Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cinema Vazut
Sinapse > Nous aberons, vous aberez > Moartea pasiunii
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
mil
Revolver...pierdere de vreme... un rebus pe care il rezolv numai idupa 2 vizionari. Dupa aia schimbi canalu fara nici un fel de satisfactie...in primul rand urasc filmele care nu imi comunica nimic la prima vizionare...si asta nu imi comunica nimic...lasand forma si misterul (cum zic frantujii casse tete-ul)...nu vad fondul?

Daca pana la jumatate era o insiruire oarecum kitchoasa de short stories, citate celebre potrivite cu gratia nucii in perete si repetate obsesiv pentru a incununa filozofii de o cafea, asezonate de hituri ale muzici clasice, parca puse de un DJ care vrea sa ne arate ce cultura si-a facut el in WE ascultand Best of Classics (zau am ilustrat si eu filme de studenti dar nu am mers pana acolo incat sa pun hituri gen Lacrimosa sau Moonlight Sonata, mi s-a parut totusi too easy),....

Deci pana la jumatate a fost un ghiveci cu pretentii de stil, intrucat jsutificate de decorusri si de camera care a prins niste unghiuri interesante...dar de la jumatate incearca sa devina inteligent bagand masiv din Fight Club, insa gratuit, fara substanta, reusind plenar sa deconstruiasca bruma d elogica firava a actiunii din prima jumatate....si iata-ne la final in care ne intrebam...bai nene...ce film e asta de nu se intelege om cu persoana....si zdrang un final cireasa pe tort...in care regizorul ne comunica indirect...v-am facut fraierilor pe o concluzie in coada de peste. Presupun ca se asteapta seria a 2 a ca sa lamurim misterul..fac iu.

Daca am zis destul de rele despre Layer Cake (film in care a plecat 1/2 din echipa Snatch)...la asta nu stiu ce sa mai zic...bai nene, daca istorii politisto-hazoase nu va mai incape pielea sa faceti si deja va credeti Kubrici multivalenti toti si vreti sa treceti pe thrillere psihologice cu cheie, bon fiecare regizor, pe filmele lui piere. O idee am insa, incercati sa puneti probleme si intrebari reale in filmele voastre...sincer, pe mine drama lu' eroul din Revolver (alta potrivire titlu film sula si subprefectura) m-a lasat absolut rece deci si anume de unde chef sa inteleg de ce si cum merge actiunea si sarada dumisale, care, nu ma indoiesc are sens in logica lui Guy Ritchie? Chiar ma intreb daca nu mai bine ne batem capul cu altceva asteptand seria a doua cu explicatiile? Asta daca gaseste finantare sa faca si partea a doua...atunci sa o faca repede cat nu uita lumea ca ai facut si filme care desi pareau lejere aveau mai mult sens decat cele sofisticate...

Off...ca nu va prind eu Marty si Lolek...sa va intreb de ce nenea eroul...ca sa isi razbune cumnata si 7 ani de puscarie...a preferat ca mijloc torturarea si moartea in chinuri groaznice a fretlui si nepoatei sale, de ce nu i-a pus la adpoast daca ii erau dragi...ha? Apropo..nu imi spuneti si mie ce v-a placut la film.
mil
Examen - Un film pe care poate l-ati scapat si MERITA vazut...mai ales de generatia celor de 30 ani+. Il mai gasiti pana duminica viitoare in streaming pe:
http://www.tvr.ro/webcast/filme.php

Mie mi-a placut, vorbesc serios...sunt si actori mari...actiune politista politica si pune probleme...in concluzie, o surpriza f. placuta. A...aerul acela de artificial si stinghereal al filmelor romanesti (ma refer la cele care se refera la epoca contemporana) nu se simte...
bertro
pt cai carora le-a placut Madagascar... mergeti sa vedeti "over the hedge" ( http://imdb.com/title/tt0327084/ ).
imogen
cine are serialul LOST seria a doua? sau de unde il pot lua de pe net? multumesc smile.gif
raducu68
QUOTE(imogen @ Jul 19 2006, 12:56 PM) [snapback]25056[/snapback]

cine are serialul LOST seria a doua?

