←  Sinapsa politică

Sinapse

»

Scena Politica Romaneasca

Nitro001us's Photo Nitro001us Yesterday, 02:45 PM

Om vedea, ce sa zic?...

Adicatalea, io tot mai sper in ceva disruptiv, gen prezenta maxima la vot cu destabilizarea actantilor principali.

Quote

bflorian's Photo bflorian Yesterday, 03:28 PM

E, Don Dragnetti anunță duminică seara candidatura la președinție. 

:pcorn:

Martirul perfect!

Quote

bomicabomic's Photo bomicabomic Yesterday, 04:02 PM

Martirul perfect!

n-are nici cea mai mica sansa...si daca-l achita. si daca nu. nu-l plange nimeni.

daca nu ati observat, dar baronii locali, aia de-i da PSD-ului forta la alegeri (masina de vot) nu mai apar deloc...

e doar Dracnea cu femeile de le Tiliorman din guvern care dau niste bani da la govern pa la primari, doar-doar, ies din laba baronetului da la judete. D'aia Dracnea are 8% si PSD-u 25...

Ehh, daca-l achita si participa la prezidentiale, imediat ce s-au dat rezultatele baronii il belesc...ca nu iese.

 

M-am cacat pe mine de ras, cand am citit azi declarati lu Dracnea, ca ptr el ar fi venit la ICCJ ieri, 15k de oameni, cand el la mitinguri nu mai scoate atatia, in conditiile in care totusi PSD-u are 600k membri (so, cu carnet si cotizatie, nu fani)...

deja are probleme la mansarda...

Quote

bflorian's Photo bflorian Yesterday, 05:36 PM

Asta cu baronii vorbeam si eu azi. OK , il belesc, dar pe cine pun in loc?
Quote

Nitro001us's Photo Nitro001us Yesterday, 05:45 PM

Oprisan?  :D

Quote

bflorian's Photo bflorian Yesterday, 06:03 PM

Pana la urma Draganea are si el dreptatea lui in partid: a atras asupra lui furia mutimii in timp ce alde Oprisan et Co si-au facut in planul doi contractele lor nestingheriti. Nu am nici un dubiu ca l-ar arunca peste bord pe Dragnea si maine daca ar avea pe cine sa puie in fata sa ia pumni in gura in locul lor. 

Quote

bomicabomic's Photo bomicabomic Yesterday, 06:44 PM

 il belesc, dar pe cine pun in loc?

habar n-am bre...Tudose, Ponta ar vrea da' nu mai are sanse...sa fie clar, daca Dracnea e debarcat astia se intorc in PSD. N-am niciun dubiu...Cretu, Firea, primaru de la Iasi...plm, din 600k de membri or gasi unu.

 

Pana la urma Draganea are si el dreptatea lui in partid: a atras asupra lui furia mutimii in timp ce alde Oprisan et Co si-au facut in planul doi contractele lor nestingheriti. Nu am nici un dubiu ca l-ar arunca peste bord pe Dragnea si maine daca ar avea pe cine sa puie in fata sa ia pumni in gura in locul lor. 

Are o pwla...cred ca aia l-au lasat in paranoia lui sa-si dea cu tesla-n coaie si sa-i rezolve pretenii de sorici cu care mai mult ca sigur ca s-a laudat, "voturile" ...da' e greu nene, fara firu ierbii cum zicea nea Nelu.

Quote

vv's Photo vv Yesterday, 07:47 PM

De-aia eu nu-l înțeleg pe Dragnea - singura explicație e că e prost de pute. Chiar dacă îi ies absolut spectaculos toate schemele, el tot e terminat, maxim poate spera la un exil în Serbia :D - dar și asta, slabe șanse.El nu poate fi "el lider maximo" cel mult următorul de după el poate fi... cu condiția să ofere boborului însetat de sânge capul lui Dragnea.
Quote

bflorian's Photo bflorian Yesterday, 08:28 PM

Hide mai... cu toate jongleriile facute in doi ani... cu toate piruietele pe marginea prapastiei care i-au iesit... Nu cred ca e prost. Probabil e decuplat de la realitati +/- intoxicat de cei interesati (dar am mai vazut asta si cu alte prilejuri). Pe de alta parte sa nu uitam de vizitele lui in Elvetia...

Quote

bomicabomic's Photo bomicabomic Yesterday, 08:40 PM

Că e bolnav nu e o problemă. Problema e că ăia care-l țin la aparate vor să scoată din adormire un anume tip de electorat. Până acu, slavă domnului, nu le-a reusit.
Toată campania dar mai sles ultimele saptamani a fost de fapt campania lu Dracnea, discursurile lu Dracnea, planurile lui...oriunde. Teveuri, mitinguri etc...Cred ca pesedistii nici nu-si stiu candidatii.
Fusăi pana la mosie sambata si fusai surprins de lipsa oricarui indiciu electoral. Unde pana acu’ erau șuselele pline de bannere psd si cantitati...pula acu. Si forba aia sate/comune controlate de pesedei.
Quote

TataBobu's Photo TataBobu Today, 08:57 AM

Oprisan?  :D

 

Nu cred. E mai degraba papusar. Sau prima papusa a papusarului :d:

Quote

adso's Photo adso Today, 11:24 AM

https://www.hotnews....i-justitiei.htm

 

Pescuita de pe FB:

Dăncilă: Vreau să zic muie Dragnea, dar fără bipuri.

Scriitorul de declarații: Say no more, fam.

Viorica Dăncilă: Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei.

 

 

:pe jos:

Quote