←  Moartea pasiunii

Sinapse

»

Festivaluri

Michidush's Photo Michidush 16 Mar 2016

Decand am inceput sa citesc Vice (cu ochii mariti si mana peste gura) in urma cu ceva ani, am inteles ca in lume existe niste chestii care se cheama festivaluri, unde lumea vine sa asculte o saptamana niste muzici legate oarecum ca gen, sa doarma pe unde apuca (inclusiv in cort) si sa faca activitati creativ artistice de genul zacut in hamace, jonglerii cu diverse flacari, si sa venereze DJ-ii...

 

Pe vremea mea, chestiunea cea mai apropiata de subiect era saptamana petrecuta in Vama, unde betia de la Jack era urmata de dansatul pe mese la Mash din seara urmatoare, si niste shoturi la Corsarul (pe cazemata de beton).

Acu, anii trecura si constat ca pe cat masina mea devine mai eleganta si camasa mai scrobita, descopar in interiorul meu un pusti cu dreaduri in par, ascultator de muzici dubioase si cu porniri de ecofreak cu dor de duca la sat in creierii muntilor.

 

Visand pe Youtube la chestiuni de genul, am descoperit ca de fapt exista si in Ro destul de multe evenimente de genul asta, cum ar fi 

  

Transylvania Calling unde cred ca ciudatul din mine ar putea fi fericit... desi nu cred ca as putea sa incap in comunitate.

Sunt prea microfob, chimicale nu consum, si nici nu jtiu sa jonglez cu flacari. Ce e drept peisajele sunt frumoase..

 

 

Quote

Mihai's Photo Mihai 16 Mar 2016

una din educatoarele lu' fi'mea merge la festivaluri de gen. eu, la fel, ii plac, dar nu as mai intra in comunitate. le dau o bere

 

versiunile mai lumesti, adica se desfasoara mai la strada, asa cred ca sunt airfield festival si electric castle(Ashu ar putea sa confirme)

Quote

Nitro001us's Photo Nitro001us 16 Mar 2016

Ma, da ce legatura are Transilvania cu dredurile alea din capul debusolatilor (ii drept ca n-am rezistat pana la capatul videului)? Ca vad ca baga peisaj idilic din Apuseni cu codite. No way.

Quote