gasesti un rezumat aici
Marius
QUOTE(bertro @ Jul 19 2006, 11:10 AM) [snapback]25034[/snapback]

pt cai carora le-a placut Madagascar...
The fooooosaaaaaaaa!!! shocked3.gif
Dacicuss
QUOTE(imogen @ Jul 19 2006, 12:56 PM) [snapback]25056[/snapback]

cine are serialul LOST seria a doua? sau de unde il pot lua de pe net? multumesc smile.gif

pe net habar n-am, dar zac la mine in computer. Doamna e fan inrait. Pot trimite pe CD sau DVD...pe ce-or incape.
imogen
am pina la ep 15 inclusiv din seria 2. le poti copia pe CD? asa le vad la tv in pat, nu pe scaun la calc smile.gif

merci pupic.gif
Dacicuss
OK, bagat la cap. Cum ajung diseara acasa bag un ochi sa vad ce am pe comp si-ti spun. Ti le trag pe ce vrei, CD, DVD, sa le vezi cat mai comod, peste castronul cu popcorn.
N-ai dvd player? unsure.gif ...ca daca-s mai multe, peste 700mb trebuie mai multe CD-uri. Bun, cred ca mai am pe undeva si CD de 800, dar pe unele compuri nu merg...
Dacicuss
Deci am asa:
Destination Lost
Man of science, man of faith
Adrift
Orientation
Everybody hates Hugo
...And found
Abandoned
The Other 48 hours
Collision ( aka Old Habits)
What Kate did
Revelation Special
The 23rd Psalm
The hunting party
Fire+water
total, 4.78GB
kaspersky
@imogen: cel mai usor pe net le gasesti cu DC++ sau torrentul. Daca nu te descurci, eu am:

[File name] [Size]
Lost - 2x16 - The Whole Truth.avi 350.76 MB
Lost - 2x16 - The Whole Truth.sub 21.02 KB
Lost - 2x17 - Lockdown.avi 348.49 MB
Lost - 2x17 - Lockdown.sub 19.16 KB
Lost - 2x18 - Dave.avi 350.40 MB
Lost - 2x18 - Dave.sub 25.67 KB
Lost - 2x19 - S.O.S..avi 348.44 MB
Lost - 2x19 - S.O.S..srt 32.35 KB
Lost - 2x20 - Two for the Road.avi 348.20 MB
Lost - 2x20 - Two for the Road.sub 19.68 KB
Lost - 2x21 - Question Mark.avi 348.16 MB
Lost - 2x21 - Question Mark.sub 20.29 KB
Lost - 2x22 - Three Minutes.avi 349.72 MB
Lost - 2x22 - Three Minutes.sub 20.01 KB
Lost - 2x23 - Live Together, Die Alone Part1.avi 346.91 MB
Lost - 2x23 - Live Together, Die Alone Part1.sub 20.20 KB
Lost - 2x24 - Live Together, Die Alone Part2.avi 348.61 MB
Lost - 2x24 - Live Together, Die Alone Part2.sub 15.19 KB

Total number of files = 18
Sum of file sizes = 3292389819 Byte
imogen
multumesc, multumesc. daca puteam sa le iau de pe net le luam, insa nu am dc++ si e mai greu. plus ca merge cam nasol netul. sintem doi pe ac ip. => totul e cam la jumatate sad.gif
daca puteti sa imi faceti un DVD (ca stiu ca intra mai multe episoade) ar fi perfect. dupa le aranjez eu pe cd sa le pot vedea in pat cu popcornu' (desi nu pot spune ca imi place prea mult) si cola linga mine. biggrin.gif sau ma duc sa-mi iau alt dvd.
raducu68
Da-l naibii de calculator si ia-ti un DVD player, ca au ajuns la niste preturi ridicole wink.gif
Mache
Intreb si eu: are cineva, pe acasa, pe cd/dvd serialul "Andromeda", complet? Ca as vrea sa-l vad si eu, cum trebuie.
toma
Pentru cei carora le place Monica Bellucci balos.gif , si nu numai, un film mai vechi de prin 2000: Malena.

