Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce Licori Ati Consumat Astazi
Sinapse > Gospodarul agnostic > Zice lumea că-s beţiv, eu doar beau intempestiv
Pages: 1, 2
FireChief
sa vedem cum stam la capitolul...consumabile
bere,vin,coniac,rom,gin,tuica...etc
fiind dimineata ,eu nu am consumat nimic tongue.gif
ady77
Am bifat pana acum coniac si bere jumpy.gif
FireChief
o tuica mica dry.gif la o ciorba mare dry.gif
bflorian
Omule, esti de nici o saptamina pe forum si, dupa ce imparti pumni si picioare in stinga si in dreapta, te mai apuci si sa deschizi topicuri de mare interes parca preluate din "oracolele" de clasa 5-a.
Chiar crezi ca asta este o atitudine corecta atunci cind intri intr-o comunitate noua cu regulile ei (bune sau rele) stratificate in timp? Ca sa te citez "oamenii mici se ocupa de probleme mici" - nu s-ar supara nimeni nici daca ai mai ridica putin stacheta si nici daca ai avea respectul necesar pentru aceasta comunitate si regulile ei. Cred ca atunci nu va mai trebui sa-ti raspunzi chiar tu la topicurle pe care le deschizi si cu siguranta vor dori si altii sa comunice cu tine (inclusiv eu).
FireChief
stimate domn
nu am impartit pumni si picioare nicaieri
sunt de o saptamina pe aici
asa e
asta nu inseamna insa, ca nu pot deschide un topic cu o tema sau alta
daca e interesant sau nu ,fiecare va judeca...ca e din oracolele de clasa a 5-a e aprecierea ta
cum spuneam , eu imi exprim opinia
buna sau proasta, agreata sau nu de ceilalti
si cum spuneam si cu alta ocazie
eu nu am facurt aprecieri la adresa nimanui,si nici nu am atacat pe nimeni
pur si simplu am raspuns ,in functie de cum a decurs firul discutiilor...ca am facut-o bine sau rau , iar e la aprecierea tuturor
dar nu pot sta , in momentul in care se fac niste afirmatii , sa ma uit si sa inghit in sec ...eventual
mi se pare corect si normal ,ca in momentul in care cred ca am ceva de spus , sa spun....ca asta deranjeaza pe unii , nu-i nicio problema
asa e si normal sa fie, nu poti multumi pe toata lumea

sa vorbim despre aceasta comunitate si regulile ei

nu imi aduc aminte sa fi gresit cu ceva
nu imi aduc aminte sa fi incalcat regulile comunitatii
eu sunt un om care respect pe toata lumea, asa mi se pare normal si firesc sa fie
chiar daca avem opinii diferite sa le exprimam decent
te-as ruga sa fii atit de amabil si sa imi explici unde am gresit si ce am incalcat
si topicul asta pueril sau nu, a fost deschis in sectiunea corecta
daca nu intereseaza pe nimeni va muri singur...nu e nicio problema
astept sa-mi arati unde am gresit eu,ce reguli am incalcat,si daca am facut aprecieri sau am atacat pe cineva ...sau doar am raspuns la unele...aprecieri ale unor colegi
multumesc!
Dacicuss
Dragule Doc, te lupti cu morile de vant!
aaa, n-am apucat sa screm un emoticon cu hug.gif cand te vad aparand cu berea aia din abatie, de la mama ei! balos.gif ...kiddin'!
...sa nu se zica ca nu-s in "tonusul" topicului, io acu am destupat un Budweiser, dupa un Tuborg d-ela in glaje verde de la oferta...Spre rusinea mea, sper sa nu scad in ochii lui Marius cand recunosc c-am mai numarat in garaj inca fo 15 doze virgine din baxul ala luat din austricia de fo luna jumate...shame on me!
horace
FC, altadata foloseste functia Serci (asta ca sa te simiti ca acasa). Io-s consecvent, Stelluta...
Dacicuss
pentru peceneaga, uica nostru gin Bănat:
http://www.youtube.com/watch?v=hocO4aU53GY
Iulian
mda, tocmai am desfacut aseara un cabernet sauvignon de Murfatlar din 2005... la magazinul rusesc din Indy au bagat de cateva luni vinuri romanesti - 6-9$ sticla. desi parca al de Chile ( concha y toro) e mai bunutz tot la 8-9$ sticla.

