IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  « < 4 5 6  
Reply to this topicStart new topic
> Hai La Suspendare, (sprit de vara)
Hai la suspendare
Daca va fi sa fie bagati cu suspendarea?
Da - Imediat [ 6 ] ** [23.08%]
Da - In scirba [ 6 ] ** [23.08%]
Nu - Mi-e drag marinelu' [ 1 ] ** [3.85%]
Nu - mi-e prea scirba sa merg pe mana motanului [ 13 ] ** [50.00%]
Total Votes: 26
Guests cannot vote 
bomicabomic
post Aug 5 2010, 08:38 PM
Post #76

Sade Chioru' pa closet si mai Bese un decret!

Group: Members
From: Belluland
Member No.: 17

QUOTE (Ashu @ Aug 5 2010, 07:24 PM) *
Io nu-ti propun nimic, asta iti propune democratia si sistemul constitutional din tara asta.

Demiterea presedintelui, caderea guvernului, dizolvarea Parlamentului, fac parte din democratie. Rolul opozitiei asta e. Ca atunci cind lucrurile o iau razna si puterea nu este capabila sa le gestioneze, sa caute si sa gaseasca argumentele LEGALE ca puterea sa-si faca bagajele.

Bre, de Boc si gasca scapi, doar daca PDL-ul va fi supt 5%=supt pragu' electoral si nici atunci .... asa ca...

Situatia de astazi nu e comparabila cu 2007....si sa vezi spre toamna-iarna futai. Vezi bine ce se intimpla zilele astea pa bursele internationale ale griului. Si ca de obicei iar ne-a prins cu chilotii in vine. Da' ce sa mai zici cind gashca vesela in loc sa termine gaurile negre de la bugetul de stat, aka societatile de stat cu pierderi, CFR, RADET, ELCEN, etc.. ei le tin in viata, artificial, prin marirea preturilor. Daca azi trenurile sunt goale, cum pula mea sa se umple, la preturi mai mari...
Si iar repet, 'nainte de a taia salarii otova, de a mari taxele si impozitele si astea prin actiuni neconstitutionale, mai ales faza cu taxele, bajetii astia trebea sa execute societatile care le administreaza. 2% din PIB coane....2 miliarde de euro. Intelegi?

Bre, sunt inecati rau Chioru si Boc. trag nadejde ca spinu da barba...Degeaba. Repet, D-zeu da, dar nu baga si-n traista.
Un presedinte responsabil, ca despre el vorbim pa topicu asta, da poporului mesajele care trebuie. Nu mesaje care sa bulverseze societatea, mediul de afaceri, tot ce misca in tzara asta. Dupa ce ca consumul era cum era, vai mama lui, aud acu' ca s-a blocat si mai rau din cauza ca lumea asteapta promisiunea Chiorului de revenire la TVA de 19%...

QUOTE (vv @ Aug 5 2010, 07:08 PM) *
Ma, io bag sama ca matale nu prea faci diferenta intre motiv si pretext.

Bai tata, ca-i motiv sau pretext, TU decizi cind votezi. Demiterea presedintelui o decide poporul. Si sunt suficiente motive...

LE: Adevarat graiesc astia de la Economist. In Romania merge orice.
KICKING off a promotional campaign with a plagiarism scandal is not the most orthodox way to attract clients. But in Romania, it may work.

http://www.economist.com/node/16743965?story_id=16743965

LLE: Si inca o parere de ''bine''
http://www.mediafax.ro/economic/financial-...obleme-6784814/
Go to the top of the page

+Quote Post
Ashu
post Aug 5 2010, 09:07 PM
Post #77

Advanced Member

Group: Moderatori
From: Bucuresti
Member No.: 8

QUOTE (bomicabomic @ Aug 5 2010, 08:38 PM) *
Demiterea presedintelui, caderea guvernului, dizolvarea Parlamentului, fac parte din democratie. Rolul opozitiei asta e. Ca atunci cind lucrurile o iau razna si puterea nu este capabila sa le gestioneze, sa caute si sa gaseasca argumentele LEGALE ca puterea sa-si faca bagajele.

Ma, sa nu confundam caderea guvernului cu demiterea presedintelui, ca sunt complet diferite. Caderea guvernului face parte din jocul democratic, e ceva normal si se poate intampla oricand are chef parlamentul.
Demiterea presedintelui e ceva grav, e o situatie extrema, si in nici un caz nu se face cand are chef parlamentul, trebuie motive serioase pt asa ceva. Mie singurul moment cand Base a incalcat serios spiritul democratiei de la noi cel putin a fost atunci cand a refuzat sa-l numeasca pe Iohannis premier. Daca atunci nu a fost suspendat, acum mi se pare o gluma, nu cunosc nici un act in care curtea constitutionala sa zica ca presedintele a incalcat constitutia, ar fi un moft. Pana mea, cunoasti vreo alta tara unde presedintele e demis asa cand are chef parlamentul, fara sa fi facut ceva grav?