Versiunea pentru Europa e un pic mai lunga dacat cea pentru state.

Uite un mic review:

.....Malena works on multiple levels - coming of age, budding sexuality, obsession, human cruelty - but it is primarily director Giuseppe Tornatore’s ode to his beloved Italy.....Malena is Italy and Italy is Malena. From jaw-dropping beauty to desperate, used, and reviled outcast to acceptance once the beauty has been pummelled - this is Italy from 1939 onward..........

raducu68
Luni, marti si miercuri de la 22.00, la ProsTV, trilogia "The Godfather", pentru cine vrea sa revada.

Apropo, daca le vrea cineva pe DVD-uri sa-mi dea un semn.
mil
primul e f. bun, all times classic, al doilea e mai de serviciu, actiune amai complicata, prsonajele mai susperficiale, ma rog...sa zicem, dar al treilea e unul dintre cele mai proaste filme nominalizate la oscar pe care l-am vazut.

a se consuma deci cu moderatie...
Codrin
'Prison Break' continua interesant, am apucat sa vad primul episod din seria 2.

Merita de vazut 'Lucky Number Slevin'. Nume bune pe afis, poveste interesanta.
TataBobu
Hai ca ma faci sa ma uit la Number Slevin. De vreo doua saptamani il tot evit smile.gif
Dacicuss
ma, noroc cu actorii...filmul e slabut in esenta...nothing new
raducu68
Crash.
Scena cu fetita care sare sa-si apere tatal m-a facut zdrentse egal.gif
zitellucia
QUOTE(raducu68 @ Sep 6 2006, 12:50 AM) [snapback]32964[/snapback]

Crash.
Scena cu fetita care sare sa-si apere tatal m-a facut zdrentse egal.gif

nu mi-a placut crash, clisee peste clisee.... bora.gif un film de sambata seara si atat.
Darth Helmet
lucky number slevin e interesant si merita vazut duminica dupaamiaza .. sa fii un pic odihinit
jinx
Ce am vazut in ultima vreme, si chiar mi-a placut:

The Big White, un fel de comedie cu Robin Williams si Woody Harrelson (in rolul fratelui rebel).

Paul Barnell (Robin Williams) is an Alaskan travel agent having financial problems. His brother has been missing for some time and he attempts to cash in the life insurance policy worth $1m. Unfortunately, the insurance agent (Giovanni Ribisi) won't let him cash it in until his brother has been missing for a much longer period or until the body is found. One day whilst putting trash in a dumpster Paul finds a corpse that has been left there by two amateur criminals. He then has the idea of taking the corpse away and using it to pass off as his brother. What unfolds is a complicated plot involving the insurance claims worker desperate to prove that the corpse is not the brother, the two criminals attempt to recover the corpse by kidnapping Paul's mentally ill wife (Holly Hunter) and the return of Paul's lost brother (Woody Harrelson).

Concluzia? When you need somebody, any body will do. d.gif

Alt film care mi-a placut, The Three Burials of Melquiades Estrada , interesant, surprinzator, plin de intorsaturi si cotituri, back-in-time la ce se intamplase de fapt cu 5 minute inainte... chiar mi-a placut !
M-am uitat cu sufletul la gura, in ciuda faptului ca aveam filmul pe DVD, cu o subtitrare cumplita (adica prima treime a filmului, subtitrarea a fost intarziata cateva minute, in a doua parte era in avans cu cateva minute, si in ultima parte a reluat subtitrarea de la inceputul filmului !!! disperat.gif ). In mod normal as fi scos subtitrarea cu totul, dar din pacate nu stiu o boaba de spaniola, oamenii aia vorbeau asa ceva destul de des, si eu ma uitam ca curca-n lemne la TV, fara sa am pe cine sa intreb "ce i-a zis??? da de ce l-a impuscat???" BigB.gif

