![]() ![]() |
Aug 25 2009, 09:39 AM
|
|
|
Chibit autorizat ![]() ![]() ![]() Group: Supermoderatori Posts: 6,179 Joined: 6-March 06 From: Bucuresti Member No.: 28 |
Crezi ca ne va impartasi amanuntele?
|
|
|
|
Aug 25 2009, 10:08 AM
|
|
|
cocoshat de munca ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 5,575 Joined: 23-March 06 Member No.: 93 |
mah, io v-am zis... m-am tolanit prin vreo 15-20 de saltele pana sa bag mana-n buzunar.
alea cu memorie dau o senzatie intradevar misto, dar eu am cautat o saltea utila, o saltea mai tare (avand ceva probleme cu coloana) si asta mi s-a parut foarte ok la banii dati pe ea ..nu eram dispus sa dau la vremea aia 20 de milioane pe o saltea. sincer, am intrat in magazinu astora cu tele-shopingu lor din intamplare..habar n-aveam atunci ca au si saltelele astea... iar cand am zis c-o cumpar si aia a zis ca mi-o aduce imediat am zis ca-si bate joc de mine acum sa nu va asteptati sa fie o super super saltea. mie mi se pare foarte ok pentru banii care i-am dat pe ea. iar dupa 1 an de dormit pe ea pot sa zic ca isi face treaba foarte bine ...nu s-a ondulat, e confortabila, e ok. care-i modelul ca si eu's interesat. uite ca nu mai stiu exact |
|
|
|
Sep 21 2009, 02:09 PM
|
|
|
thinker ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,263 Joined: 17-March 06 Member No.: 69 |
Vedeti ca la Overstock.com au si protectie de saltea din spuma d'asta cu memorie. Vedeti aici. Preturile sunt bune comparativ cu ce se vinde prin piata si mai ales pretul nu depinde de marime (pentru prima data in viata!
|
|
|
|
Sep 24 2009, 11:35 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 7 Joined: 7-November 06 Member No.: 292 |
|
|
|
|
Sep 24 2009, 11:42 AM
|
|
|
meteosensibil ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 8,639 Joined: 4-March 06 From: Poplaca, pe dreapta Member No.: 20 |
ala-i Mareusica...
|
|
|
|
Sep 24 2009, 01:51 PM
|
|
|
cocoshat de munca ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 5,575 Joined: 23-March 06 Member No.: 93 |
invidiosule!
|
|
|
|
Jan 30 2010, 05:01 PM
|
|
|
Happy again ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,167 Joined: 12-April 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 127 |
M-au sunat astia azi cu ceva oferta speciala (n-am pus botu') si asa mi-am amintit ca n-am confirmat p-aci achizitia.
aia ortopedica Si eu am luat tot una ortopedica, dupa 4 luni pot zice ca nu-mi pare rau. Nu e foarte tare, dar nici prea moale sa simti ca te scufunzi in ea, se muleaza foarte fain in zonele mai proeminente (coatele in cazul meu). Cand se pune cineva pe partea cealalta se simte putin, dar nu deranjant ca la "fosta" cu arcuri. Si cel mai mult imi place ca nu tine rece, dar nici nu transpiri daca e prea cald in casa. Per total sunt multumit chiar daca mi se parea scumpa. Am luat si o perna ortopedica, din aia cu forma speciala. Imi place materialul dar nu pot dormi nicicum pe ea, e prea subtire pentru gustul meu. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th September 2010 - 01:32 AM |