http://www.conchaytorousa.com/
Dacicuss
uaaaau, doctoru american isi face de cap! tongue.gif ...io am fo 3 sticle mici de Salitos, le ador, fac altar in cinstea lor.
miki
Dottore.....!
Lasa Murfatlaru! Vezi cind baga aia ceva de Valea Prahovei....!
maddan
Sirop de capsuni egal.gif

Apa vie si restul trebuie sa imi ajunga dupa 14 ianuarie, cand se intoarce taica-miu din U.S. of A. Mai precis de prin Amsterdam trebuie sa vina d.gif

Cu frigul de afara, zilele astea am lasat-o mai moale cu berea. Nu prea merge.
Dacicuss
QUOTE(maddan @ Dec 16 2007, 04:59 PM) [snapback]108871[/snapback]

Cu frigul de afara, zilele astea am lasat-o mai moale cu berea. Nu prea merge.

Ma, noi, astia din Ardeal...noi, aia de merem la Real la shopping, avem centrale de apartament, e cald acum...mere berea ca unsa! jumpy.gif
Da si tu mai tare la aeroterma! tongue.gif
Laurentiu
Sau mai bagam o caramida in cuptorul de la aragaz.
maddan
Bre, io vorbeam de frigul de afara. In care m-a si trimis jumatatea mea buna, sa iau chipsuri si ... bere d.gif
Ca tot ne-am uitat toata seara la SF-uri si ne lipsea niste Silva blonda de pe gatlejuri.
Iulian
QUOTE(miki @ Dec 16 2007, 03:16 AM) [snapback]108863[/snapback]

Dottore.....!
Lasa Murfatlaru! Vezi cind baga aia ceva de Valea Prahovei....!

aia pe valea prahovei fac vin? poate tulburel rolleyes.gif ... hai sa zic ca la Urlati se face vin bun, dar nu e pe valea prahovei...

Dacule, sa ma uit si io de Salitos ( ca n-am baut)? imi place tequilla ( chiar a ajuns sa fie favorita mea intre spirtoase), imi place si berea. poate imi plac si amandoua...
Dacicuss
Iulian, Salitos e o bere cu aroma de tequila...sunt si alte marci, mie aia-mi place. Nu e tare, nu te pune-n cap, mie gustul mi se pare demential. smile.gif
Ashu
Iuliane, incearca vinurile "Prahova Valley". Sunt chiar deosebite. Io-s fan "Feteasca neagra - Private Reserve" de la ei, e dementiala, si nici nu e prea scumpa, e cam 25 de roni in supermarchet (vreo 10$, acolo daca o gasesti e probabil ceva mai scumpa, dar merita).
miki
lasa-l bre.... ca nu stie!
n-auzisi ca pe vale se face numa tulburel?
lasa-l sa bea siropu ala de struguri de murfatlar!

PS Pt domnu doctor special
Dacicuss
mie-mi plac alea de Recaş...
Iulian
nu stiam ca exisa asa ceva si nici nu am vazut pe aici. la magazinul rusesc au vreo 10-12 feluri de vinuri romanesti care provin insa din zonele consacrate: Murfatlar, Cotnari, Pietroasele si Jidvei. mai aveau si cateva vinuri din Basarabia si Georgia ( din Caucaz). cele basarabene sunt dulci de tot, cele din Georgia la fel dar parca mai putin.

in rest selectia obisnuita ( pentru magazinele de bauturi de aici): California, Indiana (care sunt bunutze dar sunt soiuri mai ales germane, colonistii nemti find cei care au introdus viile pe aici pe la 1800 - mai seci; Indiana este printre primele 5 state ca productie de vin in America, dar per total 60-70% din vinurile produse in america sunt din California), franta, italia, spania, germania, nelipsitul Porto, australia, chile, africa de sud.
Dacicuss
mai don Doc, da' de-o palinca d-aia de pruna, intoarsa si aurie, cu margele la gat, nu ti-e pofta, acolo printre streini? oare.gif
Intr-o ora o tai la tzara sa ma aprovizionez! balos.gif
Marius
... visator.gif ... balos.gif
Semit
QUOTE(Dacicuss @ Dec 17 2007, 07:10 AM) [snapback]108885[/snapback]