+Quote Post
bomicabomic
post Aug 5 2010, 09:47 PM
Post #78

Bre, io dupa mintea mea proasta l-as baga la subminarea economiei nationale. Seres, ministrul pentru asta a fost demis!
Incapacitatea de a conduce si de a gasi solutii, nu-l absolva de responsabilitate. Macar ca sef al CSAT...ca tot zice lumea p'acilea si oriunde ca el n-a pus dashtu' pa niciun act.
Si tre' sa raspunda pentru colapsul economic-financiar si lipsa de orizont in care se gaseste tzara.
Ma, in loc sa se ocupe la CSAT de presa si amenintarea ei la securitatea nationala, in loc sa se ocupe da tot felul de strategii ce aduc aminte de dictatura mai bine s-ar ocupa da Boc si guvernul lui. Ca deh, cica constitutional doar presedintele propune premierul. El si numai el...Sa inteleg ca pe urma D-zeu cu mila.

Da' nu se ocupa da Boc, deh, economia nu-i de securitate nationala. Si daca nu se ocupa si tzara se duce in cacat, atunci zic io ca-i pa jmen cu Boc & co.

Ma io nu tin sa-l suspende Parlamentul. Io tin neaparat sa nu-l mai vad. Ca nu face nimic bun. Si presiunea societatii civile sau a poporului care sa-i forteze demisia e o varianta.
Basescu de cind il stiu eu, e un personaj nociv societatii.

+Quote Post
miki
post Aug 6 2010, 10:48 AM
Post #79

Advanced Member

Member No.: 64

Mai! Nocivu asta n-a ajuns acolo singur... numa cu POPORU' in spate!
A ajuns i cu sprijinu unor tembeli in ale politicii.....
Numele le stii... tongue.gif

+Quote Post
bomicabomic
post Aug 6 2010, 11:44 AM
Post #80

Pai nu zicea el, ''sa ne intoarcem la popor''? Sa ne intoarcem sa vedem ce zice...
Nu de alta dar incepem sa fim de risul curcilor.
http://www.dailystar.co.uk/news/view/14786...g-British-dole/
http://www.dailyexpress.co.uk/posts/view/191486

+Quote Post
Lolek
post Aug 11 2010, 06:50 PM
Post #81

Ignorog

Group: Moderatori
From: Bucuresti
Member No.: 10

QUOTE (Darwish @ Jul 27 2010, 08:49 AM) *
Foarte interesant rezultatul segmentat pe categorii de varsta: cei cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani au o parere mai favorabila fata de sotii ceausescu si de regimul totalitar dinainte de 1989 decat categoria de varsta 35-50... pe o parte e naturala o asemenea comparatie pe fondul unei crize economice cuplata cu o criza morala a populatiei...

nu e vorba doar de criza economica si morala... e ceva mult mai simplu. Ce e statul si cu ce se ocupa? [...]. Ce mi-as dori eu de la stat? [...]. Si bam, incepe horroru'. La care e mai predispus tocma' sectorul "tineret". Un Che Guevarra, un pic de rebeliune contra "sistemului" si ai aluatul complet. Si iaca, voteaza si aia de 20+ ani ca era mai bine pe vremea lu Ceasca (si in general, e bine sa se dea de toate la oameni) desi p-atunci faceau maxim tabla inmultirii. Sincer, nici eu nu ma simt tocma in masura sa-mi dau cu parerea, decat din niste motive foarte simpliste. Pana la urma intrebarea aia nu e una care sa se traduce chiar unu-la-unu in "ce ideologie v-ar placea dumneavoastra" ca sa-ti dai frau liber.

Serios, cand stii ca ai 0,epsilon sanse sa-ti iei casa inainte de 30 ani, e oarecum fun si interesant sa afli ca exista sisteme in care primeai moca, de la tovarasi. E? Alta viatza nene. Alt moral ai dimineatza. Job? Pai se poate asa, fara? Nu se poate. Nexam someri, toata lumea integrata-n campul muncii. Pai cu alta sapca iesi la Mall sambata seara... nu ca acuma.

Ma rog, in general cica trece odata cu varsta, ca toate chestiile "simple" care nu mai sunt asa simple. Dar cica orice tanar are perioada lui Guevarrista. Dar ca sa mergi cu ea asa, in stare proto de euglena verde, catre "senectute" e musai sa fii Mazare la creierii capului. Sa-ti defileze asa, un carnavalu de la Rio pa-n spatele ochilor tuentiforsevan.

+Quote Post

6 Pages V  « < 4 5 6
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 5th September 2010 - 08:04 AM