maddan
Apr 17 2006, 04:12 PM
Vazut aseara The Island.
Mda, a mai fost vorba de asa ceva in alte filme, da' avand in vedere unde se indreapta lumea asta, mi-e ca voi apuca sa vaz si io asa ceva... doua stele juma/trei stele, pentru amatorii genului SF care nu se iau prea in serios
e voie cu "oldies but goldies"? Eu tocmai m-am uitat la TV la serialul 'mandrie si prejudecata" (parca pe TVR1 a fost...), ala din '95 facut de BBC (am vazut din intamplare ca este si pe mininova.org, da' nu l-am downloadat de-acolo din motive de copyright

).
Vreau sa zic ca filmul e jucat BESTIAL, plus ca actorii aia chiar inteleg spiritul englezesc, spre deosebire de americanii care au produs versiunea din 2005 a filmului (nu mergeti la cinema la ala, nu merita, e 10 nivele sub varianta BBC; Keira Knightley incearca ea sa joace rolul lui Lizzy, da' nu prea reuseste ca e prea "moderna". Plus ca individul care il joaca pe mr. Darcy e o gluma, nici nu se compara cu Collin Firth).
Ben Dover
Apr 17 2006, 05:43 PM
Ma, saracia aia de film (Pridfe and prejudice) e scos in 50 de mii de variante. Din 2000 si pina-n 2005 cred c-au scos cite o varianta-n fiecare an. Am si eu una p-aici, cred ca-i din 2003 sau 2004.
Yep. Da' nici una nu se compara cu aia a' BBC-ului... pe bune, celelalte sunt copii palide.
mil
Apr 17 2006, 07:45 PM
deci, parerarea mea, care este
- Last Castle
- Lost in translation...
- The League
- Closer
sa le vada dusmanii mei...noroc ca le-am vazut pe comp...ca ceream banu' 'napoi
Lost in translation und Closer e filme romantice (aka peltele) de fomei... nu tin minte nici subiectul, nici inceputul si nici finalul...am sters bufferul. Pierdut timpul, le declar nule
Ca sa nu dea zitel cu pietre, as remarca totusi niste filme romantice care mi-au placut, in ordinea preferintelor:
- Eternal sunshine of the spotless mind (cu Cable Guy si fatuta din Titanic, nu stiu cum le zice, in rolurile vietilor lor). EXCELENT, NEASTEPTAT, INTELIGENT, SIMPLU, REALIST...
- Garden State (cu pritesa Amidala...nu stiu cum ii zice

INTELIGENT, NEASTEPTAT,
- Un ceai in Sahara (de Bertolucci) EXCELENT
- Sunshine (de Istvan Szabo, Andrei, cata-l ca e full de unguroice bunoaice

...in rolul principal e ala...pacientul englez...nu stiu cum ii zice

COSTUME, DECORURI, JOC
La praid end prejudis as avea un mic bemol, actrita principala e cam grasa...si totusi nu stiu de ce, parca e scris de o fata batrana pentru fete batrane
zitellucia
Apr 17 2006, 08:22 PM
draga mil, closer si lost nu cred ca se incadreaza in aceasta categorie evident misogina, de filme pt femei adica...peltele.este irefutabil ca iti scapa ceva, esential.

.
eternel este exact cum spui...neasteptat.
si intr-adevat nu pot intelege incapatanarea de a ecraniza pride...dupa ce a existat serialul bbc
si apropos de asta...mai tineti minte seria batranului uil secspir facuta de bbc? o dadeau pe tvr 2...
si o variata de hamlet care m-a lasat ...asa...plutind cu kenneth branagh
Pai bine mai mil, nu trebuie sa fie un sex-simbol. Tocmai, Lizzy era draguta (in carte), dar nu super-hiper-frumoasa. Daca e ceva de comentat - e de comentat faptul ca sor-sa aia mai mare trebuia sa fie mult mai frumoasa
TataBobu
Apr 17 2006, 11:43 PM
QUOTE(zitellucia @ Apr 17 2006, 09:22 PM) [snapback]9205[/snapback]
...mai tineti minte seria batranului uil secspir facuta de bbc? o dadeau pe tvr 2...
Acum vreo zece ani