Iulian, Salitos e o bere cu aroma de tequila...sunt si alte marci, mie aia-mi place. Nu e tare, nu te pune-n cap, mie gustul mi se pare demential. smile.gif

zisesi ceva maestre? cooldevil.gif

Dacicuss
QUOTE(Semit @ Dec 18 2007, 04:40 PM) [snapback]109031[/snapback]

zisesi ceva maestre? cooldevil.gif

Nepoate, am provizii serioase, 2 cutii de cate 6 butelci...din pacate nu cred ca apuc sa le savarsesc anu' asta..imi cer scuze pentru asta! d.gif
...oricum, apreciez gestul, mersi! d.gif
Iulian
QUOTE(Dacicuss @ Dec 18 2007, 03:33 PM) [snapback]109023[/snapback]

mai don Doc, da' de-o palinca d-aia de pruna, intoarsa si aurie, cu margele la gat, nu ti-e pofta, acolo printre streini? oare.gif
Intr-o ora o tai la tzara sa ma aprovizionez! balos.gif

are inca baiatu' 1l de tuica de Arges dublu rafinata. au fost 3 anul trecut in august cand am venit din Ro dar 2 le-am savarsit. mai am niste sticloante de visinata de aceeasi provenienta. e drept ca o sticla de 1.5l de tequila se duce cam in 4-6 saptamani.

vaz ca n-am sanse sa gasesc salitos pe aici. este insa o bere mexicana Tequiza care e cu aroma de lime si tequila.
Dacicuss
acu pe bune, fara sto...aia in Arges stiu a face tuica? oare.gif io eram convins de contrariu, pe bune!
Iulian
as fi inclinat sa zic ca da. am baut si palinca din ardeal sau maramures in tinerete. si parca e tot cam acolo. acu' pot sa ma insel, sunt palinci si palinci, nu pot spune ca sunt cunoscator in domeniu biggrin.gif...
FLEX
QUOTE(Iulian @ Dec 18 2007, 09:23 PM) [snapback]109074[/snapback]

am baut si palinca din ardeal sau maramures in tinerete. si parca e tot cam acolo.

N-au nici o gara respectivele distilate argesene cu palinca maramuresana. Nici una. Si nu e vorba doar de taria, care este.
vv
QUOTE(Iulian @ Dec 18 2007, 02:18 PM) [snapback]109021[/snapback]

nu stiam ca exisa asa ceva si nici nu am vazut pe aici. la magazinul rusesc au vreo 10-12 feluri de vinuri romanesti care provin insa din zonele consacrate: Murfatlar, Cotnari, Pietroasele si Jidvei.

Haoleu Iuliane, si tu cumperi Murfaltar cand ai vinuri de Jidvei langa tine? huh.gif

Ia cauta tu Sauvignon Blanc de Jidvei, de-ala cu pasarica (nu te gandi la prostii, da?). Uite asta:
IPB Image
bomicabomic
Miki, Ashu... aplauze.gif
silviu
Bai, nu stiu ce sa zic si cu jidveiu` ăsta că de cand s-o bagat coada tarata fanita trita culita mi-e ca le cam magareste (beuturile) ca de, omu are antecedente.
Se zice ca pe vremuri, pe cand era jestionar de dca (stiti voi, blanuri, piei, lana) oprea masina incarcata cu lana pe malul bistritei si o lasa vreo doua ore cat sa traga umezeala de crestea transportul cu cateva zeci de kile in greutate...mare-i gradina domnului!

Aprospos de topicu in speta, vaz pe la inceput ca s-au impartit pe aci pumni si picioare...aveti careva ceferticat medico-legal?
Iulian
QUOTE(vv @ Jan 4 2008, 02:52 PM) [snapback]109453[/snapback]

Haoleu Iuliane, si tu cumperi Murfaltar cand ai vinuri de Jidvei langa tine? huh.gif

