←  IT pentru to(n)ţi

Sinapse

»

Raspberry Pi Si Alte Kituri

VAXXi's Photo VAXXi 13 Dec 2016

Sunt limitarile de licentiere, nu au nici o vina aia de la Raspberry pentru asta. BTW, pentru Kodi pe Pi 1 tre' sa stai bine cu nervii/rabdarea; pe ultimul Pi zbarnaie.

Quote

mil's Photo mil 13 Dec 2016

merge onorabil, daca te gandesti ca e single core. 900 MHz si 1/2 GB de ram...ai incercat sa vez un mpeg4 hd inregistrat de la teve pe tabletele cu 4 inimi...in primul rand ca daca are peste 4GB...nu il vezi ca nu stie ntfs...cea ce linux stie, in al doilea rand merge sacadat si cu artefacte. Deci te asigur ca e mult mai flagrant :)....plus nu o sa il arunc acuma...va deveni un obect de colectzie,

 

primul dintr-un lung sir de epigoni de micorpc-uri in care putem include succesele planetare chromcast...iorice...si chinezariille .

 

cum mai am primul eeepc....a dus la transformer...care era un suface-ul asus cu ani de zile inaintea microsoft, insa n-a starnit o moda...aveau si un trasnformer din 3 telefon>tableta>netbook...ala e foarte rar...poate revine ideea pe piatza...ar fi mult mai puternic si viabil ca produs acum....ar putea microsoft sa oreia si sa isi salveze productzia de telefoane...mergand tot asa o sa bage toata divizia lor de telefoane in gard...cu tot cu WM 10.

 

cum archos a facut pimul ipod cu hardisk care filma, facea poze, reda filme (in format divx),cu telecomanda si radio fm (toate astea le face o tabletzica chinezeasca de 50 de euri azi)...dar inca din 2002...cand ipod nu stia decat mp3-uri

 

 

PS se poate ceva sa ridic problema pe mpeg2 sau nu?

Quote