Mache
Dec 29 2008, 06:51 PM
Deci, pana la urma, ca sa stiu si eu un lucru, il mai legam sau nu pe al Caprei de Titanic?
Stef de Trib
Dec 30 2008, 02:08 AM
Va recomand
http://www.youtube.com/watch?v=yGTm7XlrUeA . Merita macar pentru coloana sonora si pentru pasajele arhitecturale.
Mache
Dec 30 2008, 08:52 AM
Mare Stef, ai
aici niste impresii despre Lisabona. Tramvaiele acelea micute chiar mai circula, in special in zona Alfama, cartierul arab. In locul indicat poti vedea si "blatistii" care le folosesc.
Stef de Trib
Dec 30 2008, 10:05 AM
Frumos
maddan
Dec 30 2008, 04:17 PM
Supeeerb! Musai sa-l caut... da' e cam greu de gasit.
Stef de Trib
Dec 30 2008, 04:28 PM
Mache
Jan 9 2009, 09:53 AM
In aceasta minivacanta am vazut si eu niste filme pe care le prezint in cele ce urmeaza:
Gomorra - un film despre Camorra, viata in sanul familiei, afacerile, pedepsele. Mi-a placut, desi e violent in unele momente. Cred ca noi nu mai avem prea mult pana la acel stadiu din film. De vazut!
Trupe de elite - un film despre o unitate speciala a politiei militare din Brazilia, care lupta impotriva traficantilor de droguri si a politistilor din favelas. Si el e violent. Jucat foarte bine. De vazut! Sa cautati varianta cu sonorul in portugheza, are alt farmec decat cea in engleza. Cea engleza suna cam teatral.
Boy A - o drama despre un pusti care invata despre viata (cu bucurii si necazuri), dupa ce este eliberat din inchisoare pentru o crima comisa la 11-12 ani. Superb. De vazut!
Hot Fuz - comedie englezeasca cu si despre politisti. Un film nenun, nebun... Pe langa umorul englezesc, are si actiune. Ataca filmele americane de actiune. De vazut!
The Mummy: Mormantul imparatului dragon - de vazut doar daca va plictisiti si nu aveti altceva de facut.
Hellboy 2 - interesant. Mi-au placut efectele speciale.
BBC Planet Earth - am vazut doar un episod si putin din altul. Extraordinar. Un documentar nemaipomenit. Filmarile sunt dementiale, pe masura bugetului, de altfel. Neaparat de vazut in HD, daca se poate!
10.000 BC - o varianta preistorica a lui Apocalypto. Dar cu ceva modificari. Numai daca nu aveti altceva de facut.
poor black man
Jan 9 2009, 10:10 AM
QUOTE (Mache @ Jan 9 2009, 09:53 AM)

10.000 BC - o varianta preistorica a lui Apocalypto. Dar cu ceva modificari. Numai daca nu aveti altceva de facut.
'Ai ma', nu fa asocieri de-astea ... totusi, o copilarie ca "10.000 BC" cu un film de calibrul "Apocalypto" ...?
Mache
Jan 9 2009, 10:12 AM
Poate nu a fost cea mai fericita comparatie. Scuze! Dar la el m-am gandit dupa ce am inceput sa pricep actiunea filmului preistoric.
Stef de Trib
Jan 9 2009, 10:18 AM
Vazute in ultima saptamana:
Amarcord (pe care vi-l recomand cu caldura)
http://www.youtube.com/watch?v=vKZXn424jFY
Wag the dog (care mi s-a parut destul de interesant, nu spun mai multe despre el astept, impresii si de la voi)
http://www.youtube.com/watch?v=EnSauj2855MČESKÝ SEN-un documentar despre cum sa-i faci pe oameni sa creada in ceva ce nu exista:
http://www.youtube.com/watch?v=cKFUuMr63EM
Mihai
Jan 9 2009, 10:24 AM
trupe de elita e si in lista mea de filme care trebuiesc vazute. m-a influentat si pantacruel cu recenzia
parapapapapapapapapa, chiar daca nu ma dau in vant dupa filme de actiune, a pomenit de asemanarea cu cidade de deus, film care mi-a placut foarte mult.
am vazut de curand
In Bruges, foarte fain filmul chiar daca sfarsitul m-a dezamagit un pic. e primul film in care mi-a placut Ralph Fiennes, in sfarsit nu mai e amantul anxios, belit, pe care nu l-am suporttat niciodata. si nici pe frate-so... [] eee... si colin farrell are o prestatie deosebita, chiar daca aici e un irlandez incult violent si fucker mare, nimic deosebit de restul aparitiilor sale, in bruges arata cu totul altfel.
asteapta sa fie vazute(astept sa plece piticii sa scot wall e, kung fu panda si horton hears a who din dvd player)
Scoop,
Das Leben der Anderen si
Painted Veil
TataBobu
Jan 9 2009, 10:37 AM
La mine filmul
asta asteapta de ceva vreme o seara libera.
Mache
Jan 9 2009, 10:59 AM
In Bruges e in lista. Asteapta cuminte. Mai asteapta
Inside I'm Dancing,
Ghost Town,
Dear Wendy.
poor black man
Jan 9 2009, 10:59 AM
QUOTE (TataBobu @ Jan 9 2009, 10:37 AM)

