IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> Coana Mitza, biciclista..., sau despre povesti pe doua roti
Liviu M
post Yesterday, 02:12 PM
Post #61

Advanced Member

Group: Members
Member No.: 142

QUOTE (FLEX @ Sep 4 2010, 01:21 PM) *
si faptul ca trebuie sa car un rucsac cu antifurtul si luminile dupa mine.

Luminile inteleg, da' antifurtul de ce trebuie carat in rucsac?
E chiar asa imposibil de agatat de bicicleta pe perioada de mers? Eu il am agatat sub sa.
Ce-i drept al meu e de-ala invelit in plastic, de se rasuceste de unul singur in jurul oricarui obiect mai batos, da' ma gandesc ca si pentru ala cu zale se poate gasi o solutie de legat sub sa.
Go to the top of the page

+Quote Post
Marius
post Yesterday, 03:29 PM
Post #62

cocoshat de munca

Member No.: 93

QUOTE (Tetea d'Omida @ Sep 3 2010, 08:39 PM) *
deci da..

pai n-ai zis fah ca pana la urma i-ai dat de cap?
..hai ca vedem cum facem si o butonez si eu nitel..eventual raspunde dracu la telefonu ala..
oricum..ca idee..angrenajul "se aseaza" cu adevarat dupa cateva iesiri mai serioase.. adica o sa se mai intinda lantul, cablurile, etc pana o sa fie necesar un reglaj oarecum final care sa te tina pana la prima buseala mai serioasa d.gif
deci da..

+Quote Post
FLEX
post Yesterday, 04:05 PM
Post #63

Advanced Member

Member No.: 42

QUOTE (Liviu M @ Sep 4 2010, 03:12 PM) *
Luminile inteleg, da' antifurtul de ce trebuie carat in rucsac?
E chiar asa imposibil de agatat de bicicleta pe perioada de mers? Eu il am agatat sub sa.
Ce-i drept al meu e de-ala invelit in plastic, de se rasuceste de unul singur in jurul oricarui obiect mai batos, da' ma gandesc ca si pentru ala cu zale se poate gasi o solutie de legat sub sa.

Are cam 1.1m lungime si e gros de 25mm. Nu se poate impletici sub sa, iar pe cadru sau ghidon nu imi place cum arata rolleyes.gif , asa ca sac de spate scrie pe mine ...

+Quote Post
cristi
post Yesterday, 06:35 PM
Post #64

v e s e l

Member No.: 295

Felix, poti sa-ti reglezi schimbatoarele si toate cele la bicla sa mearga cat de cat ok.
Vorba lui Marius, mai mergi cu ea nitel asa sa se mai lase si dupa aia ia-o la mana (nu va ganditi la prostii tongue.gif ) pe toate partile, greseaz-o si ai sa vezi ca se face bicla buna. Lucrul asta e valabil si la bicicloantele de firma.

Cat despre pedale, gasesti sa le schimbi cu unele de metal, mai serioase. E normal sa aiba joc, sunt din plastic si banuiesc ca nici nu au rulmenti.

+Quote Post
TataBobu
post Yesterday, 09:30 PM
Post #65

miserupist

From: Bucuresti
Member No.: 100

Io de vreo luna calaresc tot un DHS, si anume 2831. Ce voiam eu (toacla de oras) gaseam fie asta sau ceva la mana a doua in jurul sumei asteia (400 - 700 de lei), fie mai pe la 1500 de lei. Cum 1500 mi se pare mult prea mult pentru cat de putin o folosesc, DHS a ramas.
Dupa ce m-am jucat cu surubelnite si imbusuri prin jurul ei a iesit o chestie utilizabila. Schimba treptele corect (m-am uitat aici sa vad cum se regleaza), franele functioneaza acceptabil, rotile n-au cedat inca sub greutatea mea care-i peste sarcina ei maxima.
Nu o folosesc pentru mersul la birou, ci numai pentru masa de pranz. Fac zilnic vreo 2 kilometri pe ea.

+Quote Post

5 Pages V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 5th September 2010 - 08:05 AM