Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cinema Vazut
Sinapse > Nous aberons, vous aberez > Moartea pasiunii
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Iulian
cui ii plac filmele cu bataie/arte martiale... Quentin Tarantino a produs un film cu Tony Jaa ( care e un fel de Jackie Chan al Thailandei). bataie de bataie de bataie..... schiama "The Protector"... acu' cred ca toata lumea a vazut "Kill Bill", cine nu sa puna urgent mana pe el... hmmm, Uma, Uma... smile.gif
TataBobu
Sa nu-mi spui ca ti se pare Uma femeie frumoasa.
raducu68
sau asta
Smudo
Sau asta. complice.gif
zitellucia
mah, nu stiu ce sa zic...prietenei mele i se pare superba uma..mie mi se pare cam ...mare, pur si simplu si cam...dezlanata. are momente cand este frumoasa, dar...ma rog, ma abtin. ex-ul ei insa... aplauze.gif
bertro
vazui weekendul asta The Departed. Belea de film. Violenta brusca si gratuita + sange pe toti peretii, cum numai Scorsese sau Tarantino sunt in stare sa produca biggrin.gif . Matt Damon a avut un rol de cacao, da' Di Caprio si Mark Wahlberg au avut personaje bine facute si au si jucat misto. Jack Nicholson e Jack Nicholson, asta face din orice rol ceva genial.

altul e The prestige. Tot cu iluzionisti (vad ca e moda in perioada asta). SeFeu si cam previzibil spre final, dar destul bine realizat, interesant.
Great White Dope
Sa stiu daca merita sa ma uit: Di Caprio moare? hmm.gif
bertro
di caprio moare belea de tot (am murit de ras cand am vazut, nu ma asteptam la ceva asa sec). de fapt, mai tot cast-ul moare, in afara de cel care trage ultimul glont (nu spui cine, ca e spoiler). Finalul filmului zici ca e "reservoir dogs" al lui Tarantino.
Great White Dope
QUOTE(bertro @ Feb 5 2007, 11:18 AM) [snapback]68144[/snapback]

di caprio moare

Then we have a winner! d.gif
raducu68
di caprio asta n-are noroc, parca a mai mierlit-o original într-un film, îmi scapa numele acum... stiu ca i-a placut lui Dacu.
bertro
daca-ti place stilul tarantino, merita vazut, te asigur. mai ales personajele lui caprio si wahlberg, colerici din aia irascibili si cretini (politai amandoi) care, daca li se pare ca se uita unul ciudat la ei, ii toarna scurt o batuta sora cu moartea biggrin.gif Mi-au adus aminte de rolul de copil cretin al lui tarantino din "from dusk till dawn".

@raducu: creca era vb de "blood diamonds". acu', s-o zicem p'aia dreapta: caprio de azi nu mai e chiar cacaciosu din titanic. a prins in ultima vreme vro doua filme bune si chiar a jucat bine, i se potrivesc rolurile de coleric (probabil datorita personalitatii lui din viata de zi cu zi, era celebru intr-o vreme pt bataile ad-hoc pe care le "organiza" prin baruri cu gasca lui de bajeti).
mil
Filmul WE: Arsenic and Old Lace (1944)...in sfarsit un Carry Grant credibil...plus in rol secundar, protagonistul filmului lui Lang, "M". Comedie absolut traznita si de gust bun, adic anu poante muncitoresti, sexisto-cretine, a la ben stiller, american pie, scarry movie and stuff...desi filmul face haz pe aceleasi teme, suspens, horror si sex...rar asa ceva.

am mai vazut Much Ado about Nothing (1993)...asa si asa...Emma Thompson inca verde si oarecum apetisanta in '93, nu pe post de acritura aristocratica sau fata batrana...chianu rivs in rol de badul cel negru, cu barba...destul de straveziu totusi keanu.