La mine filmul
asta asteapta de ceva vreme o seara libera.
Fa-ti timp ... se meriteaza ...
TataBobu
Jan 9 2009, 11:06 AM
Stiu, taman de-aia nu-l grabesc

Trebuiesc conditii prielnice.
Mache
Jan 9 2009, 11:09 AM
Mie mi-a placut foarte mult cartea.
poor black man
Jan 9 2009, 11:21 AM
La mine au fost foarte diferite ... probabil pentru faptul ca am citit cartea pe la 12 ani si filmul l-am vazut prima data pe la 27 ...
Luka
Jan 9 2009, 01:16 PM
Am vazut aseara din intamplare cateva secvente din Balanta si acum e in descarcare. Mare film, mare caracter, mare carte.
Mache
Jan 9 2009, 01:53 PM
A fost difuzat saptamana trecuta, pe TVR, daca nu ma insel.
mil
Jan 10 2009, 05:00 PM
va asezati frumos sa nu va raniti si cititi cronica EXCELENTA la filmul "Dincolo de America" care este. Din cate inteleg printre hohote este un soi de Barbier din Siberia, "romanian" cu Daniela Nane, filmu' ca filmu', dar cronica face cat un film de Chaplin:
http://www.rekino.ro/2008/10/04/film-dincolo-de-america/
Dacicuss
Jan 11 2009, 07:57 PM
nu ca ar conta, da' tomna ce am vizionat Mamma Mia; il aveam de fo 3 luni, lenea si putoarea ancestrala din mine m-a facut sa uit de el. Noroc ca alaltaieri, un frate mai psihotic si flamand ca mine, si de ale carui pareri tin cont, mi-a zbierat in urechi sa-l vizionam...speachless, sunt siderat....rar mi-a, ne-a placut un film asa mult...si insulele grecesti, Doamne ce popor binecuvantat!
Skopelos, Skiathos, musai sa ajung acolo asap.
Pies: promit ca cumpar dvd-ul original si cu timbrul platit la zi!
Stef de Trib
Jan 12 2009, 12:39 AM
Tocmai am vazut L'auberge Espagnole http://uk.youtube.com/watch?v=CCs6AzLeNQI si Les Poupées Russes http://uk.youtube.com/watch?v=giSIonSbeFM. Am ramas foarte placut impresionat de amandoua si ca urmare vi le recomand cu caldura.
poor black man
Jan 12 2009, 02:51 AM
Idem pentru
Lolita ... varianta lu Stanley Kubrik, din '62 ...
Acum vreau sa vad si
varianta din '98, cu Jeremy Irons.
poor black man
Jan 12 2009, 06:42 AM
mickey rourke rulz big time!
i hate those with their boring speeches.
i thank to my wife, my children, my dog....
what the fuck has your dog to do with it?
you made that movie stupid douche bag.
not your dog!
you work for a couple of months for a couple of millions and all u have to say is thanks for my dog?
stupids fags, cunts, douche bags, MoFo...
Golden Globe Awards Ceremony
maddan
Jan 12 2009, 09:31 AM
Iar a luat-o razna? Cand a zis astea?
poor black man
Jan 12 2009, 11:46 AM
As' noapte ...
Marius
Jan 12 2009, 11:50 AM
QUOTE (Dacicuss @ Jan 11 2009, 07:57 PM)

nu ca ar conta, da' tomna ce am vizionat Mamma Mia;[...]
vrei coloana sonora?
insensibilu de Codrin n-a gustat "cadoul" de la mine cand i l-am pus pe Brosnan in boxe

na, ca iar mi-am amintit de....

