Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cinema Vazut
Sinapse > Nous aberons, vous aberez > Moartea pasiunii
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Liviu M
QUOTE (bflorian @ Jan 14 2012, 04:45 PM) *
(Probabil ca am inceput sa imbatrinesc si eu...)

De ce, cine mai imbatraneste? nedumerit.gif

Oricum, ceea ce m-a socat putin si m-a determinat sa postez e partea de adevar din "am inchiriat o sala de cinema". Am fost numai noi 4 in sala.
bflorian
QUOTE (Liviu M @ Jan 14 2012, 06:35 PM) *
De ce, cine mai imbatraneste? nedumerit.gif

Oricum, ceea ce m-a socat putin si m-a determinat sa postez e partea de adevar din "am inchiriat o sala de cinema". Am fost numai noi 4 in sala.

Trebuie sa recunosc ca a existat o vreme in care nu imi imaginam cu nici un chip ca voi fi si eu "la fel de batrin" sau "la fel de prafuit" ca si parintii mei. Daca ma gindesc ca acum am virsta tatalui meu de atunci (si atunci imi parea un om de o virsta intangibila). Din pacate acum tatal meu nu mai este smile.gif asa ca mi-a venit mie timpul sa imbatrinesc.
katze
Pe mine sa ma anuntati cand va mai trece depresia sau cand mai jucati Motanul incaltat cel cu coada necontrolabila ca sa mai intru si eu atunci la un zambet, la o maslina, la un ras sau hohot (nu de plans de mila).
LiviuM, tare misto faza cu sala doar pt voi!
Iulian
The Artist a luat Oscarul dupa Cannes anul trecut... ca si regizorul francez de origine lituaniana Michel Hazanavicius si actorul principal Jean Dujardin... francezii aduc un omagiu competitorilor din vremea filmului mut.

Meryl Streep ia al 3-lea Oscar dupa o cariera cu 17 nominalizari, e absolut cea mai versatila si aclamata actrita din istoria filmului...

Clooney si Pitt inca nu au in vitrina un Oscar desi au avut roluri excelente...
Mihai
ceee oscaruri, ce cinematografie americana...
Ronal the Barbarian - chiar daca par usor naive desenele, chiar daca amestecul de
Babes, balls and muscles in 3D for the whole family

pare usor ieftin, mai ales imbracat la granita dintre rock, bdsm si light ridiculously gayish outfit, mi-a placut incat aproape ca as putea sa ma mai uit odata la el.

si daneza suna savuros biggrin.gif
katze
Seeking a Friend for the End of the World
in fine ceva misto pe tema sfarsitului lumii; tema "friend" nu se pune.
mil
the air I breathe...m-a lasat fara cuvinte...fara cusur, orice as spune aici ar fi in plus...atat, ca l-am vazut deja de 2 ori si l-as mai vedea o data.
Mache
Vazut Ronal, filmul cu barbarul anti-erou. E un film usor, in care amatorii genului fantasy vor regasi scene cunoscute din Stapanul inelelor. Replicile sunt spumoase, dialogul viu, muzica rock se potriveste. Un film placut, de sambata dupa-amiaza.
Mache
QUOTE (mil @ Apr 6 2012, 11:55 AM) *
am zis si eu ce ar spune un politician...da' criminalii amatori parasiti de iubite par sa se aprovizioneze de pe piata legala...colombine, virginia tech si multe alte exemple.

pe subiectul armelor

am vazut recent adaptarea state of play pentru marele ecran
http://en.wikipedia.org/wiki/State_of_Play_%28film%29

...State of Play e la origine un serial bbc superb cam de 8 ore
http://en.wikipedia.org/wiki/State_of_Play_%28TV_serial%29
...cu ziaristi, politica, petrol, crime, un pic de sex si minunat jucat si dialoguri fasnete...va recomand sa nu il ratati chiar daca are cam 10 ani..

in serial locul de petrecere e la londra, in film la la wshington si faptul ca in USA e un alt regim al armelor, sa gasesti un pistol intr-o geanta furata langa niste fotografii nu te duce cu gandul ca posesorul gentii e un asasin profesionist si gagica e tinta lui, pe cand in UK e destul de suspect...acest eveniment pivot care in serial e un pilon de rezistenta...ducea plotul filmului in ridicol...si ancheta jurnalistica trasa de par maxim...au incercat ei sa o dreaga in film cu niste gloante pe comanda isi alea gasite in geanta furata...dar tot nu era rost de alarma.

Asta american l-am vazut si eu. Mi-a placut. O sa caut si varianta englezeasca.