. Cel mai bine jucat Falstaff vazut vreodata de ochii mei, si o imblanzire a scorp[iei de mare angajament.
walleye
Apr 18 2006, 02:12 AM
serial:
+ fawlty towers: comedie british de la sfirsitul anilor '70 cu john cleese si una prunella scales care joaca perfect rolul de nefasta cu gura mare si limba ascutita. te kaci pe tine de ris. cei care se regasesc in personajul principal vor zimbi amar dupa ce se vor sterge la fund.
+ babylon 5: l-am vazut in liceu pe pro sieben si mai recent prin bunavointa unor cunoscuti de pe piratebay si il consider THE sf series, chiar daca damfuieste o tzira a americana ieftina, nu mult, cit o rigiitura mica dupa prima bere.
- stargate sg-1, farscape, ultimele star trek-uri si toate rahaturile sf scoase pe banda rulanta in ultima vreme de niste cretini cu stele albe si linii rosii pe creier: o rasa de fanatici religiosi, "sulibani" pre numele lor? baaa, am uitat cum ma cheama de atita subtilitate.
- sex and the city: deci m-am saturat sa se adune gistele la mine acasa si sa nu-mi pot folosi calculatorul in timpul liber ca nuti sau mina sau neli au facut rost de dvd-ul cu sezonul X.
film:
+ runaway train: are trenuri, are eric roberts si john voight, are kurosawa, are koncealovski, e fain!
+ heat si collateral: michael mann ist das shit! desi collateral e cam tras de par.
+ orice film "de actiune" sau sci-fi din anii '80: daca era de actiune primeai bubuituri si impuscaturi si morti cu roaba per cadru. daca era sf era probabil ceva inspirat dupa gibson si despre computatoare, au space opera din anii 50 realizat cu efecte speciale moderne. simplu, eficient. acu' eroul principal dintr-un film de cafteala tine un discurs profund despre P inclus in NP, face fapte bune cind e bad guy si fapte rele cind e good guy, plinge cel putin o data si iubita lui e mai tare ca el la karate dar numai pina cind trebuie s-o salveze. eventual scenariul musai sa exploreze teme de mare densitate intelectuala pe principiul ca rahatul devine ambrozie daca lipesti pe el EAN-ul corespunzator. astept cu interes ecranizarea lui matrix 4: also sprach zarathustra cu turbojet li in rolul lui zarathustra si okeanu jeez in rolul lui also.
+ gattaca, nu-i perfect dar e fain si + pitch black: vin diesel asta ar putea deveni noul schwarzenegger, sper sa-l duca mintea, pitch black a fost surprinzator de original (pentru mine) la realizare si scenariu, daca nu si la idee (nightfall, isaac asimov). pacat de chronicles of riddick, putea sa iasa ceva mai bun decit a iesit.
- MAAAATRIX: film mai penibil, mai cu ifose si pretentii si care se ia mai mult in serios eu nu am vazut. daca filmele ar fi oameni, matrix ar fi ciocatul cu gel in par, tricou cu minecute, blugi negri si curea pe care scrie hugo boss, care sta in mall cu mobilul pe masa si explica la toata lumea ca e student la poli. pina si mult laudatele scene de caft sint atit de trase de par ca iti vine sa plingi dupa ce rizi. dupa matrix, eu descalific instant orice film in care oamenii umbla prin aer in cimp gravitational legat de sistemul de referinta.
- alien vs predator: ma asteptam la ceva misto, o cafteala pe cinste intre protagonisti, nu m-as fi suparat daca ar fi fost total lipsit de dialog, orice numai sa curga singe verde. cind colo, trei batai anemice si o cioroaica isterica si enervanta care ma calca pe nervi si pe care as fi luat-o la palme dupa cinci minute.
d-ale noastre:
+ banii si viata sau cum dracu' ii zice la ala cu tantalaii aia trei care duc droguri de la constanta la bucuresti intr-o duba rqpciugoasa. foarte romanesc si postrevolutionar, cind or sa ma intrebe nepotii cum era pe vremea mea, pe asta o sa li-l arat. btw, de unde as putea face rost de el (legal si contra cost evident)? dati pe PM.
+ moartea domnului lazarescu, la fel ca mai sus desi a inceput sa ma irite stilul asta cu camera care se balangane incontinuu, o fi el hiper-realist dar parca totusi...
+ filantropica, asa si asa, ideea si scenariul calificativ excelent, realizarea satisfacator.
- timpenia aia de film cu tudor chirila si moldoveanul ala in carut cu rotile. mai era si un tembel cu un ciine setos de singe...
- alt rahat de film cu unul din banii si viata (ala chel si slab ca un frate petreus) care era 2 fast 2 furious in varianta dimboviteana.
- occident (?) bai, io-s optimist de felul meu dar dupa ce l-am vazut pe asta umblam prin casa dupa somnifere...
Ashu
Apr 18 2006, 09:19 AM
QUOTE(walleye @ Apr 18 2006, 03:12 AM) [snapback]9255[/snapback]
pitch black a fost surprinzator de original (pentru mine) la realizare si scenariu, daca nu si la idee (nightfall, isaac asimov).
Pitch black e facut dupa ideea din caderea noptii? Mi-a placut la nebunie cartea aia, daca e asa o sa mi-l aduc neaparat diseara sa-l vad.
Ben Dover
Apr 18 2006, 09:25 AM
"Pitch Black" e aparut in 2000 si mai e si "Chronicles of Riddick", aparut in 2004 dar..... actiunea si povestea preced "Pitch Black".
Amindoua cu Vin Diesel.
Ashu
Apr 18 2006, 09:27 AM
Cronicile lu nenea ala l-am vazut, mi s-a parut un film prost spre foarte prost. Da' de Pitch Black n-am auzit pana acuma. E vreo legatura intre ele? Ca daca da, nu vad legatura cu Caderea noptii...
Ben Dover
Apr 18 2006, 09:31 AM
Am zis si mai sus: sunt legate intre ele dar, chiar daca Pitch e aparut inaintea Cronicilor, Cronicile te pun in tema cu cine e Riddick si de unde gura ma-sii vine el! Personajul principal in ambele filme este Riddick.
Mache
Apr 18 2006, 10:53 AM
Daca am inteles eu bine, primul film e Pitch Black, iar cronicile vin dupa aceea. Intre ele e
acest desen animat, care ar explica ce s-a petrecut in cei cinci ani de disparitie ai lui Riddick.
Am vazut in week-end
8 femmes. Interesant. Merita vazut. Personajele principale: femeile. Mie mi-a placut cum au jucat.
mil
Apr 18 2006, 12:50 PM
zitel, da mamicule, sunt ca omul de tinichea, nu imi trebuie dom'le filme de sentiment, ca am destul...am nevoie de filme care scot sentimentul din om, ca pe o masea bolnava...Il pun pe masa si il explica, il diseca, il distrug, il ironizeaza, il elimina si apoi spun la sfarsit...dar stiti pana la urma asta e... altceva mai bun n-avem in om. Sau in cel mai rau caz filme in care sentimentul nu e analizat e patima, e drama, e viata...
In Lost ori Closer...am avut clara impresie de artificial, de risc neasumat...de o romanta in spirit modernist decat in cel romatic care imi cimenteaza impresia de depresie si apatie acceptata ca o solutie finala. Prefer Mar Adentro in care personajul principal se sinucide la sfarsit.
Poate mai la pensie o sa le apreciez...cine stie.
bertro
Apr 18 2006, 03:27 PM
ce-am mai (re)vazut io zilele astea si as recomanda (mai mult vechituri, ca astea din 2006 nu prea m-au incantat):
- "the shawshank redemption": misto. i-as da 4/5 stele, a pierdut mult la capitolul deznodamant care o da in typical american bullshit.
- "the usual suspects": belea film, desi incepuse sa fie previzibil la un moment dat. totusi spacey isi joaca perfect rolul. ar fi mers si un Edward Norton in rolul lui, s-ar fi potrivit