QUOTE (Marius @ Oct 2 2008, 01:48 PM)

..ceea ce nu pot spune si despre Codrin care a plecat cu aceiasi fata lunga pe care a facut-o in minutul 3 cand au inceput aia sa cante

...priceless

poor black man
Jan 12 2009, 06:45 PM
Rain Man pe Cinemax.
Amu ...
Mache
Jan 13 2009, 10:17 PM
Battle in Seattle. De vazut. Pe mine m-a impresionat. Visceral, pe alocuri. 4,5 din 5.
cristi
Jan 13 2009, 10:24 PM
Appaloosa. Lejer... Un country nostalgic cu distributie frumoasa.
maddan
Jan 14 2009, 12:18 AM
recomand The Fall, de Tarsem, avand in rol principal o fetita romanca de 8 anisori. Superb filmul, superb, superb.
poor black man
Jan 14 2009, 04:09 AM
Dustin Hoffman genial la David Letterman, ieri ... care l-ati vazut?
mil
Jan 14 2009, 11:37 PM
Au cumparat ai mei din Auchan la superoferta: "Vatel", Depardieu + Thurman + altii. Filmul e opulent, destul de documentar, pe gusutu' meu, singurul lucru care scartaie cu zgomot e povestea de dragoste dintre depardieu si Uma...adica nici ea si nici el, nu au de ce, din ce si pentru ce...in rest, spuneam, opulent dar veridic, filmari in cele mai frumoase locuri din castele si domenii. cu ai ai mei m-am amuzat sa recunoastem unde is facute si concluzia e ca au maturat toate zona pariziana alegandu-si cele mai frumoase fantani, picturin, scari, balustrade, statui, de nu is filmate doua scene consecutive in acelasi loc (desi toata actiunea se petrece cica pe domeniul Chantilly, de acolo sunt doar cateva cadre generale). Adica amorezii ies din cadru la Saint Cloud si se aseaza pe banca la orangeria de la Meudon, ca sa urce o scara de la Versailles, trec prin galeria de onaoare de la Vaux le Vicomte si dau sa iasa pe poarta la Fontainebelu.
costume, muzica (moricone).
Din pacate transpunerea pe DVD e de slaba calitate (letterbox si luminozitate la oi, deca il vedeam in divx nu il pastram) dar hai la 1,5 euro, merge.
darkchocolate
Jan 15 2009, 03:37 PM
Care ati vazut 'The Reader' si 'Revolutionary Road' (film ce ii aduce din nou in scena pe DiCaprio si Kate Winslet) ? Am auzit ca sunt super faine filmele. Tre' sa fac rost de ele sau sa astept premierele in februarie.
Mache
Jan 16 2009, 12:43 AM
Vazut
Ben X, un film emotionant, despre un baiat autist, retras in lumea jocurilor pe computer, agasat si batjocorit de colegii de clasa. Jucat foarte bine. De vazut!
PS: Se pare ca are la baza fapte reale.
poor black man
Jan 16 2009, 01:55 AM
QUOTE (darkchocolate @ Jan 15 2009, 03:37 PM)

