←  Sinapsa politică

Sinapse

»

Sinapsa Economica

vv's Photo vv 29 May 2017

Pe de alta parte:

Angajaţii ROMTASA s-au aflat în data de 12 mai în grevă de avertisment, timp de două ore, peste 100 de salariaţi ai regiei protestând faţă de managementul "profund defectuos" al Regiei şi de lipsa contractului colectiv de muncă.
Liderul ATSR declara la acea dată că angajaţii ROMATSA nu au făcut grevă pentru salarii mai mari, ci pentru a atrage atenţia autorităţilor statului asupra situaţiei regiei şi a o salva de la faliment.
"Nu facem grevă pentru că vrem salarii mai mari[...]" a adăugat Tudorache.

Quote

vv's Photo vv 19 Jan 2018

Holy f*ck.
http://www.paularusu...rebuie-platiti/
http://www.ziare.com...endente-1498054

8k * 2? :o NU stiu cati oameni rezista financiar la chestia asta.....
Quote

miki's Photo miki 19 Jan 2018

solutia: pfa "pe norma de venit" 

Quote

TataBobu's Photo TataBobu 20 Jan 2018

Romanii trimit prea multi bani catre ONG-uri, asociatii si cluburi prin formularul 230. Hai sa reducem impozitul ca sa fie mai putini bani (check). Dar totusi prea multi directioneaza. Cum ii impiedicam? A, stiu: hai sa nu mai poata depune reprezentantul asociatiei formularul in numele celui care l-a completat daca nu are procura notariala. Si ca sa spunem ca nu impiedicam oamenii aa directioneze, vor putea sa-l depuna online (cei care au cont in spatiul privat virtual, care-i diferit de ghiseul.ro) sau sa-l trimita individual prin posta cu confirmare de primire. Beton!
Quote