IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Saltea, de dormit pe ea
Mache
post Aug 25 2009, 09:39 AM
Post #46

Chibit autorizat

Group: Supermoderatori
From: Bucuresti
Member No.: 28

Crezi ca ne va impartasi amanuntele? unsure.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Marius
post Aug 25 2009, 10:08 AM
Post #47

cocoshat de munca

Group: Members
Member No.: 93

mah, io v-am zis... m-am tolanit prin vreo 15-20 de saltele pana sa bag mana-n buzunar.

alea cu memorie dau o senzatie intradevar misto, dar eu am cautat o saltea utila, o saltea mai tare (avand ceva probleme cu coloana) si asta mi s-a parut foarte ok la banii dati pe ea ..nu eram dispus sa dau la vremea aia 20 de milioane pe o saltea.

sincer, am intrat in magazinu astora cu tele-shopingu lor din intamplare..habar n-aveam atunci ca au si saltelele astea... iar cand am zis c-o cumpar si aia a zis ca mi-o aduce imediat am zis ca-si bate joc de mine nedumerit.gif ...dar a fost misto, am rabatat bancheta la golf si scaunul din dreapta si gata.

acum sa nu va asteptati sa fie o super super saltea. mie mi se pare foarte ok pentru banii care i-am dat pe ea. iar dupa 1 an de dormit pe ea pot sa zic ca isi face treaba foarte bine ...nu s-a ondulat, e confortabila, e ok.

QUOTE (hyde @ Aug 24 2009, 03:51 PM) *
care-i modelul ca si eu's interesat.

uite ca nu mai stiu exact unsure.gif ...cred ca aia ortopedica

+Quote Post
bflorian
post Sep 21 2009, 02:09 PM
Post #48

thinker

Member No.: 69

Vedeti ca la Overstock.com au si protectie de saltea din spuma d'asta cu memorie. Vedeti aici. Preturile sunt bune comparativ cu ce se vinde prin piata si mai ales pretul nu depinde de marime (pentru prima data in viata! smile.gif ). Eu nu stiam de ei si mi-am luat o astfel de protectie de saltea groasa de 9 cm din latex de la IKEA si a fost 850 lei (carvasazica plasa pentru mine caci latexul e mai ieftin decit spuma cu memorie + ca nici nu aveau la IKEA salteluta numai din spuma). La overstock platiti si transportul (nu prea mult) dar si TVA-ul!

+Quote Post
CristianH
post Sep 24 2009, 11:35 AM
Post #49

Newbie
*

Member No.: 292

In sfarsit o saltea ortopedica speciala pentru barbati d.gif

+Quote Post
Dacicuss
post Sep 24 2009, 11:42 AM
Post #50

meteosensibil

Group: Moderatori
From: Poplaca, pe dreapta
Member No.: 20

ala-i Mareusica...

+Quote Post
Marius
post Sep 24 2009, 01:51 PM
Post #51

cocoshat de munca

Member No.: 93

invidiosule! tongue.gif

+Quote Post
horace
post Jan 30 2010, 05:01 PM
Post #52

Happy again

From: Cluj-Napoca
Member No.: 127

M-au sunat astia azi cu ceva oferta speciala (n-am pus botu') si asa mi-am amintit ca n-am confirmat p-aci achizitia.
QUOTE (Marius @ Aug 25 2009, 10:08 AM) *
aia ortopedica

Si eu am luat tot una ortopedica, dupa 4 luni pot zice ca nu-mi pare rau. Nu e foarte tare, dar nici prea moale sa simti ca te scufunzi in ea, se muleaza foarte fain in zonele mai proeminente (coatele in cazul meu). Cand se pune cineva pe partea cealalta se simte putin, dar nu deranjant ca la "fosta" cu arcuri. Si cel mai mult imi place ca nu tine rece, dar nici nu transpiri daca e prea cald in casa. Per total sunt multumit chiar daca mi se parea scumpa.
Am luat si o perna ortopedica, din aia cu forma speciala. Imi place materialul dar nu pot dormi nicicum pe ea, e prea subtire pentru gustul meu.

+Quote Post

4 Pages V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th September 2010 - 01:32 AM