Dar, pentru ca tot e vorba despre politica, mini-seria House of Cardas (sunt 3 parti a cate 4 episoade fiecare - House of Cards, To Play the King si The Final Cut) ati vazut-o? Chiar daca e realizata in anii 1990-1995 ramane actuala. Cred ca politicienii nostri macar au tras cu ochiul la ea, daca, nu cumva, au luat notite. d.gif Acum vad ca vor sa o refaca, avandu-l pe Kevin Spacey in distributie. Merita vazuta.

mil
^^filmul e moft, serialul e de 20 de ori mai bun..imi vine sa dau DVD-ul de pomana asa am fost dezamagit de el. daca dai de serial si nu reusesti sa ii potrivesti subtitrarile sa faci semn

house of cards a fost candva pe tvr...
Mache
Da. Prin 96. Dar ramane de actualitate. Eu nu i-am gasit subtitrare in limba romana decat pentru prima parte.
Michidush
In viata mea nu am crezut ca vreun film cu adolescenti americani poate sa fie deosebit. De fapt a stat pe hdd-ul meu cu filme luni bune pana sa ma indur sa-l vad. Cand intr-un final cu entuziasmul de a manca conopida am aruncat un ochi pe Imdb am avut o surpriza....filmul avea referinte si note excelente pt un film de genul asta.

Easy A

Mie mi-a placut...de fapt daca stau sa ma gandesc cam din ce a iesit in ultimii 2 ani de la Hollywood e cam printre putinele care mi-a placut. Nu este un film tipic cu pustime americaneasca ci ma degraba contrariul. Nitzel spirit intr-un ocean de ignoranta.

mil
anunt de oferta....am vazut Forsyte Saga al nou 2002 (12 ore de serial) mai mult de dragul mamei ca sa ii potrivesc subtitrarile (apropo...cine are nevoie pentru versiunea de 10 episoade de 70 mins... sa strige)...si m-a prins...actiunea mult mai complexa decat m-as fi asteptat, personajele foarte profunde, bine lucrate...practic nu exista buni-buni si rai-rai, greu sa tii partea cuiva daca esti obiectiv, greu sa intelegi unele reactii si consecinte la prima vedere...trebuie sa te gandesti, pe urma am citit ca
pe bune caq nu ma mira.

Interpretul lui Soames este de acolo, si fragil si puternic, si nemilos dar si cinstit confom propriului cod, si timid si brutal...incolo va las placerea...si normal, fiind film englezesc, actritele sunt destul de urate
adso
baga cineva mad men si boardwalk empire? mie-mi plac blush.gif
Ashu
Boardwalk empire eu. E misto, m-a prins, astept sezonul 3.
Acum sunt in fibrilatii cu Game of Thrones. La sezonul doi HBO s-a intrecut pe sine si s-a apucat sa-l difuzeze la o zi distanta de premiera din State. Asa ca din pacate tre sa-l vad cu zaharelul, cate un episod pe saptamana, ceea ce de obicei urasc, imi place sa am tot sezonul si sa-l dau gata in cateva zile. Da' n-am rabdare sa astept, in fiecare luni ma pun febril in fatza teveului.
adso
de pe top nu-stiu-cat de pe imbd am pescuit si breaking bad. nu mi se pare iesit din comun, merge insa cate o juma' de episod, eventual pe buda d.gif

e si un roman acolo, in rol de roman, injura cum trebuie chiar din primul episod, au depasit faza lui 'tche fatchi: cou aciasta bles'tematia', chestia asta m-a convins.
bflorian
QUOTE (mil @ Apr 17 2012, 04:32 PM) *
anunt de oferta....am vazut Forsyte Saga al nou 2002 (12 ore de serial) mai mult de dragul mamei ca sa ii potrivesc subtitrarile (apropo...cine are nevoie pentru versiunea de 10 episoade de 70 mins... sa strige)...si m-a prins...actiunea mult mai complexa decat m-as fi asteptat, personajele foarte profunde, bine lucrate...practic nu exista buni-buni si rai-rai, greu sa tii partea cuiva daca esti obiectiv, greu sa intelegi unele reactii si consecinte la prima vedere...trebuie sa te gandesti, pe urma am citit ca
pe bune caq nu ma mira.

Interpretul lui Soames este de acolo, si fragil si puternic, si nemilos dar si cinstit confom propriului cod, si timid si brutal...incolo va las placerea...si normal, fiind film englezesc, actritele sunt destul de urate

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Si-acum? unsure.gif
Liviu M
QUOTE (bflorian @ Apr 17 2012, 05:48 PM) *
Si-acum? unsure.gif

Mai ales acum. Sau tu crezi ca daca-mbatranesc se infrumuseteaza? unsure.gif
tongue.gif
Mache
QUOTE (Ashu @ Apr 17 2012, 05:00 PM) *
Boardwalk empire eu. E misto, m-a prins, astept sezonul 3.
Acum sunt in fibrilatii cu Game of Thrones. La sezonul doi HBO s-a intrecut pe sine si s-a apucat sa-l difuzeze la o zi distanta de premiera din State. Asa ca din pacate tre sa-l vad cu zaharelul, cate un episod pe saptamana, ceea ce de obicei urasc, imi place sa am tot sezonul si sa-l dau gata in cateva zile. Da' n-am rabdare sa astept, in fiecare luni ma pun febril in fatza teveului.

