IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  « < 22 23 24  
Reply to this topicStart new topic
> World Cup 2010, fotbal soccer bre
AKD
post Jul 12 2010, 01:14 PM
Post #346

Advanced Member

Group: Members
Member No.: 3,760

A batut Spania pentru ca si-a intra in joc pe parcursul turneului, n-au fost in forma maxima de la inceput. Bravo lor. Cred ca este a doua dubla Euro-World dupa cea a Frantei de acum 10 ani. Sunt intr-adevar cei mai buni la ora actuala.
Ar merita mentionat Del Bosque. Idiotii de la Real l-au dat afara dupa ce construise o prima echipa galactica pentru ca ceruse si el sa castige un sfert din cat castigau vedetele. Dupa care vreo 2 ani au cam aruncat banii pe jucatori mari fara rezultatele asteptate. S-a vazut atunci si s-a vazut si acum ce antrenor mare e.
Go to the top of the page

+Quote Post
mil
post Jul 12 2010, 02:47 PM
Post #347

Truth or Dare

Group: Moderatori
Member No.: 22

ce eroare de arbitraj? frantujii, inclusiv antrenoru' arsenalului wenger, au zis ca golu' spaniol a fost okei.

P.S. am priceput...corneru' transformat in out, etee naaaa...parca le-a refuzat un unspe metri, balet olandez...golul doi olandez cu uruguay o fost off-side, atunci nu s-au ofticat cand au castigat cu asta diferenta wink.gif ?

+Quote Post
vv
post Jul 19 2010, 02:41 PM
Post #348

Hebi

From: Bucuresti
Member No.: 24

Ma, io am vazut meciurile astea pe nemti, si fara sonor (incredibil cat poate sa-ti influenteze un comentariu "intelegerea" meciului, chiar daca e intr-o limba complet necomprehensibila cum ar fi germana..... noroc ca se culcau copiii si trebuia liniste smile.gif ).
M-a surprins placut Uruguay-ul... am zis eu ca sunt un "one trick pony" si nu-l au decat pe Forlan pe care sa se bizuie in atac (Suarez e prea ratangiu..) ... si oarecum, asa pare. Da' al dracu' Forlan, ajungea la minge tot timpul, cum-necum... si imi vine greu sa cred ca doar eu am observat ca Forlan e omu' lor de baza, iar antrenorii nationalelor nu au observat tongue.gif.

Spaniolii au jucat excelent ca si combinatii/pase in ultimele jocuri... inclusiv pasele lungi le-au iesit incredibil de bine (si se si descurcau la preluari). Problema lor a cam fost la finalizare... parca nu au un om care sa bage mingea in poarta, toti par ca se joaca cu ea in fata portii pana o pierd (Villa ce-si mai "pastra cumpatul" si incerca sutul decisiv).

N-am prea vazut jocurile Olandei (in afara de finala), da' Robben mi s-a parut fenomenal, mult mai bun decat stiam eu.... zicea cineva ca "daca nu au castigat cu van Basten-Gullit, nu o sa castige nici astia". Poate ca Snejider a jucat sub ce jucau astia doi, da' Robben a fost cel putin la nivelul lor, daca nu mai bun. Nu stiu daca ati observat ca il tineau 3 spanioli, si tot mai scapa, a avut niste sprinturi incredibile, strategia Olandei mi s-a parut a fi "aruncam mingi foarte departe pe contraatac, sa nu le poata ajunge spaniorii, ca Robben sigur va ajunge la ele". Ca sa nu mai zic ca era prezent peste tot, si in atac, si la mijloc, si in aparare, se descurca si sa fuga si sa dribleze si sa traga pe poarta. Daca aveau spaniolii si un Robben in echipa, cre'ca ar fi castigat toate meciurile la 3 goluri diferenta biggrin.gif (aveau ei destui capabili sa "acopere tot terenul" - de-aia au si castigat, in final - da' parca niciunul asa de periculos la finalizare).

Mie unu' finala mi-a placut, cu toate ca au fost multe faulturi si faze cam naspa.... s-a vazut ca ambele echipe au pus suflet si "si-au dorit mai mult victoria". De acord ca olandezii au jucat pe strategia "sa stricam jocul spaniol"... da' asta e, isi doreau si ei sa castige, era singura sansa smile.gif

+Quote Post
Darwish
post Jul 19 2010, 05:34 PM
Post #349

Advanced Member

Group: Members
Member No.: 200

Vin si eu cu pareri despre lumea a treia... cea mai frumoasa surpriza a fost pentru mine Ghana (care putea cu putin noroc sa termine pe 4 in locul Uruguay-ului)... n-am vazut o echipa africana atat de disciplinata tactic si matura in defensiva precum Ghana... Cred ca o parte din succes se datoreaza faptului ca pastreaza un antrenor pe banca tehnica mai mult de 1 luna... biggrin.gif... In rest, Spania sau Olanda, tot aia...

+Quote Post
vv
post Jul 19 2010, 06:13 PM
Post #350

Hebi

Member No.: 24

Asa-i, si Ghana s-au comportat super decent, cine stie, daca-l aveau si pe Essien cu putin noroc poate chiar ajungeau in finala (ca pe spanioli oricum nu-i bateau tongue.gif )

+Quote Post

24 Pages V  « < 22 23 24
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 5th September 2010 - 08:18 AM