Si desenul animat preferat, evident pe langa Shrek si Ice Age, pe care le-am vazut de cel putin 20 de ori fiecare, de multe ori spunand replicile inaintea personajelor (stiu, poate fi enervant pentru ceilalti gene.gif ), e The Emperor's New Groove ... super amuzant rad sub masa.gif

PS A vazut cineva Ken Park? L-am imprumutat de cateva zile si nu-mi fac curaj sa ma si uit la film pcorn.gif
raducu68
Maine dimineata merg la cinema disperat.gif
horace
rad sub masa.gif aoleuuu, din astea m-asteapta?
raducu68
Daaa cooldevil.gif
bion
Surse demne de incredere afirma ca de fapt copilul e silit sa mearga la acest film ca acoperire ptr. tata smile.gif smile.gif

Cu stima Garfield
raducu68
am mancat un kil de popcoarne la filmul asta.
io si fii-mea ce mai rontaiam în sala, ceilalti 5 spectatori au stat cuminti.
film haios, chiar am ras la un moment dat (mi-am adus aminte de asarban cu redirectionarea).
garfield e un porc.
de fapt, mananca ca porcu', ca el e motan.
daca mai mi-aduc aminte de ceva va zic.
noapte buna.
Codrin
Mondo Cane. Documentar din 1962, despre diversele obiceiuri ale societatilor vremii, de la japonezi, americani, nemti, pana la ultimii aborigeni africani care traiau in grote. 10+
maddan
Sahara.

Film de vazut cu prietenii, cu mult popcorn, intr-o seara ploioasa smile.gif

Relaxant
asarban
"1
silviu
Categoria remember
"Singuratatea Florilor" cu Radu Beligan si Toma Caragiu.
Prima data l-am vazut cand aveam vreo9-10 ani(?)...l-am urmarit ca pe o istorioara.
A doua oara l-am vazut saptamana trecuta. M-a cam golit pe dinauntru...Trebuie sa fii sonat sa crezi ca ceilalti iti conditioneaza viata. Categoric nu!Categoric totul pleaca de la noi!
Daca aveti posibilitatea, aruncati un ochi pe filmul asta .
maddan
DA!

Genial film! Doar sa ai rabdare sa treci peste "regasirea" cu familia....

Daca cineva vrea sa inteleaga viata de prin 70-75... asta e! smile.gif
Dacicuss
Dogma...mai vechi, dar mi-a placut teribil! L-am revazut, il recomand. Continuarea am scapat-o!
guerilla
Hirtia va fi albastra.
Filmul merita vazut. Surprinde foarte bine incompetenta, degringolada si tragicomedia de la "revolutie".
raducu68
Ce misto e filmul asta de pe prostv, Nemuritorii... Ce distributie visator.gif
walleye
QUOTE(asarban @ Sep 25 2006, 09:41 AM) [snapback]36425[/snapback]

Dorotheea Petre joaca genial, in conditiile in care la cei 25 de ani clar nu are de unde sa isi aduca aminte "cum era atunci"..

hai baaaa, io am 26 si imi aduc aminte perfect de prin '83 incoa. ba daca ma gindesc bine si de prin '82, cind am fost prima data la mare, la oliNp.
zitellucia
[s]
QUOTE(raducu68 @ Oct 13 2006, 03:14 PM) [snapback]39257[/snapback]

Ce misto e filmul asta de pe prostv, Nemuritorii... Ce distributie visator.gif

hai pa bune...ce film am pierdut...lasa, lasa, ce ne-ntoarcem noi acaaaaasa..lasa!
maddan
Iaca si un forum de filme... smile.gif
http://z10.invisionfree.com/zoetrope/index.php

E la inceput, dar daca sunteti pasionati...