La fel a fost si cu sezonul intai. d.gif Dar, mult mai faine sunt cartile. Deocamdata sunt doar cinci volume. Si are niste rasturnari de situatie... Filmul nu poate prezenta multe din gandurile personajelor. Dar, trebuie sa recunosc, e bine facut.
Iulian
boardwalk empire am vazut si io vreo 55 episoade dar dupa mi s-a cam luat. e interesant ca e dupa personaje reale si scorsese eun maniac al detaliilor...

nevasta-mea e si ea prinsa de carti (Game of Thrones), io nu mai citesc decat medicina si economie/istorie de vreo cativa ani... beletristica o servesc numai in filme asa ca o sa ma uit cred la serial - deocamdata revad si mai am vreo cateva sezoane din Cheers...

serial fain e si Downtown Abbey.
Ashu
QUOTE (Mache @ Apr 17 2012, 06:26 PM) *
La fel a fost si cu sezonul intai. d.gif

Ma, nu-sh ce sa zic, sezonul unu l-au dat cate 2 episoade odata, iar in state cate unu, deci cred ca a fost un delay mai mare.

QUOTE (Iulian @ Apr 17 2012, 07:27 PM) *
boardwalk empire am vazut si io vreo 55 episoade dar dupa mi s-a cam luat. e interesant ca e dupa personaje reale si scorsese eun maniac al detaliilor

De unde vere 55 de episoade cand pana acum au fost doar doua sezoane de cate 12?!? smile.gif
Mache
La sezonul unu dadeau reluarea episodului anterior plus cel nou lunea. Acum reluarea e duminica seara, iar episodul nou e lunea.
adso
I le-a vendut nucky pe sub mana d.gif

La rubrica asa nu: topaz de hitchcock. M-am frecat la ochi, m-am ciupit... O asa duda majora numa' bollywood putea da. O intriga de tot cicatul, legata cu scoci si scuipat (un nene fura o valiza cu docomente fara sa aiba un plan credibil de a o aduce inapoi, doi shpioni, agentii concurente, insa ei preteni, isi impartasesc secrete de stat pe principiul 'juri pe rosu ca nu spui la niminia' etc.), actori de mucava, inclusiv francezi care vorbesc intre ei engleza cu acsan'... The works, ce sa mai.

O jagardea totala, pe toata linia, si mai dureaza si 2 ore, desi eu n-am rezistat pana la final. E adevarat, e mai de sfarsit asa, cre'ca se senilizase serios.
Iulian
QUOTE (Ashu @ Apr 17 2012, 08:42 PM) *
De unde vere 55 de episoade cand pana acum au fost doar doua sezoane de cate 12?!? smile.gif

aia fost un typo... am vrut sa zic 5.
TataBobu
QUOTE (Ashu @ Apr 17 2012, 05:00 PM) *
La sezonul doi HBO s-a intrecut pe sine si s-a apucat sa-l difuzeze la o zi distanta de premiera din State.

Ashu, na un preview (ptiu, ca era sa scriu "purvu") pentru episodul 14. Astia le numara la gramada, e al 4-lea din sezonul 2.
mil
Downton Abbey e promite mult, costa enorm dar realizeaza foarte putin...pe bune, nu merita vremea...e doar un secnariu de telenovela sud-americana filmata in anglia, cu decoruri de epoca...a se scuti, nu face nici cat genericul din Forsyte Saga.
mil
un film SUPERB si inteligent:
http://en.wikipedia.org/wiki/Me_and_Orson_Welles

o pasare si mai rara daca il numaram la comedii
Darwish
Vazut Where do we go now?, film libanez despre un sat libanez dupa inchierea razboiului civil in care tensiunile dintre musulmani si crestini e dezamorsata de catre femeile din sat (crestine si musulmane) cu orice cost (adesea comice, incluzand aducerea unor "dansatoare" est europence in sat) care s-au saturat de razboi si de pierderile repetate a celor iubiti...
Michidush
The divide

Un film bun dar foarte greu de digerat. Nu e de vazut cu sotia la o sesiune de popcorn. Un film despre supravietuire, degradare umana. disperare si nebunie. Un film in care oamenii se topesc incet in animale, iar sfarsitul te tine cu sufletul la gura, nu pentru ca nu sti cum se va termina, ci pentru ca vrei sa vezi cum se va regasi personajul principal in acel context. Exista in imaginile de la finalul filmului chiar un soi de frumusete stranie, si nu sunt singurul ciudat care a vazut asta laugh.gif am mai gasit niste ticniti pe net care au remarcat acelasi lucru in review-uri...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.