![]() ![]() |
Mar 20 2010, 11:56 PM
|
|
|
Truth or Dare ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 4,465 Joined: 4-March 06 Member No.: 22 |
daca nu l-ai vazut, nu ai pierdut nimic...a plouat toata ziua iar prima repriza a fost chiar un scurt potop...francezii au jucat pragmatic, cu frica...desi aveau turneul in buzunar, au tinut neaparat sa faca inca un grand slam si a iesit un meci urat...daca e pe merite, englezii mai mult ar fi trebuit sa castige la mustata, ca au jucat mai deschis si dibaci, se strecurau printre francezi, insa nu au avut noroc la finalizare...ba un inainte, ba o saritura nenorocoasa.
Daca juca Armitage si mai au englezii inca un negru rapid pe partea ailalta, ieseau bine jumuliti frantuzii cu tot jocul lor batranesc...dar nu a fost sa fie. De vreo 3 ani nu i-au mai batut fr pr englezi in fr, la Londra nici nu mai vorbesc (anul trecut i-a nenorocit Armitage, care e fost junior francez dealtfel)...poate si de asta le-a fost frica asa. Turneul s-a inchis cu un meci destul uratel, si a fost pacat. De vreo 3 ani tot o tinem in Grand Slamuri...dar preferatii mei au ramas galezii din 2008. Pe de alta parte scotienii si-au revenit admirabil, au jucat cu irlandezii in deplasare si au castigat si parerea mea e ca saptamana trecuta i-a furat arbitrul putin, egalul ala e cat o victorie. Daca luam in calcul ca au fost galantoni in meciul cu galezii si nu au conservat egalul (au atacat in ultimul minut in inferioritate, a fost ceva suprcavaleresc)...plus ca au pierdut infantil la italieni, singurul meci cu adevarat pierdut de scotieni fara apel a fost ala cu Fr. Cred ca ar fi meritata mai degraba un loc 2 anul asta, dar poate la anul se revanseaza. |
|
|
|
Jun 11 2010, 07:18 PM
|
|
|
Chibit autorizat ![]() ![]() ![]() Group: Supermoderatori Posts: 6,176 Joined: 6-March 06 From: Bucuresti Member No.: 28 |
Ne batu Namibia in primul meci din turneul de la Bucuresti! Dupa ce am alergat dupa ei o repriza si ceva, am marcat eseu si am transformat lovitura de pedeapsa in ultimul minut, astfel incat eram cu un punct in fata, la reluare, cu 40 de secunde inainte de final, am primit un eseu de toata frumusetea.
Meciul a fost transmis pe Eurosport2 si TVR2. Dupa aceea a jucat Argentina cu nu mai stiu cine. |
|
|
|
Jun 16 2010, 10:27 AM
|
|
|
miserupist ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,425 Joined: 28-March 06 From: Bucuresti Member No.: 100 |
Lasa Mache, ca batura stejarii aseara pumele 2. Pe TVR3.
EDIT: stai asa, ca pumele-s echipa 1 si jaguarii sunt echipa 2. Deci stejarii batura jaguarii. |
|
|
|
Jun 16 2010, 11:00 AM
|
|
|
Chibit autorizat ![]() ![]() ![]() Group: Supermoderatori Posts: 6,176 Joined: 6-March 06 From: Bucuresti Member No.: 28 |
E bine, face bine la moral pentru meciurile cu Tunisia Si Uruguay.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2010 - 08:34 PM |