Ia cauta tu Sauvignon Blanc de Jidvei, de-ala cu pasarica (nu te gandi la prostii, da?). Uite asta:
IPB Image

da, ma declar dezamagit de Muscatul de Murfatlar din 2005, desi Cabernetul nu fu rau. Grasa de Cotnari ramane buna desi e oleaca cam dulce pentru gustul meu. de Jidvei am luat o Feteasca regala care a fost foarte buna. d-ala cu pasarica n-am vazut insa. o sa ma mai uit.
bflorian
De Craciun am facut prima vizita la Real in Bucuresti unde am gasit o colectie buna de vinuri bulgaresti - mi-am luat vreo 10 sticle diferite si de atunci le degust. Nu am ajuns inca la cele albe dar cele rosii sunt bune si foarte bune la preturi OK - 12-14 lei sticla. Nu stiu cit mai au in depozit (la Real in Baia Mare nu aveau decit doua soiuri) asa ca preconizez o vizita pentru realimentare smile.gif

Feteasca Neagra a lui Ashu este intr-adevar bestiala si dupa gusturile mele; de la Recas am gasit o Cadarca (!?!) in acelasi ton (sticlele alea invelite in hirtie de ambalaj) iar din Spania vine Tores care este tot pe acolo.

La Metro am incercat de curind niste vinuri de Australia (nu mai stiu cum le zice - sunt singurele ce au un cangur pe eticheta - sunt pe la 16-20 lei) - nu sunt deloc aspre si au un buchet deosebit.
TataBobu
Florian, mi-a spus mie cineva ca bulgarii au o mie de cantece despre vinul rosu si numai unul despre vinul alb. Iar refrenul celui despre vinul alb e ceva de genul "vinule alb, ce bun esti, da' ce pacat ca nu esti rosu" d.gif
La mine a venit randul degustarii unei sticloante de Kagor. E vin moldovenesc, iar pe eticheta lui scrie "vin bisericesc". Luat din Metro.
maddan
Raportez cu mandrie bahica: tocmai savurez un Porto Cruz. complice.gif
E demential! Courtesy of Hyundai Romania, mita pe faţă ce mai! biggrin.gif
Mache
Mogulule, gata! DNA-ul te papa! Tu esti coruptibil cu lichide, iar Dacul cu produse KFC. V-am luat marturiile si trimit o sesizare, pe care o semnez unu' din gramada. complice.gif
vv
Iulian, "conform studiilor efectuate de celebre universitati americane" laugh.gif, ai platit prea putin pe Murfatlar-ul ala, de-aia nu ti-a placut Lol.gif
Iulian
chestia de o explica astia e universala... biggrin.gif
Luka
@TataBobu: Dulce rau Kagor ala, da buuunn biggrin.gif
@Maddan: La fel si la mine se afla la rece o sticla de Porto. Ma rog, eu am dat banii pe ea, nu am primit-o la schimb cu reclama tongue.gif Oricum, e vinul meu preferat, nefiind vreun mare cunoscator.
maddan
N-am dat ma reclama la nimeni, decat pe bani! tongue.gif

Cica a fost Craciunul. Problema e ca s-a dus deja juma' de sticla de ieri pana azi, si e duuulce rau! Ca io nu pot sa beau decat seara, prin natura meseriei biggrin.gif
Luka
Si nu vine si Craciunul asta de mai multe ori pe luna? smile.gif
Dacicuss
io ma gandesc cu groaza ca am o sticla de rom Havana, originala.
aaa, si mai am una de Mamajuana...o doza l-ar face si pe omida sa-i para sexi Georgel in iegari.
Mache
Dacule, arunca-le incoace, peste munti, la Mitici! CA nu-ti fac bine! Tu nu te uiti la televizor? Nu ai citit pe ecran ca alcoolul iti dauneaza grav sanatatii? hmm.gif

Niste rom din ala sa pastrezi pentru o salata de fructe.
Dacicuss
Romul ala nu-l destup nici de vine Basescu in vizita!
Mache
Uite, ma incolonez cu Omidu, ne transformam in grup organizat, si venim la tine, in vizita, la un rom de Havana. Ce zici? Si, daca vrei sa stii, noi suntem mai tari ca Basexu! smile.gif
Dacicuss
V-ati si gasit, doi beutori de mare clasa! jumpy.gif
Mache
Nu ai inteles. Aia e marfa de contrabanda. Noi suntem doar cei care vor profita de pe urma ei. d.gif
Dacicuss
am si-o cutie de trabuce, d-alea bourbon flavoured...se pune? huh.gif
Luka
Dacule, pune-le tata in vitrina, la loc de cinste, cum se tinea pe vremuri sticla goala de rom Havana Club, cu impletitura. Sa vaza, dom'ne, mosafirii ca esti om cu stare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.