←  Supapa, lanţu' şi pistonu'

Sinapse

»

Mirrorlink

vv's Photo vv 22 Sep 2015

Are cineva? Face banu? Daca da, de ce?

(Daca "mirrorlink" nu va zice nimic, poate va zice ceva Apple Car/ Android Auto)

 

Quote

IRONICK's Photo IRONICK 22 Sep 2015

asta-i un fel de tableta integrata in bord cu toate programele adunate in ea? gipies, muzica, torque, radio ...?
Quote

vv's Photo vv 22 Sep 2015

E, pe scurt, posibilitatea de a-ti pune chestii de pe telefon, pe ecranul din masina. 

De ex. eu as lua feature-ul asta daca ar merge Waze-ul ... Waze nu merge inca prin MirrorLink (sau AndroidAuto), din cate stiu.

Intrebarea mea e de fapt, "ce merge" si "cum merge"/ "merita"? Daca stiti pe cineva cu un "multimedia system" in masina, care stie chestiile astea. Nu prea sunt multe, feature-ull e destul de recent :)

Quote

bomicabomic's Photo bomicabomic 22 Sep 2015

E, pe scurt, posibilitatea de a-ti pune chestii de pe telefon, pe ecranul din masina. 

Asta daca si masina suporta...a lu Apple se cheama CarPlay si-ti seruieste/oglindeste ecranu telefonului pe ecranu masinii...Nu m-am dat pe asa ceva...la Volvo de-abia la anu parca il instaleaza pa XC90.

 

Boon, acu ce zici tu VV, s-ar putea sa nu mearga niciodata...adica un fel de DLNA la teveuri...ptr. ca Waze merge cu conexiune la net si ti-o taie masina in mers. Boon, o deschizi in telefon si o seruieste pa ecran...nici asta nu cred ca se va face, pentru ca facand asta, ai putea bine mersi sa-ti tragi un film pe telefon si sa-l vezi pe ecran...sau un clip da pa youtube

 

Eu am un model mai vechi, fara browser web si conexiune la net...imi fac playlist pa youtube in telefon si ascult in boxele masinii, cu afisare a tot ce misca pe ecran, despre melodia respectiva, dar nu imagine, pun film DVD sau HDD-extern, da'l vad numa la semafor...

 

M-am dat cu una cu conexiune la net si nici macar google maps, nu te lasa sa-l folosestei in mers...taie conexiunea.

Quote

Iulian's Photo Iulian 22 Sep 2015

Bavareza mea face limitat cateva din asta. Eticheta cu poza la muzica, vremea, desigur agenda. Maps nu ca are navi a lui. Dar accesul e prin butonul depe consola nu prin taci- scrin. Si txt msg apar pe ecran. Dar nu te lasa sa reply.
Quote