![]() ![]() |
Yesterday, 08:52 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,045 Joined: 18-April 06 Member No.: 142 |
Si sa vezi ce tinuta corespunzatoare tocmai mi-am tras...
Am trecut pe la Lidl si aveau costume speciale de biciclist in oferta. Drept pentru care m-am dotat cu izmene de-alea lipite de picior si bluza corespunzatoare, captusite ambele pe partea din fata unde "sparg vantul" si mai subtirele la spate sa pot sa ma aerisesc. Ce sa mai, o minunatie. Ma uitam in oglida si "ma radeam". |
|
|
|
Yesterday, 09:32 PM
|
|
|
miserupist ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,425 Joined: 28-March 06 From: Bucuresti Member No.: 100 |
Bine ma, te-ai prins, sunt gheu. Ce parte din "Poate vrei sa dai la pedale cat poti, dar esti constient de faptul ca nu ajungi unde ai treaba prin forte proprii. Sau poate vrei ceva mai ieftin decat cel mai ieftin moped." m-a dat de gol?
|
|
|
|
Yesterday, 09:35 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,451 Joined: 29-March 07 From: bucuresti Member No.: 1,098 |
ca veni vorba...Maaadaaa...parca tu ti-ai luat bicla de curand...cum e? Ma duc aproape zilnic la birou cu bicicleta si in afara colegilor mei care fac misto de mine intrebandu-ma cum ma descurc imbracata in fusta/rochie pe bicicleta, in rest este bine, nu am avut nicio intalnire prea intima cu cainii, nu m-a lovit nicio masina :-D (bine distanta pana la serviciu este 3.5 sau 2 km, in functie de unde plec). Port intotdeauna casca pe cap. In primele 2 saptamani cred ca nu am depasit 10 km/h, acum am ajuns la viteza maxima 25 km/h si viteza medie 11 km/h (masurate de "vitezometrul" bicicletei). Numai ca merg pe stradute, iar pe bulevardele mari incerc sa merg pe troturarele late sau pe aleile blocurilor. Injur soferii care parcheaza in dreptul trecerilor de pietoni sau pe pistele de bicicleta si le ridic stergatoarele, le spun multumesc tuturor pietonilor care imi fac loc sa trec. |
|
|
|
Today, 06:20 AM
|
|
|
Jamie Oliver in mizerie ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,881 Joined: 28-March 07 Member No.: 1,091 |
bai..pe mine ma enerveaza ca regulamentul ma obliga sa merg pe pistele de pe trotuar, iar daca nu sunt piste sa merg pe strada.
Altfel spus, daca nu sunt piste dar trotuarul e lat, liber, neted, neeeeee....nu e voie..sunt obligat sa merg pe strada ca de nu...amenda! Am facut un drum de acasa pana pe la Tribunal (seara...sa vad cum se merge) si deja simt nevoia unui nunceak ca sa otanjesc capete de pietoni imbecili care nu se dau de pe piste nici la auzul clopotelului, nici la "PAARDOOON!" nici la "DA-TE BA FUTU-TI MORTII MA-TII!" Un cretin aflat la andropauza se apucase sa incerce sa puna mana pe ghidon ca ce caut pe trotuar..sa ma duc pe sosea..I-am explicat ca si eu imi doresc ca el sa se duca la loc cu lumina si verdeata..ne-am salutat cu traditionalul "...ma-tii!" si gata. Daca la 8-9 seara e asa..imi imaginez ce e dimineata! A da..si ma doare mijlocu de crap |
|
|
|
Today, 10:02 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 671 Joined: 12-October 07 Member No.: 3,760 |
Am trecut pe la Lidl si aveau costume speciale de biciclist in oferta. Drept pentru care m-am dotat cu izmene de-alea lipite de picior si bluza corespunzatoare, captusite ambele pe partea din fata unde "sparg vantul" si mai subtirele la spate sa pot sa ma aerisesc. Ce sa mai, o minunatie. Ma uitam in oglida si "ma radeam". Apropo de observatia lui Ashu, io nu prea inteleg izmeno/chilotii aia mulati pentru cei care merg cu bicicleta prin oras. E clar ca nu-i ajuta nici o aerodinamica la cum se merge in Bucuresti. Cand se dau jos si discuta cu cineva sau stau la o terasa, ceva, nu-i cam ciudata "proeminenta" (fie ea mare sau mica, dupa caz) ?. bai..pe mine ma enerveaza ca regulamentul ma obliga sa merg pe pistele de pe trotuar, iar daca nu sunt piste sa merg pe strada. Altfel spus, daca nu sunt piste dar trotuarul e lat, liber, neted, neeeeee....nu e voie..sunt obligat sa merg pe strada ca de nu...amenda! Io am ajuns sa prefer sa merg pe strada (cel putin in lunile de vara, cand e mai liber) chiar daca am pista pe trotuar. Asta atat din cauza pietonilor si a masinilor parcate de-aboulea cat si din cauza ca asfaltul e mai neted pe sosea si se merge mai usor. |
|
|
|
Today, 10:05 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 5,783 Joined: 3-March 06 From: Bucuresti Member No.: 8 |
Apropo de observatia lui Ashu, io nu prea inteleg izmeno/chilotii aia mulati pentru cei care merg cu bicicleta prin oras. E clar ca nu-i ajuta nici o aerodinamica la cum se merge in Bucuresti. Cand se dau jos si discuta cu cineva sau stau la o terasa, ceva, nu-i cam ciudata "proeminenta" (fie ea mare sau mica, dupa caz) ?. Si as adauga la ce a zis AKD ca nu-i inteleg nici macar la mers pe munte. Exista pantaloni normali scurti cu burete la fund, au mai multe modele la Decathlon. Da nah, probabil statul prea mult cu saua in fund augmenteaza latura bisexuala a fiecaruia dintre noi Io am ajuns sa prefer sa merg pe strada (cel putin in lunile de vara, cand e mai liber) chiar daca am pista pe trotuar. Asta atat din cauza pietonilor si a masinilor parcate de-aboulea cat si din cauza ca asfaltul e mai neted pe sosea si se merge mai usor. Eu il inteleg pe Omida, ca si io cand mi-am luat bicla la inceput am mers numai pe trotuar, mi-era frica de ma cacam pe mine sa merg pe sosea si sa treaca masinile pe langa mine. Da' mi-a trecut in timp, acum merg si eu numai pe sosea, ca e obositor pe trotuar, sa tot opresti la borduri si la pietoni. |
|
|
|
Today, 10:23 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 671 Joined: 12-October 07 Member No.: 3,760 |
Same here, tot pe trotuare mergeam la inceput. Eu doar ii explicam lui Tetea ce-l asteapta
Ca fapt divers, nu stiu daca am mai povestit chestia asta pe aici... cumnata-mea a fost lovita cand mergea cu bicicleta in Oxford de o masina care a facut dreapta fara sa se asigure. Cand s-a dat jos soferita sa o ridice.... era romanca !!! So, oriunde ati merge, dupa orice reguli, de ai nostrii tot nu scapati ! |
|
|
|
Today, 10:24 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 5,783 Joined: 3-March 06 From: Bucuresti Member No.: 8 |
S-a dat jos s-o ridice? Wow, era o romanca cu styl pesemne, daca era una adevarata o injura si mergea mai departe
|
|
|
|
Today, 12:28 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 519 Joined: 8-March 06 Member No.: 42 |
Io merg pe unde ma simt safe, strada, pista, trotuar, contrasens ... e chiar placuta partea asta "outlaw" a bicicletismului.
Numa' cu javrele nu ma descurc ... |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2010 - 07:49 PM |