- "memento": realizare de nota 10. deznodamant interesant si neasteptat. Il pun pe aceeasi treapta cu "el maquinista" pe care l-am vazut anul trecut.
- "big lebowsky": nu mai revazusem de mult ciudatenia asta de film. iar am ras bine. plus coloana sonora care face toti banii.
- "crash": si asta realizat misto.
alte filme pe care le recomand:
- "cidade de deus" (city of god) de prin brazilia. crunt.
- "the others" (a zis si mil de el).
- "la vita e bella" cu Roberto Benigni
- "black hawk down" - despre cum si-au trimis americanii tinerii sa fie macelariti prin somalia
- "reservoir dogs", "lock, stock...", "pulp fiction", "snatch"
cat despre seriale:
- urmaream intr-o vreme Stargate Atlantis. era interesant.
- spuneau unii ca "prison break" ar fi un serial super misto. inca nu am vazut nici un episod. merita efortul?
maddan
Apr 18 2006, 03:44 PM
mil, eu as vedea Lost in Translation si de 100 de ori.
Se adreseaza mai ales celor care tre' sa plece o data/doua ori pe luna in delegatie prin tari straine, plictisiti de propria viata si incercand sa mai aibe un dram de iubire pe acasa lor. Cine n-a fost in situatia aia mai putin intelege filmul, caci e vorba de acelasi spleen...
Si daca tot vorbiram de gusturi diferite, as vedea si Matrixul de 10 ori (nu chiar 100). Din varii motive, probabil si pentru ca sunt un consumator avid de pop culture. Din aceleasi motive recomand si Sin City...
miki
Apr 18 2006, 03:50 PM
QUOTE(bertro @ Apr 18 2006, 04:27 PM) [snapback]9497[/snapback]
alte filme pe care le recomand:
Muwaaahhhhhhahahahahah.... ! "galina a fujir" Io atita am reusit sa retin din filmu' asta!
MembrU
Apr 18 2006, 04:04 PM
mancati'as film misto! GAJO DILO.prea mistou!
TataBobu
Apr 18 2006, 04:52 PM
QUOTE(bertro @ Apr 18 2006, 04:27 PM) [snapback]9497[/snapback]
....
....
Daca tot ti-a p[lacut, uita-te si la "Carandiru".
Ben Dover
Apr 18 2006, 05:43 PM
QUOTE(MembrU @ Apr 18 2006, 05:04 PM) [snapback]9511[/snapback]
mancati'as film misto! GAJO DILO.prea mistou!
Stii de cind caut eu saracia asta de film, eventual si cu traducere?
Smudo
Apr 18 2006, 05:50 PM
Marty, l-am luat eu din Romania acum vreo 2 ani. Daca vrei ti-l trimit peste cam o saptamina, cind ajung acasa. Mie mi s-a parut o porcarie, sincer sa fiu. Au vrut sa faca ceva asemanator cu filmele lui Kusturica si a iesit un mare rahat. Greu am rezistat sa-l vad pina la capat.
"Trenul vietii" l-a vazut cineva? In filmul ala cica trebuia sa joace Benigni, dar a refuzat pentru Vita e bella...