Am vazut aseara 16 Blocks cu Bruce Willis. Stiu, sunt retard. Adica mai degraba intarziat... smile.gif
Filmul e ok, daca cioara aia n-ar vorbi atat de mult si incontinuu. De obicei nu fac remarci agresive cu privire la negri, da' asta m-a disperat!!!
silviu
misto, misto! Au cuprins de toate (aproximativ) acolo!

Stiu ca e vechiut dar pe mine m-a fascinat, Robin Williams in Insomnia...Bun Actor, bun, bun de tot

AAa ..si ceva usurel, umor ieftin dar de bun simt si spontan, nechinuit;
... va mai amintiti Radioheads cu Brendan Fraser?? o secatura (filmul, vreau sa zic) americana pe care as revedea-o enitaim cu placere.
Iulian
QUOTE(maddan @ Oct 16 2006, 09:46 PM) [snapback]39710[/snapback]

Iaca si un forum de filme... smile.gif
http://z10.invisionfree.com/zoetrope/index.php

E la inceput, dar daca sunteti pasionati...

Am vazut aseara 16 Blocks cu Bruce Willis. Stiu, sunt retard. Adica mai degraba intarziat... smile.gif
Filmul e ok, daca cioara aia n-ar vorbi atat de mult si incontinuu. De obicei nu fac remarci agresive cu privire la negri, da' asta m-a disperat!!!

maddane sa stii ca personajul nu este improbabil... sunt unele ciorici care asa tzacane tot timpul... adica unii dintre ei gandesc cu voce tare. filmul zic ca a fost OK pentru DVD-ul de sambata dupa-amiaza, nu mult sub regularul personaj tip Die Hard care-l imbraca bine pe Bruce Willis.

altul mai recent tot cu Bruce Willis ( rol secundar) dar putin atipic este "Lucky Number Slevin"... ceva in genul lui Bronx tale dar cu un pic de "Snatch" in el... apropos cine n-a vazut Snatch inca e un "must see". ca si predecesorul sau: Lock, Stock and Two Smoking Barrels.
maddan
Snatch RULEZ! balos.gif

Lucky Number Slevin inca nu l-am vazut, dar e pe shortlist smile.gif

Bruce face un rol demential si in Sin City smile.gif
Dacicuss
Lucky Numer Slevin e previzibil. La asa distributie, ma asteptam la mai mult. Freeman, Kingsley cam sub potentialul lor. Oricum, e OK de vazut in weekend. Parerea mea, care e de amator!

Am vazut aseara Cars. Ce fain, mi-a placut. Vocile sunt super. Am vazut un reportaj cum ca l-au dublat si-n romaneste. Asta nu vreau s-o vad! Acu stau si-mi screm neuronul ce alte filme cu subiect similar am vazut...cel putin 2 imi amintesc vag...
silviu
Daca va e dor cumva, Pulp Fiction pe tvr2. Now!
walleye
fast times at ridgemont high, deschizator de drumuri si incepator de genuri, trendsetter si groundbreaker. respectiv.

de fapt merita doar pentru o pereche de tzitze de 18 ani din '82. cine stie cum or arata acum.
blue
vreau si eu, va rog frumos, daca aveti subtitrarea pentru filmul The Departed....eu am cotrobait pe unde am stiut pe net si n-am gasit nimic. sad.gif
raducu68
în romana?
Iulian
alt film de vazut... bine realizat ( Spielberg, deh) este Munich. io nu l-am vazut pana de curand. dar mi-a placut si cred absolut de referinta pentru a intelege care-i spielul intre evrei si arabi.
blue
QUOTE(raducu68 @ Oct 19 2006, 10:09 PM) [snapback]40727[/snapback]

în romana?

da. smile.gif
ai in engleza?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.