undeva pe langa Deva, ascuns pe celalalt mal al Muresului, departe de nebunia de pe E68 e Vila "Castelul Maria", motel si restaurant. Reclama multa nu-si face, e petru conesori

. Nu stiu de unde afla strainii, ca-i cam plin de ei tot timpul, italieni in special...sa fie faptul ca toate pastele folosite sunt home made?...sa fie vanatul aproape omniprezent?...nu stiu...ideea e ca halesti de crapi, ambianta e...mie-mi place, va las si pe voi sa judecati:
[attachmentid=1961][attachmentid=1960]
[attachmentid=1959][attachmentid=1962]
[attachmentid=1963][attachmentid=1964]
Mie-mi plac teribil mesele astea de travertin, material ce abunda in zona si mobilierul din fier forjat...asa ceva merita sa ai in curte/gradina
Duminica ne-am dus la plesneala, fara sa rezervam telefonic si ghinion, era o haita de italieni cu neveste, puradei, sarbatoreau ceva. Asa ca la friptura de caprioara si de mistret n-am mai apucat de data asta, haleau astia ca termitele..normal, la ei nu-si permit asa ceva de banii astia.
bine...ciorbitzele, supa, nu le-am mai pozat. Am luat asa: snitzel de mistret, unii cu cartofi ardelenesti, altii cu legume la gratar, vinete, dovlecel, ardei, rosii, ciuperci, etc...A mai luat cineva si vitel:
[attachmentid=1965][attachmentid=1966]
[attachmentid=1967]
Era sa uit: accesul cel mai facil e din Simeria...este un indicator chiar in intersectie la semafor, dar cam mic si sfios, tre sa casti bine ochii.
Sa mai spun ca atunci cand marinelul era prin zona, era unul din localurile lui favorite? Poate mai e...hmmm... Discret, cochet, alea-alea