. Trenul vietii mi s-a parut misto, l-au dat si nemtii aici la tv si ma uitam ca prostul ca nu l-am prins de capat, iar astia traduc filmele direct, il vedeam pe Mihai Calin si pe unul de la Lumea lu' Gaita si ma intrebam cine dracu-s aia, ca-i stiu si nu stiu de unde. Sa nu uit, filmul e cu muzica de Bregovich in el.
walleye
Apr 18 2006, 05:51 PM
QUOTE(Ashu @ Apr 18 2006, 09:19 AM) [snapback]9298[/snapback]
Pitch black e facut dupa ideea din caderea noptii? Mi-a placut la nebunie cartea aia, daca e asa o sa mi-l aduc neaparat diseara sa-l vad.
ashu, singura legatura e ca actiunea se petrece pe o planeta pe care noaptea vine o data la nu stiu cit ani pe motiv ca are mai multi sori. si cind vine, ies dihaniile la omor. si ai nostri eroi pica pe planeta fix cind vine noaptea.
repet, nu e cea mai originala poveste dar ce mi-a placut a fost realizarea, au reusit sa stea departe de toate cliseele recente din filmele sf si efectele speciale aferente. vin turbodiesel asta daca e baiat destept ar trebui sa se profileze pe filme de actiune ca de cind s-a retras schwarzi si domnu' bruce willis si cu dom' mel gibson au dat-o pe artistice, oferta e cam slabuta.
MembrU
Apr 18 2006, 11:59 PM
QUOTE(Smudo @ Apr 18 2006, 06:50 PM) [snapback]9563[/snapback]
Marty, l-am luat eu din Romania acum vreo 2 ani. Daca vrei ti-l trimit peste cam o saptamina, cind ajung acasa. Mie mi s-a parut o porcarie, sincer sa fiu.
pai vezi!!! tu nu mai traiesti in Romania de aceia ti s-a parut o porcarie,mancati'as pula lu' matale! vino aci sa vezi cata realitae este! inca! asmocar pe balegar!
raducu68
Apr 19 2006, 07:33 AM
QUOTE(MembrU @ Apr 19 2006, 12:59 AM) [snapback]9661[/snapback]
mancati'as pula lu' matale!
bertro
Apr 19 2006, 07:39 AM
replica aia probabil a spus-o "personajul" din avatar
Ashu
Apr 19 2006, 12:45 PM
Chiar ca. Oare cine-o fi, aduce un pic cu Marilyn Manson in prag de pensie, proaspat sosit de la bai.
MembrU
Apr 19 2006, 03:21 PM
QUOTE(Ashu @ Apr 19 2006, 01:45 PM) [snapback]9778[/snapback]
Chiar ca. Oare cine-o fi, aduce un pic cu Marilyn Manson in prag de pensie, proaspat sosit de la bai.
era vb de alt avatar...