Care ati vazut 'The Reader' si 'Revolutionary Road' (film ce ii aduce din nou in scena pe DiCaprio si Kate Winslet) ? Am auzit ca sunt super faine filmele. Tre' sa fac rost de ele sau sa astept premierele in februarie.
Am vazut la Golden Globe ca erau la favorite ...
Stef de Trib
Jan 16 2009, 11:35 PM
Dacicuss
Jan 18 2009, 02:25 PM
Vazut
Waltz With Bashir. Stop. Placut in mod ciudat. Stop. Recomand, Stop!
Azi, avem in plan
The Day That Earth Stood Still...nu pare cine stie ce...da' ideea e ok si ne place Keanu...remake sau nu, e mai bun.
Stef de Trib
Jan 18 2009, 02:48 PM
Nu am apucat sa vad inca "The day the Earth stood still" dar am inteles ca la un moment dat aparea o idee si despre ce ar fi generat criza financiara si anume: invazia extraterestrilor

.
Dacicuss
Jan 18 2009, 03:48 PM
ihi...ce-mi displace e ca nu apar si ungurii ca personaje negative, in rest e ok, sex absent!
maddan
Jan 18 2009, 04:10 PM
Io zic sa astepti un pic macar pana apar torentele mai bune pe mininova.org

Ca din screenerele pe care le ai tu de obicei pe CD-uri nu prea intelegi mare lucru

Rabdarica

Astazi o sa-mi pun Rock'nrolla, de Guy Pierce (in stilul caracteristic). Sper sa fie bun, caci sunt un mare fan...
Dacicuss
Jan 18 2009, 06:57 PM
"The Day the Earth Stood Still" e o tampenie, parerea mea...ma mir ca a luat 5.7 pe imdb...sorry ca l-am pomenit acilea.
...imi pare rau de timpul pierdut, 'miaj!
darkchocolate
Jan 18 2009, 10:23 PM
QUOTE (maddan @ Jan 18 2009, 04:10 PM)

Io zic sa astepti un pic macar pana apar torentele mai bune pe mininova.org

Ca din screenerele pe care le ai tu de obicei pe CD-uri nu prea intelegi mare lucru

Rabdarica

If you say so... am rabdare. Tu faci rost de ele si le plasezi si la mine
"The Day the Earth Stood Still" e o tampenie, parerea mea...ma mir ca a luat 5.7 pe imdb...
Io cred ca a luat nota aia pt ca joaca Keanu
Mda, nu sunt adepta acestor genuri de film si parca mi-e dor sa il mai vad pe Keanu, intr-un alt film decat SF, un 'Point Break' ceva...
Io, azi, in lipsa de altceva, m-am uitat din nou la Piratii din Caraibe. Prea amuzant... inca nu m-am plictisit de el.
poor black man
Jan 19 2009, 02:04 AM
Tocmai am vazut Revolutionary Road ... fain ... imposibil sa nu va regasiti in anumite faze din el ... noi l-am vazut in 6 ... si toti am avut deja vu-uri ...

Am reusit sa vad si varianta din '97 la Lolita ... chiar mai buna decat cea veche. Evident, epoca diferita a redus cenzura asupra momentelor lascive ale cartii lui Nabokov.
poor black man
Jan 21 2009, 09:45 PM
Are cineva la indemana o subtitrare pentru Les Chansons D'Amour ...?
PS Gasit.
Dacicuss
Jan 23 2009, 02:05 PM
Au aparut primele doua episoade din seria 5 din LOST, nice! Le-am descarcat azi, legal of course!
tot pe uikend mai am programat
Che: Part One, Benicio tre sa joace bine oricum, plus ca mi l-a laudat careva! Ashule, ti-l recomand!
Bine, io-s unul care il urasc pe asta la fel ca pe ailalti rosii din iad si de pe pamant.
horace
Jan 23 2009, 03:01 PM
Auzi, de ce n-ai scris la seriale cum era normal? M-ai facut sa-mi racesc gura de pomana pe-acolo!
Dacicuss
Jan 23 2009, 03:39 PM
sorry ember, am uitat de topicul ala.
Dacicuss
Jan 25 2009, 05:50 PM
tomna ce-am vazut
Valkyrie. Mi-a placut...totusi, speram ca de data asta von Stauffenberg sa-l minere pe Hicler!
Mache
Jan 26 2009, 09:14 AM
Vazut aseara, pe HBO,
Lions for Lambs. Un film interesant. Dar cam propagandistic. Nu m-a impresionat prea mult. Cred ca e un film destinat americanilor in primul rand.
Si am revazut
The Crow. Muzica faina.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.