←  IT pentru to(n)ţi

Sinapse

»

Inchis Pentru Inventar

bflorian's Photo bflorian 26 Mar 2018

Pe aceasta cale anuntam onor clientela ca am inchis contul de facebook pentru inventar. Linkedinul ramine in picioare deocamdata.

Quote

vv's Photo vv 26 Mar 2018

Daca vreti sa stiti ce scrisoare puteti sa trimiteti la Facebook pe incepand cu 25 Mai - aveti aici un sablon: https://www.linkedin...pr-karbaliotis/

Quote

bomicabomic's Photo bomicabomic 26 Mar 2018

Si eu voiam sa inchid, dar am realizat ca datele s-au dus...asa ca inca mai ma gandesc. Oricum marlani...si toti fac aceleasi chestii...

Quote

IRONICK's Photo IRONICK 26 Mar 2018

ok, dar care erau aplicatiile care culegeau datele? jocurile?
Quote

vv's Photo vv 26 Mar 2018

Datele le culege Facebook, asta sa fie clar. Mai departe, le share-uieste cu diversi (cerand eventual acceptul, mai mult sau mai putin explicit, al utilizatorului).
Le culege si cand browsezi netu', chiar daca esti "logged out" (nu-ti sterg cookie-ul local; si il trimit pe serverul lor daca pagina vizitata de tine are un buton de "like" sau de "share" - si multe au).
Quote

bflorian's Photo bflorian 26 Mar 2018

In ce ma priveste facebook-ul nu era o modalitate de socializare - mai mult l-am deschis ca sa "nu ramin in urma vremilor". Nu vad nici o paguba asa ca nus nelinistit.

Quote

vv's Photo vv 26 Mar 2018

Vezi ca FB nu-ti sterge contul. Fa un GDPR request de stergere a datelor personale, daca vrei sa nu ramana datele tale la ei.
(dar dupa 25 mai)
Quote

bomicabomic's Photo bomicabomic 26 Mar 2018

Ma uitai prin arhiva. E de porc sa stocheze informatiile despre aplicatiile instalate pe device-uri. Pana si telecomanda de la televizor...

Si astea doar asa la ce vor ei sa dea utilizatorului.

Quote