![]() ![]() |
Sep 6 2010, 01:01 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,451 Joined: 29-March 07 From: bucuresti Member No.: 1,098 |
oarecum in zona stadionului national, am descoperit o carciumioara unde mancarea este ok si chelneritele f ok. http://www.caffedamask.ro/
Nu ai privelistea de la riviera, nici spatiul mare de acolo, dar pentru o masa in oras, este ok |
|
|
|
Sep 6 2010, 07:42 PM
|
|
|
thinker ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,263 Joined: 17-March 06 Member No.: 69 |
Am si eu o recomandare: http://siamthairestaurant.ro/ - pe langa piata Romana, din Lascar Catargiu a doua la stanga (nu cu masina ca-i interzis), ceva cu str Amiral Urseanu. Il bag la carnetel da' vaz ca tine la pret @madalina: care e faza cu chelneritele??? |
|
|
|
Sep 6 2010, 07:59 PM
|
|
|
Chibit autorizat ![]() ![]() ![]() Group: Supermoderatori Posts: 6,176 Joined: 6-March 06 From: Bucuresti Member No.: 28 |
Probabil stiu sa faca un numar deosebit de strip-tease la sticla de bere.
|
|
|
|
Yesterday, 11:45 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,451 Joined: 29-March 07 From: bucuresti Member No.: 1,098 |
@madalina: care e faza cu chelneritele??? Probabil stiu sa faca un numar deosebit de strip-tease la sticla de bere. Imi pare rau sa va dezamagesc, dar am o perspectiva cu totul diferita asupra calitatilor unei chelnerite Astea sunt foarte atente si foarte amabile, cum nu am mai intalnit de multa vreme intr-o carciuma din Bucuresti. Foarte sincere in privinta calitatii mancarii. De exemplu am intrbat daca pastrama de berbecut este tare si mi-a spus ca este frageda, iar daca mie mi se va parea tare, nu o platesc. Si chiar a fost foarte buna si frageda. |
|
|
|
Yesterday, 03:32 PM
|
|
|
Jamie Oliver in mizerie ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,881 Joined: 28-March 07 Member No.: 1,091 |
vezi ca ai fost fraiera..mai bine o mancai si ziceai ca a fost tare..
|
|
|
|
Yesterday, 04:31 PM
|
|
|
FAM FELIDAE ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 548 Joined: 3-February 09 From: B Member No.: 7,041 |
Asta imi aduce aminte de bancul cu Iţic la cofetarie: cere un cataif, cand ii aduce aia la masa prajitura ii cere si o sarailie; ii aduce sarailia, iat Iţic ii zice ca poate sa ia cataiful. Tipa ia cataiful, Iţic haleste sarailia si da sa plece. Vanzatoarea chelnarita striga dupa el: Alo, domnu, nu platesti sarailia? - Pai ti-am dat cataiful in schimb! - Da' nici pe ala nu l-ai platit! - Da' ce? L-am mancat?
|
|
|
|
Yesterday, 05:16 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,022 Joined: 14-November 06 Member No.: 299 |
Mincare japoneza in Bucuresti. La recomandarea unor pretini am fost la Zen Sushi - foarte aproape de Budapesta, la intersectia Marasesti cu Serban voda. Restaurant mic (da' aduc si acasa), numai pentru fo 10-15 oameni. Preturi moderat rezonabile, produse excelente. Uneori nu le ies bine rulourile dar pina la urma gustul conteaza asa ca face tot banul. Recomand supele lor si platoul Maki for two care nici nu costa mult pentru ceea ce ofera. Supa + creveti + platou + limonada = app 140 lei. Ce nu mi-a placut la ei este faptul ca orezul e cam dulce. De fapt, e cel mai dulce orez pe care l-am nimerit vreodata la sushi. O fi fost o intamplare (am fost o singura data), nu stiu... |
|
|
|
Yesterday, 05:56 PM
|
|
|
Jamie Oliver in mizerie ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,881 Joined: 28-March 07 Member No.: 1,091 |
Asta imi aduce aminte de bancul cu Iţic la cofetarie: cere un cataif, cand ii aduce aia la masa prajitura ii cere si o sarailie; ii aduce sarailia, iat Iţic ii zice ca poate sa ia cataiful. Tipa ia cataiful, Iţic haleste sarailia si da sa plece. Vanzatoarea chelnarita striga dupa el: Alo, domnu, nu platesti sarailia? - Pai ti-am dat cataiful in schimb! - Da' nici pe ala nu l-ai platit! - Da' ce? L-am mancat? |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2010 - 08:36 PM |