←  Sinapsa socială

Sinapse

»

S-A Tampit Amazonul.

Lolek's Photo Lolek 24 Feb 2018

Ambele. Eu, cu proxy de ...

 

 

:pe jos:

 

Mai, ca veni vorba, nu prea inteleg bișniț modelurile astea.
Ca idee, suntem in 2018 si inca, de cand cu XBox, toti rumânii conectați la Microsoft alea au domiciliul declarat prin London. Pentru că pur și simplu nu poți cumpăra absolut nimic - dar realmente absolut nimic, nici macar sa folosesti un gift code gratuit - de la Micșimoale online fucking store.

Plm., zbanghie lume.

 

 

Ca fapt divers, la Amazon, simplul fapt ca casti gura la ceva, neautentificat, te uiti la o chestie, iti place, vezi pretul, zici ca hai s-o iau, te loghezi, si p-orma e cu 4$ mai scumpa din senin si iarba verde... cineva are muci in loc de creieri pe acolo. La modul terminal, asa.

Cine se mai mira ingenuu asa ca exista piraterie e absolut dobitoc, parerea mea. Pai alora de la Microsoft vreau sa le dau banii si ei nu vor sa-i ia. Ce sa le faci, serios vorbind?

Quote

Liviu M's Photo Liviu M 24 Feb 2018

Amazonul mie inca nu mi-a facut figuri de-astea, da' mi-a facut nu's ce site de bilete de avion.

Cautam in acelasi timp, pe acelasi site si aceeasi destinatie *) si eu si soata, ea de pe PC, eu de pe laptop si aveam oferte/preturi diferite. :)

 

*) Da, stiu, total neoptimizat.

Quote

vv's Photo vv 24 Feb 2018

In all fairness, nu mi-a schimbat prețul după autentificare, sper că nu s-au tâmpit chiar atât de rău. Erau 2 browsere diferite. Oricum, nașpa că fac dynamic pricing.

@lolek, la ce zici tu, MS s-ar putea să aibă și copyright restrictions - că și legile alea-s tâmpite. I.e.sa nu fie 100% vina lor, doar un 50%, așa.
Quote

Lolek's Photo Lolek 24 Feb 2018

In all fairness, de la nevasta-mea stiu de fazele cu preturile before si after login :). Mi-a facut un demo, tot cu fantasy-uri din alea.

Mai, nu stiu. Google Store, AppStore, Steam - shopping. Si cre c-am bagat niste bani acolo, chiar nu vreau sa treag f’un total :-D Microsoft? No shopping. Frec DVD-uri.

Habar n-am, or fi si legi la mijloc dar sigur nu-i doar asta.
Quote

vv's Photo vv 24 Feb 2018

A nu-i. E și comoditate, "mai bine nu ne batem capul pt desculții ăia
Quote