![]() ![]() |
Jul 28 2010, 11:48 AM
|
|
|
Jamie Oliver in mizerie ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,867 Joined: 28-March 07 Member No.: 1,091 |
nu..nu sunt
|
|
|
|
Jul 28 2010, 11:50 AM
|
|
|
Eyes wide shut ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 2,896 Joined: 3-March 06 From: het vlakke land Member No.: 2 |
o sa fie cutiile milei cu sigiliu, ca parcometrele
|
|
|
|
Jul 28 2010, 01:52 PM
|
|
|
Sade Chioru' pa closet si mai Bese un decret! ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 6,897 Joined: 3-March 06 From: Belluland Member No.: 17 |
Si ca sa mai aduc un argument importiva acestei aberatii, de cand pulile mele e popa criminalist, procuror, judecator si jurati americani in acelasi timp?!? De unde stie popa fara tagada daca omu s-a sinucis sau i-a fost inscenata moartea (fara legatura cu madalina manoliu asta). Pai din certificatu' da deces. Ca altfel nu-l poa' ingropa. A scris procororu, suicid, suicid crede si popa. |
|
|
|
Jul 28 2010, 02:03 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 5,771 Joined: 3-March 06 From: Bucuresti Member No.: 8 |
Ete na. Ca parca procuroru nu poa sa greseasca. Si sa se afle dupa tzaspe ani ca de fapt a fost omorat. Ce face popa atunci, il dezgroapa ca pe ceausesti ca sa-l treaca prin biserica?
Plus ca poate e incerta situatia si ancheta dureaza luni de zile. Ce face, nu-l ingroapa? Il trece doar un pic prin holul bisericii, ca na, poate a fost poate n-a fost? Haidi bre, nu popa tre sa decida cine merita slujba de inmormantare ca la carte si cine nu. |
|
|
|
Jul 28 2010, 02:16 PM
|
|
|
Sade Chioru' pa closet si mai Bese un decret! ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 6,897 Joined: 3-March 06 From: Belluland Member No.: 17 |
Bre, habar n-am. Nu le am p'astea bisericeste. Tre' vazut ce zice ''constitutia BOR''.
Acu' ce sa zic, ca forbeati si da impozitare, va dati seama cit au pierdut popii ca nu i-au facut slujba adevarata ''Madalinii''...Cite soboruri da popi s-ar fi plimbat pa linga ea... |
|
|
|
Jul 28 2010, 02:32 PM
|
|
|
Hebi ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 7,486 Joined: 4-March 06 From: Bucuresti Member No.: 24 |
Ashule, explicatia - care nu o sa-ti convina, oricum - cred ca e urmatoarea: un criminal, daca a ucis, poa' sa se caiasca sincer dup-aia si sa-i fie iertate pacatele (vezi talharul de pe cruce). Un sinucigas... nu poate, e criminal (ca s-a omorat), dar prin insasi natura pacatului (capital, de altfel) - nu mai are timp de cainta, e clar condamnat.
(acu', nu stiu cum se aplica la morti conceptul de "reasonable doubt"... adica banuiesc ca daca se face ancheta si nu e clar, il ingroapa normal si asta este) |
|
|
|
Jul 28 2010, 02:45 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 5,771 Joined: 3-March 06 From: Bucuresti Member No.: 8 |
Ma, mie mi se pare ca conform spiritului crestinesc, oricine are dreptul la iertare. Iar iertarea o da Dumnezeu, nu popimea. Asa ca, chiar daca sinuciderea nu e pe gustul Domnului, atunci El trebuie sa decida la judecata de apoi daca il iarta sau nu pe impricinat, nu niste popi.
LE Io zic cum mi se pare mie normal, nu cum scrie la regulamentul BOR. Ca nu prea pun mare pret pe regulile astora. |
|
|
|
Jul 28 2010, 02:45 PM
|
|
|
FAM FELIDAE ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 544 Joined: 3-February 09 From: B Member No.: 7,041 |
Sinucigaş= Laş?
|
|
|
|
Jul 28 2010, 02:49 PM
|
|
|
He he, si? Numa aia breivii au dreptu la slujba?
|
|
|
|
Jul 28 2010, 02:53 PM
|
|
|
FAM FELIDAE ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 544 Joined: 3-February 09 From: B Member No.: 7,041 |
pai io le-as face slujba la toti, da' n-am voie sa vorbesc in biserica
|
|
|
|
Aug 11 2010, 08:35 PM
|
|
|
Ignorog ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 3,180 Joined: 3-March 06 From: Bucuresti Member No.: 10 |
Plus ca poate e incerta situatia si ancheta dureaza luni de zile. Ce face, nu-l ingroapa? Pai pa-n Franta uite acu atatea sute de ani (am ridicat mana dreapta) ii tineau la sare pana se termina "judecata" in caz ca e nevoie sa se aplice pedeapsa traditionala de tarat dupa cal prin mijlocul satului daca o fost foarte pacatos. Bine, si confiscat si averea, asa, la "si alte chestii, miscellaneous, nu va bateti voi capul cu trebi d'astea lumesti, ne ocupam noi in confrerie acilisa, e ok, matale ia aia shpe copchii si mutati-va la o matusa, unchi, ceva, cat ctitorim noi o chestie colosa-n livada. Hai, sa traiti bine.". Asa ca idei ar fi. Auzi, daca intrebi pe careva de "specialitate", poate ne impartasesti si noua |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 5th September 2010 - 08:05 AM |