←  Cu Doru prin locuri exotice

Sinapse

»

Madeira

Iulian's Photo Iulian 15 Apr 2015

in sezon la 4 stele cu sub 35euro/camera/zi? asta da. aici 4 stele nu vine sub 70-80$ nici inchiriata peste 7 zile. la 3-4 nopti cat inchiriem de regula pentru iesirile noastre e cam 1-200/zi. am luat la ingramadeala si 300/noapte in Manhattan cand ne-a ars buza pt vreun concert/spectacol si era mai mult 3.5* decat 4.

 

acuma am inchiriat o vila cu 3 dormitoare pe plaja cu 1200euri/saptamana. cu transportul ( trebuie inchiriat si masina ca e spre Gibraltar) si mic dejunul nost'...  :blush:

Quote

Dacicuss's Photo Dacicuss 15 Apr 2015

da, Doc! ala e pretul. 

Anul trecut ma cruceam cand am mers pe Costa Dorada in Calafell la niste pretini localnici si-mi aratau ce au inchiriat pentru alti pretini romani: Apartament in bloc direct pe plaja, cu 2 dormitoare, la 300 euri pe saptamana. Self catering. Vila pentru 3 familii, nu mai stiu de avea si piscina, la 1200 euri pe luna. Right, din RSR nu iei asa ceva...au evitat elegant sa-mi raspunda cand i-am intrebat daca conteaza ca esti bastinas sau nu cand negociezi pretul. Eu cred ca da, ei sunt "autohtoni".

Quote

Iulian's Photo Iulian 15 Apr 2015

si asta e jumate apartament, jumate vila ( is case lipite una de alta cate 5-6 pe-un rand, acilea le zice townhouses). cu piscina la comun ( vreo 20 de case pe 2 nivele). as fi luat apartament daca era langa plaja (50m maxim) daca gaseam la pretul ala pe homeaway.com/vrbo.com. ce am gasit era pe la 7-800/saptamna si erau blocuri cu 4-5 nivele sau peste. si nu erau cu 3 dormitoare. initial plecasem ca suntem 2 familii. dupa ne-am uitat de ceva mai mic dar diferenta de pret era mica si apoi am zis sa mai chemam inca 2 valahi ca oricum cazarea e aceeasi. o sa fie buba cum ajungem de la si inapoi la aeroport cu toate bagajele intr-o masina. astia nu cred ca inchiriaza cu gratar-portbagaj pe masina... o sa sfarsim inchiriind tot vreun Ducato ca acum 2 ani in Italia...

 

sa ma tii minte cu catalanii ca poate facem miscarea asta in viitor ( cu Barcelona adica). anul asta am mers pe Malaga vs Barca doar pentru ca zborurile erau mai convenabile ca program, pretul era cam tot ala. am gasit zbor direct NYC-Malaga dar nu si Barcelona (or fi dar nu ne-au venit noua la tur cu BUC).


de fapt pe expedia.com acum la Marbella 4 stele si peste, langa plaja nu e sub 150$ pe noapte in perioada aia. 1 camera si 1 baie pentru minim 1050$. 4 camere, bucatarie, 2 bai cu 1300-1350$ it's a no brainer...

Quote

Iulian's Photo Iulian 15 Apr 2015

btw, e vreun site mai bun de cautat cazare in Europa decat Expedia? noi am mai incercat altele dar expedia are cea mai mare oferta si mai luam puncte, acum am vreo 200$ in credit pentru cazare pt ca am luat biletele de avion prin ei ( ma rog, am mai avut ceva si dinainte dar astea au fost grosul).

Quote

adso's Photo adso 15 Apr 2015

Booking.com
Travelbird.be pentru jmenozeli in zona
Quote

Iulian's Photo Iulian 15 Apr 2015

booking.com am mai incercat anul trecut, nu am gasit nimic mai tentant decat expedia ( cel putin la nordici).

 

travelbird.be e pt belgica numai, sau si Olanda? ca am inteles ca turistic e mai mult de vazut in Olanda. nu ca Belgica nu e fabuloasa, fereasca D-zeu...


mda, e si travelbird.nl... good to know...

Quote

Iulian's Photo Iulian 15 Apr 2015

cool, cica 3 nopti in Barcelona zbor si cazare cu dejun inclus - 180 de persoana. dar din eindhoven. din amsterdam e de la 240 in sus. oricum atractiv ca idee.

Quote

Lolek's Photo Lolek 15 Apr 2015

 ca am inteles ca turistic e mai mult de vazut in Olanda. nu ca Belgica nu e fabuloasa, fereasca D-zeu...

e mai mare suprafatza, ce-i drept.

Quote

vv's Photo vv 15 Apr 2015

Lasa suprafatza.
In Olanda ai Efteling, in Prazilia de Vest ai doar baiatul ala care bea prea multa bere si face pipi(*).
Daca esti cu hoarda de bazaochi dupa tine, diferenta e mare... Eftelingu' face toti banii.

(*) De altfel si cel de sus bea prea multa bere acolo, motiv pentru care ploua tot timpul.
Quote