The Importance of being Ernest (2002) destul de dezamagitor pentru ca se simte potential neutilizat, parca filmul e facut de 2 regizori unu' pus pe sotii cu textul altul stand cu arcanu' sa-l respecte pe wilde, replica dupa replica...mariaj nefericit deci...dar am uitat argumentul suprem pentru poblecul femenin ..... Colin Firth....... smile.gif
bertro
sa nu uit...Flushed Away. Comedie tipica de desene animate, da' e misto cum isi bat joc mai mult sau mai putin voalat de francezi (filmul e facut in UK).
zitellucia
ce aveti cu di caprio, pe cuvant daca va inteleg... mi se pare un actor bun, spre foarte bun, iar in titanic, dincolo de melodia aia imbecila, siropul care curgea (desi am vazut altele si mai si) a jucat foarte bine. la fel si in celelalte filme in care l-am vazut aviator, gangs of new york samede. are fata aia de pisoi oparit, dar asta-i farmecul. a, si e nascut in aceeasi zi cu mine...si aceeasi luna...si acelasi an. scorpion.
Great White Dope
QUOTE(zitellucia @ Feb 5 2007, 11:49 AM) [snapback]68166[/snapback]

si e nascut in aceeasi zi cu mine...si aceeasi luna...si acelasi an. scorpion.

Adica o loaza si-o putuare!
mil
e scund...nah smile.gif

apropo, ai dreptate chiar nu imi aduc aminte de un film in care a ratat...face ce i se cere
zitellucia
huh.gif nu e o concluzie obligatorie, pararea mea, dar cred ca ar fi onorat sa intre in club. ii facem poza cu "loaza", din profil, ii punem o bere in mana si-i tatuam GROBUT in palma. da ma gandesc la o chestie. fiind VIP ca sa zic asa, cred ca in cazul asta el ar trebui sa fie presedinte de onoare...
Great White Dope
Ma, nu cred c-are loc, ca el e high si noi suntem eminamente si prin excelenta LOW.
jinx
Vazut vineri pe TVR1 The World According to Garp, cu Robin Williams si Glenn Close in rolul ei de debut.
Interesant film... e ciudat cum e posibil ca 3 (adica exact jumatate) din personajele principale sa moara (destul de stupid...) si totusi sa fie o comedie... hmm.gif
Un film care merita vazut...

L.E. Pana nu uit: diseara la 20.00 pe B1TV, "Asta seara dansam in familie", cu Dem Radulescu si Sebastian Papaiani rad sub masa.gif
toma
QUOTE(jinx @ Feb 5 2007, 12:23 PM) [snapback]68191[/snapback]

Vazut vineri pe TVR1 The World According to Garp, cu Robin Williams si Glenn Close in rolul ei de debut.
Interesant film... e ciudat cum e posibil ca 3 (adica exact jumatate) din personajele principale sa moara (destul de stupid...) si totusi sa fie o comedie... hmm.gif
Un film care merita vazut...

Subscriu. Merita vazut! Adaptat dupa romanul cu acelasi nume al lui John Irving si e comedie ...dar cat se poate de neagra tongue.gif
blue
QUOTE(Iulian @ Feb 4 2007, 03:32 PM) [snapback]67996[/snapback]

sau asta
Marius
rau.gif si continuarea?
Great White Dope
Asta seara dansam in famillie. Acu', la B1.

"Hainele. Die Zoale bitte."
Mache
Vazut Blood Diamond. Subiect bun, actiune buna. Leonardo al Caprei joaca binisor, dar parca nu-l ajuta fata pentru rolul asta. Mi-a placut mai mult negrul ca actor. E mult mai credibil.

Vauzt, partial, si Volver. Interesant. Nevasta l-a urmarit pana la sfarsit si a fost incantata.
bertro
da, misto volver. le are Almodovar cu umorul negru si descrierea "ţăţismelor" spaniole (care seamana a dracu de mult cu ale noastre). de penelopa nu mai zic...
Mache
Am vazut aseara The Queen. Mi-a placut. Bine facut, bine jucat. Eu i-as da un Oscar (Helen Mirren - pentru rolul reginei Elisabeta a II-a, sau pentru scenariu).

bertro
Vreau sa amintesc un serial britanic de comedie de prin anii 2000, la care am inceput sa ma uit de curand: The Office. Umor tipic, construit in jurul unor personaje care se pun in ipostaze atat de penibile uneori ca nu stii daca sa razi sau sa iti opresti naibii filmul (gen fazele facute de George din Seinfeld). Merita vazut.
Great White Dope
Office space a vazut cineva?
bertro
dap. misto film. unele situatii parca le-au filmat la mine la work tongue.gif
Great White Dope
Pe mine m-a lasatr ca la dentist. Cam low filmu'.
Mache
Idiocracy l-a vazut cineva?
Smudo
Aha, deci nu a mai vazut nimeni The Straight Story... hmm.gif
Mihai
Ba da, eu l-am vazut. e unul din filmele pe care le vad noaptea tarziu, singur. Super imagini, imi amintesc de ce se zicea in topicul despre midwest, e un fel de prezentare a americii prin peisaje foarte fain filmate. Nu mergea batranul cu o motocositoare adaptata pentru drum?

