←  Supapa, lanţu' şi pistonu'

Sinapse

»

Gemeni Gemeni Dar Care E Mai Bun?

bflorian's Photo bflorian 03 Jul 2017

Pentru ca timpul trece si fierul'mbatrineste ma uit si eu la cite una noua. Noul Tiguan, seat Ateca si Skoda Karoq. Cica gemeni. Dar diferentele de pret nu sunt asa de mici intre ele. In fapt cat sunt identicie si cat diferite astfel de gemene?

Quote

hyde's Photo hyde 03 Jul 2017

Vazusi noul CX5? Tiguan echipat decent trece de 40k euro, Ateca are ceva probleme cu chederele (rezolvate cica) dar termen de asteptare de minim 6 luni iar karoq nu stiu.

Quote

IRONICK's Photo IRONICK 03 Jul 2017

Tiguanu' troncane rau la gropi. Si nu este foarte confortabil la drumuri proaste. Iar gemenii sunt clone mai ieftine. Doar farurile led adaptive mi-au placut la el.
Am butonat unu nou nout cateva mii de km. Toate optiunile pe el, cu trepte multe si bord cu ecran. La usoare denivelari il pirdeam in curbe. Echipat cu cauciucuri cu tinte, pe drumuri inghetate din nord, daca comutam 4x4 pe fulg, ii taia din putere, dar nu o simteam mai stabila.

As alege oricand un RAV4. In putine cazuri si extreme ai nevoie sa apesi pe lock.
Quote

Codrin's Photo Codrin 27 Jul 2017

CX-5, pentru ca il am in parcare. Si fosta generatie a fost ok, dar la asta au facut in sfarsit antifonarea cum trebuie. Probleme tehnice la cea veghe, cam bate vantul. Ma astept ca si asta sa fie la fel. 

 

Kodiak si-a comandat un prieten 40 de saptamani termen de livrare. La Karoq cica era la fel acum vreo luna cand a dat comanda.

Quote