dar daca vrei il pot baga dupa 12 noaptea.
Ashu
Apr 19 2006, 03:45 PM
A, da, il stiu, era vorba de un miel de femeie.
TataBobu
Apr 19 2006, 04:35 PM
QUOTE(Ashu @ Apr 19 2006, 04:45 PM) [snapback]9856[/snapback]
..... era vorba de un miel de femeie.

adica
o miala?
Codrin
Apr 20 2006, 12:35 AM
Inside Man. Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster, Christopher Plummer, Willem Dafoe.
Bun film, desfasurare interesanta a actiunii, scenariu bine gandit, 4*.
Uau, acum am vazut ca Denzel are 52 de ani.
TataBobu
Apr 20 2006, 08:12 AM
Cui i-a placut "Gangs of New York"?
Ben Dover
Apr 20 2006, 08:16 AM
Fuck that shit!
Lolek
Apr 20 2006, 09:05 AM
QUOTE(TataBobu @ Apr 20 2006, 08:12 AM) [snapback]9950[/snapback]
mie. serios. si idee, si scenariu, si prestarea actoriceasca.
Smudo
Apr 20 2006, 08:11 PM
Si mie mi-a placut Gangs of NY, chiar daca nu-l suport pe Leo di Caprio. Nu-i adevarat, are asta si cu Tom Cruise un noroc de roluri, pe mine m-au cam uimit, dar pe ei tot nu-i suport.
QUOTE(MembrU @ Apr 18 2006, 11:59 PM) [snapback]9661[/snapback]
pai vezi!!! tu nu mai traiesti in Romania de aceia ti s-a parut o porcarie,mancati'as pula lu' matale! vino aci sa vezi cata realitae este! inca! asmocar pe balegar!
Ma nu stiu, pot sa spun ca-mi plac filmele lui Kusturica (bine, doar alea 2-3 arhi-cunoscute, ca pe asta ultimul nu-l gasesc

), si alea mi se par de super-caterinca, super-bine facute, actorii alesi cum trebuie, joaca natural, muzica - sint fan, etc. Dar Gadjo Dilo tot nu mi-a placut. Cea mai interesanta faza din filmul ala mi s-a parut aia in care alearga Rona in bijboaca goala prin padure si i se vede hectaru de par pubian. Mai mult de-atit... nimic.
P.S: Filmele lui Kusturica mi-au placut si in Romania si mi le-am luat cu mine si aici, la fel cum mi-am luat si Morometii si De ce trag clopotele Mitica. N-are nimic de-a face cu faptul ca nu mai traiesc acolo, nu uit niciodata de unde am plecat.
zitellucia
Apr 20 2006, 09:54 PM
QUOTE(TataBobu @ Apr 20 2006, 09:12 AM) [snapback]9950[/snapback]
MIE, foarte mult. nu m-am asteptat la atata realism sau ma rog, asa cum imi imaginez eu realismul perioadei respective si dur.mie imi place oricum neconditionat daniel day lewis si l-am inghitit fara probleme pe leo di caprio. singura care nu mi-a placut a fost cameron diaz, are o figura care nu "intra" acolo drept pentru care nu am putut vedea nimic din prestatia ei actoriceasca; si drept pt care am achizitionat si dvd.
QUOTE(Ben Dover @ Apr 20 2006, 09:16 AM) [snapback]9951[/snapback]
Fuck that shit!
oooooffffffffff, viata!
walleye
Apr 22 2006, 09:57 AM
bai, cum am putut sa uit "mitza alba, mitza neagra"? filmul meu favorit, l-am vazut prin 2001 prima oara, in Kenya!, cind a aparut LDH-ul ala cu cisternele de benzina in gara aia care semana cu stamora moravita, m-a apucat un dor de casa... ca in seara asta, acu' l-am vazut in xvid, da' iar m-a apucat dorul de casa... vremuri de demult cind plecam de acasa cite o saptamina cu bicicleta, treceam fraudulos granita si faceam baie in dunare la pancevo... dormeam la bunica unui coleg de primara care locuia in vrsac....

