009, 11:50 AM) *
Adica ala de 12000 BTU e 600 ron, tva inclus? Unde?

CONTACTО

Inventor Concept SRL

Splaiul Independentei Nr. 17, Bloc 101 Izvor, sc. 4, etj. 5, apt. 68, sector 5,

BUCURESTI, ROMANIA

TEL: 031 4252200-2

FAX: 031 4252203

EMAIL: sales@inventor.acAceastă adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

EMAIL: romania@inventor.acAceastă adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Mache
Iote-l, bre, ca misca! Ptiu, ce m-ai speriat! tongue.gif
Codrin
Personal, cea mai tare oferta speciala pe care am vazut-o de mult timp.

http://www.romtehnica.com.ro/

In partea dreapta, Licitatii.

De toate, de la sevetele de masa, cutite, furculite, pana la autobuze de stat major si ARO din 80 toamna, astea la 700 lei + tva. Sa nu uit, au si tunuri. jumpy.gif

CHIHUAHUA
bah ... adu-mi aminte sa vb wink.gif
Stef de Trib
Interesanta licitatia. Chiar ma gandeam sa imi achizitionez un tun sa mi-l plantez in gradina. complice.gif
adso
la mine sare de fund in sus antivirusul...

Marius
mai oameni buni, fusei la carrefour baneasa mai devreme si vazui un LCD Samsung, diagonala 94, FullHD la 1.699 lei ..mi s-a parut foarte tare oferta. poate vrea careva..
daca am retinut bine, modelul e 37B530 unsure.gif
Codrin
Pretul e asa bun pentru ca e model mai vechi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.