LE: el era, dada smile.gif
IPB Image
Smudo
Ba da, de ala e vorba. Super imagini, super interpretare, super muzica, einfach super.

La fel, o gramada de vorbe desptepte in el. Una din ele e faza din trailerul filmului, cind il intreaba femeia aia pe mos daca nu ii e frica noaptea singur pe cimp, iar el raspunde ca a fost pe front in WW2, de ce sa-i fie frica noaptea intr-un cimp de porumb?
mil
eu vazut Str8 story...inedit film pentru lynch, dar in general l-as cataloga un pic peste mediocru...parca e o drama fara drama...la final te uiti la ceas si zici...hopaaa...trecura 2 ore din viata smile.gif...da' o sa murim si fiecare moare singur...si?

ce am vazut si vreu s aiau la destrus smile.gif ca tot e in pericol sa ia oscaru' (desi luand globu da aur...hmmm...parca nu as paria) Babel. are nenea regizoru asta un talent sa faca un film (valabil si pt 28 de grame) pe care daca il opresti la jumatate....spui ca e cel mai bun si mai tusant film facut si facubil vreodata...la sfarsit zici...ufff, deci l-am vazut si pe asta, daca ia vreun premiu o sa fiu avizat, acu' da-i delete ca nu mai am chef sa il revad vreodata!...tehnica asta a taierii actiunii in planuri temporale si a lipirii apoi in ordine random cronologica este uzata deja...ma rog, bine ca se petrec in spatii diferite si ca limba si ca peisaj... deci domnu' ajunge, fa si un film cap coada cronologic odata...ca de la "Amores Peros" nu prea mai e nimic nou.
blue
tu stii cumva japoneza?
daca da te rog spune-mi si mie ce i-a scris in bilet the japanese girl politistului hmm.gif
Great White Dope
QUOTE(blue @ Feb 11 2007, 02:03 PM) [snapback]69707[/snapback]

tu stii cumva japoneza?
daca da te rog spune-mi si mie ce i-a scris in bilet the japanese girl politistului hmm.gif

Scria asa : "ai grija ce zici si ce faci ca ne filmeaza astia!"
blue
nu te cred smile.gif ....in primul rand ca ea nu avea grija deloc si isi dadea mereu chiloteii jos of.gif si in al doilea rand nu i-a scris doar doua randuri ci o pagina intreaga
kaspersky
la prima vedere pare a fi o pagina din caietelul cu retete a' lu' Dacu' complice.gif , pe imdb s-a discutat subiectu' si un nenea japonez n-a putut scoate de-acolo mai mult de 5-6 cuvinte.

http://img440.imageshack.us/img440/6100/ba...enshot01xz3.png
mil
blue, probabel i-a scris o explicatie sa nu se socheze baiatu'...oricum, daca nu a continuat actiunea nea regizoru' n-are rost sa ne batem noi capu'...vezi tu mai la vale smile.gif ceea ce ma doare pe mine e ca mixajul asta temporal nu prea aduce valoare adaugata...sa zica o conluzie la 'farsit in toate cele 3 planuri, spre examplu, sa faca o trecere prin personaje recapitulativa...CEVA...uite cum e in Donnie Darko, sunt multe personaje, multe planuri, se amesteca visul si realitatea, dar 3 minute la final ai un rspiro si totul se pune in ordine lamureste si se netezeste ca sa pricepi si sa justifici epilogul...

Ici finalul e sub orice critica, multe raman in ceata, tot marocul aprope, aflam numa' ca victima scapa, dar familia aia de pastori? scapa baitu' ranit?..si e nedrept din punct de vedere al actiunii ca doar cu asta am inceput? sau santiago din mexic, sau politistu' cu biletu'? Si vine muzica, care e cam tot aia din 28 de grame, si pa...macar in 28 de grame aveai un epilog, desi cam grabit, il aveai...aici?
mil
am vazut si Gigi...valeu pa ce se primesc oscaruri maiculita Doamne!
blue
fix aceleasi intrebari mi le-am pus si eu .....si cu siguranta si le pun si altii
si eu am fost de-a dreptul enervata si macinata de finalul filmului sad.gif
kaspersky
Un film interesant: 88 Minutes. Dr. Gramm (Al Pacino) are la dispozitie 88 minute pt. a afla cine vrea sa-l omoare.
maddan
Am vazut pe dividi in acest uichend:

1. the inside man (omul din interior). Pulitist, fuarte bun, denzel washington intr-un rol in care si-a scos (in sfarsit) batul din fund, clive owen... e clive owen, adica acelasi ca in toate filmele in care a jucat pana acu'. Jodie Foster intr-un rol de high society call girl, fuarte buna.