lepa brena, alan ford, pez si mentosanele sirbesti, noc i dan pe treci kanal, ooooffff!
horace
Apr 22 2006, 10:15 AM
Dusmanilor le recomand "Marfa si banii", o productie autohtona post-revolutionara... L-am urmarit pana la sfarsit - da de se intampla ceva. N-am avut io norocul asta.
zitellucia
Apr 22 2006, 10:22 AM
QUOTE(horace @ Apr 22 2006, 11:15 AM) [snapback]10379[/snapback]
Dusmanilor le recomand "Marfa si banii", o productie autohtona post-revolutionara... L-am urmarit pana la sfarsit - da de se intampla ceva. N-am avut io norocul asta.
mie mi-a placut. papadopol a fost pe aceeasi linie ca in occident. mi-a placut chiar mult, nu mi s-a parut nimic fortat, nici o tusa groasa.
raducu68
Apr 22 2006, 10:23 AM
fatoo! tu n-aveai alta... treaba acum?
MembrU
Apr 22 2006, 10:31 AM
QUOTE(raducu68 @ Apr 22 2006, 11:23 AM) [snapback]10381[/snapback]

nu auzi mah ,ca traditia e la tara?!
zitellucia
Apr 22 2006, 10:32 AM
QUOTE(raducu68 @ Apr 22 2006, 11:23 AM) [snapback]10381[/snapback]

cine vorbea, treci si fa ce-ar trebui sa fac si io....puturosule
horace
Apr 22 2006, 10:57 AM
QUOTE(zitellucia @ Apr 22 2006, 11:22 AM) [snapback]10380[/snapback]
mie mi-a placut. papadopol a fost pe aceeasi linie ca in occident. mi-a placut chiar mult, nu mi s-a parut nimic fortat, nici o tusa groasa.
Asta nu inseamna ca suntem dusmani, nu?
raducu68
Apr 22 2006, 11:50 AM
QUOTE(zitellucia @ Apr 22 2006, 11:32 AM) [snapback]10383[/snapback]
cine vorbea, treci si fa ce-ar trebui sa fac si io....puturosule

daca mai zici din casa te plexnex!
Ashu
Apr 22 2006, 08:30 PM
Si mie mi-a placut "Marfa si banii". Un film nu trebuie sa fie neaparat pe scheletul clasic american... A fost foarte realist, de multe ori dialogul celor doi ar fi fost identic daca mi-ar fi pus mie o camera in masina cand m-as fi deplasat undeva cu un prieten.
raducu68
Apr 22 2006, 08:33 PM
Hai ca m-am hotarat sa vad si eu în seara asta Patimile lui Hristos, la prosteveu. Revin cu impresii.
Ashu
Apr 22 2006, 08:42 PM
L-am vazut la cinema, dur, dar realist probabil. Nu-mi pare rau ca l-am vazut.
asarban
Apr 22 2006, 08:55 PM
IL am pe devedeu
idem si Imperiul Lupilor...futere Jean Reno...
raducu68
Apr 22 2006, 10:51 PM
Exagerat de dur totusi, parerea mea...
zitellucia
Apr 23 2006, 09:26 AM
QUOTE(asarban @ Apr 22 2006, 09:55 PM) [snapback]10416[/snapback]
IL am pe devedeu
idem si Imperiul Lupilor...futere Jean Reno...
imi place rau de tot jean reno de cand am vazut de nspe+1 ori Le grand bleu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.