![]() ![]() |
Jul 27 2010, 10:24 AM
|
|
|
FAM FELIDAE ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 548 Joined: 3-February 09 From: B Member No.: 7,041 |
Pana la urma ziaristii nostri au gasit titlul bomba, dar l-au modificat: din "Elicopterul prabusit in Bucegi a fost gasit, infipt intr-o stanca" in "Elicopterul prabusit in Bucegi a fost gasit imprastiat pe stanci", dragutii de ei. Mai intai 4 americani, apoi 6 israelieni si un roman, unde mai pui ca Antena 1 avea un martor ocular din Sinaia care era in parcul din Poiana Tapului si a vazut 3 elicoptere, nu 2.
Nasol & rip. I-am zarit si noi survoland linia telecabinei Busteni-Babele si continuand peste platou. O ruta perpendiculara pe culoarul aerian folosit de helicopterele care trec prin zona Busteni si care o iau pe deasupra sau paralel cu DN1, am crezut ca sunt ceva operatiune de salvare de turisti pierduti. |
|
|
|
Jul 28 2010, 12:12 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 623 Joined: 1-August 06 From: Bucuresti Member No.: 200 |
Pana la urma au fost 6 soldati israelieni si 1 soldat roman... Dumnezeu sa-l ierte...
|
|
|
|
Jul 28 2010, 02:41 PM
|
|
|
FAM FELIDAE ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 548 Joined: 3-February 09 From: B Member No.: 7,041 |
Darwish, te inteleg
Al nostru s-a urcat in zborul asta ca sa inlocuiasca un coleg indisponibil, ce ghinion pe el si ce noroc pe absent! Cat despre cei 6 IDF airmen, se antrenau pentru o viitoare interventie in Iran, ce ghinion pe ei, si unde? peste Bucegii indulgenti cu pantofarii, dar necrutatori cu obraznicia elicopterelor, asta e, acolo, in Orientul Mijlociu, niciodata n-o sa fie liniste si pace, ca la Babele, Caraiman etc. |
|
|
|
Jul 28 2010, 02:44 PM
|
|
|
Jamie Oliver in mizerie ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,881 Joined: 28-March 07 Member No.: 1,091 |
and the winner is..Cumulonimbus..
Atat de comun in RSR...inexistent in Israel.. Cantitatea mare de apa din nor este fatala pt motorul de elicopter, depasind maximul de umiditate de 25% suportat pana sa se stinga flacara turbinei.. Pe cat puneti pariu? |
|
|
|
Jul 28 2010, 02:51 PM
|
|
|
|
|
|
|
Jul 28 2010, 02:54 PM
|
|
|
Eyes wide shut ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 2,896 Joined: 3-March 06 From: het vlakke land Member No.: 2 |
hehe...
"Des pays imbécil's où jamais il ne pleut..." |
|
|
|
Jul 28 2010, 02:55 PM
|
|
|
hahaha macar atata consolare pour les belges
|
|
|
|
Aug 11 2010, 07:51 PM
|
|
|
Ignorog ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 3,183 Joined: 3-March 06 From: Bucuresti Member No.: 10 |
am si eu o chestie mai de stiri externe asa.
Am fost in conced in Thassos (nu intrebati, incep si eu sa gust din placerile astea mai "ranforsate" asa ale mariajului) si cand ma-ntorc, toata lumea livida de ingrijorata ca au vazut ca e nasol rau in Grecia, greva, mor turistii de foame pe-acolo, dezastru, catastrofa, vai de capul meu in ce hal tre sa fi fost... Ca idee, ori is eu nemaipomenit de nesimtit si nu m-am prins cat de naspa si nasol mi-a fost, ori chiar habar n-am despre ce e vorba. Io o tin gaia ca berbecu' cum c-a fost misto. Daca nu ma crede nimeni, asta este. Nu pun poze ca banui c-aveti si voi Poze nu, da' poate fac un top 10 absurditati. Uite chiar m-as apuca, pe locul 2 ar fi sa te certi cu chelnerul cand ti-aduce ceva "on the house" (senzational si de mare exceptie) iar pe locul 1 ar fi o faza, pe plaja unde inconjurat fiind de circa 5-6 nationalitati diferite si tonuri de culori, un nenea m-a imbalsamat cu probabil cel mai nazi/xeno/rasi discurs pe care l-am auzit in viata mea, si am auzit cateva, in diverse limbi. Pe bune, nea Caisa parca-si platise ditai sejuru' numa' ca sa-si studieze adversarii pe plaja. Te doare mintea, mi-a luat o zi sa-mi revin din surpriza, ca m-a lasat mut acolo pe moment, doar nevasta-mea a incercat niste antidoturi complet inutile (ca na, nu te pui nene cu oamenii convinsi pana-n maduva oaselor de niste prostii de-ti vine sa plangi si mai multe nu). |
|
|
|
Aug 11 2010, 08:38 PM
|
|
|
thinker ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,263 Joined: 17-March 06 Member No.: 69 |
iar pe locul 1 ar fi o faza, pe plaja unde inconjurat fiind de circa 5-6 nationalitati diferite si tonuri de culori, un nenea m-a imbalsamat cu probabil cel mai nazi/xeno/rasi discurs pe care l-am auzit in viata mea, si am auzit cateva, in diverse limbi. Aici n-am inteles: s-a razboit cu tine pen'ca esti roman sau cum... ? |
|
|
|
Aug 11 2010, 09:28 PM
|
|
|
Ignorog ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 3,183 Joined: 3-March 06 From: Bucuresti Member No.: 10 |
Aici n-am inteles: s-a razboit cu tine pen'ca esti roman sau cum... ? neah. Roman de-al nostru vorbind despre greci, bulgari, sarbi, francezi, nemti, evrei, italieni... o rafala de-aia de cate-o-propozitie-revelatoare-despre-fiecare, de "om umblat", care "a vazut multe" si vorbeste "din experienta", fiindca "am lucrat la ei vreo doi ani", dupa cum isi intarea fiecare dintre sentinte. Ce sa mai...deci "ei" (adevarata si dreapta cale) exista si e vai mama lor... nu credeam vreodata sa-ntalnesc pe unu cu un discurs asa de "acoperitor". Si greci, sarbi, francezi, evrei cel putin erau in jur. Se si uita la ei si-si "ascutea" un pic propozitia cand simtea ca a identificat "dusmanu'". Daca credea ca sunt un pic confuz (ca cre ca aveam o fatza de-aia cu juma de mandibula-n piept) preciza acolo, pentru posteritate "uite-o p'aia...grecoaica, absolut sigur.", daca "inculpata" tocma vorbea cu barbac-su, asta facea o pauza pret de-o secunda si intarea "da. greci". niste chit-chat de-asta "inofensiv" intre presupusi "cunoscatori" sau mai degraba un soi de "maestrul catre potentialii ucenici, nu foarte copti dar cu ceva posibil potential, poate." Un fel de Adrian Paunescu catre restul cenaclului, asa. |
|
|
|
Yesterday, 08:39 AM
|
|
|
Jamie Oliver in mizerie ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,881 Joined: 28-March 07 Member No.: 1,091 |
Cum sa belesti nurca 7/7..
belitor de nurci |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2010 - 08:01 PM |