2. Lumea Noua. Pentru serile romantice va recomandam punerea sotiei/prietenei/amantei langa dvs. alaturi de un pahar de bauturi fine, foc in semineu si acest film pe dividi. In ciuda tuturor aparentelor, filmul nu e povestea moronului de Colin Farell, ci a printesei Pocahontas. Jucata admirabil de Q’Orianka Klicher, pe care as da orice sa o mai vad si in alte roluri importante.
Absolut superb, nerecomandat insa barbatilor insensibili si low tongue.gif
Marius
i-auzi imogeno d.gif
QUOTE(maddan @ Feb 12 2007, 11:04 AM) [snapback]69827[/snapback]
Pentru serile romantice va recomandam .....

...dar ai mare atentie ca
QUOTE(maddan @ Feb 12 2007, 11:04 AM) [snapback]69827[/snapback]
... nerecomandat insa barbatilor insensibili si low tongue.gif

jumpy.gif
maddan
Bre, mi-am petrecut ultimele 20 de minute din viata citind despre Pocahontas asta, recunosc, sunt un incult. Habar n-am avut ca e vorba despre ea in film, caci nu i se spune numele, si nici nu citisem vreo recenzie inainte.
Merita un curs rapid de wikipedia cu privire la printesa asta, si nu doar datorita filmului (care e doar o adaptare a uneia dintre multele legende legate de Pocahontas), ci mai ales pentru ca e o poveste extrem de interesanta. Din fi-su se trag multe familii de vaza din Virginia, inclusiv, doua secole si jumatate mai tarziu, a doua sotie a lui Woodrow Wilson, presedintele american din primul razboi mondial. Si nea Bush pretindea ca se trage din ea, insa de fapt n-are legatura de sange.
Enigmatica persoana, prefer redarea din film, unde e un spirit liber, cu adevarat liber. Si exceptional jucata!
Pedro
QUOTE(maddan @ Jan 26 2007, 12:53 PM) [snapback]65764[/snapback]

http://www.rottentomatoes.com/m/10005790-d...f_mr_lazarescu/

Wow. Putine filme reusesc sa stranga peste 90% aprecieri pozitive pe site-ul asta, care cuprinde toti criticii americani (si nu numai) de film.

Cool! smile.gif

De fapt vroiam sa citez semnatura, da acu ca tot veni vorba de scormonit de diamante in fosa septica, ma bag si eu cu o bucata....................flegma. Eu m-am saturat de pseudo-emotionalele astea, astept comisarul moldovan se intoarce shocked3.gif
Mache
Pana la urma, am vazut Idiocracy, despre care ziceam cu vreo doua pagini in urma. E un film de sambata dupa-amiaza, de relaxare, care nu solicita prea mult.

Comentariile si imaginile sunt savuroase. In acest film apare un negru in rolul presedintelui SUA, care e luptator de wrestling. jumpy.gif

Emisiunea favorita e "Au, oualele mele!"

Iata cateva replici din film: "Evoluţia nu rãsplãteşte neapãrat inteligenţa. În absenţa prãdãtorilor naturali care sã efectueze selecţia... recompensa a fost a celor care se reproduceau mai mult. Iar cei inteligenţi au ajuns specie pe cale de dispariţie." sau "În timp ce Joe şi Rita dormeau, anii treceau. Iar umanitatea se prostea, vãzând cu ochii. Unii sperau ca ingineria geneticã va corecta aceastã tendinţã evolutivã. Dar, din nefericire, minţile luminate şi resursele se concentrau pe reducerea incidenţei calviţiei sau pentru prelungirea erecţiei. Indicele demografic creştea iar inteligenţa era în declin. Pânã când umanitatea nu a mai fost capabilã sã rezolve probleme elementare, cum ar fi depozitarea haoticã a gunoaielor, care dura de secole. Asta a dus la marea avalanşã a gunoaielor din 2505. " jumpy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.