←  Cu Doru prin locuri exotice

Sinapse

»

Hawaii

bflorian's Photo bflorian 11 May 2013

Citeva imagini: una din putinele cascade care au mai ramas pe insule dupa dezvoltarea agricola si urbana, o zina de 75 de ani care si-a propus sa ne inveseleasca prin dansurile ei hula ..., vulcanii activi de pe insula mare, padurea de ferigi gigante, aeroportul sopron din Maui.

Attached Thumbnails

  • h20.jpg
  • h21.jpg
  • h22.jpg
  • h23.jpg
  • h24.jpg
  • h25.jpg
  • h26.jpg
  • h27.jpg
Quote

Dacicuss's Photo Dacicuss 11 May 2013

tulai, cat te urasc de pozitiv!

 

...ma duc la Marmosim sa-ti comand un bust/statuie...ai fi al doilea dupa Mandela ce si-l/si-o pipaie (  :gene:  ) in viata fiind.

 

mai baga, pliiiz!

Quote

Luka's Photo Luka 13 May 2013

Apropo de poza aia cu toaletele (men/women/family), am si eu o nelamurire: daca eu sunt cu fiica-mea si are nevoie la toaleta, unde o duc, la barbati sau la femei? Sau o oblig sa astepte pana acasa? Apropo, fiica-mea inseamna un copil de 3 ani, ca sa evitam posibilele ironii :)

Quote

TataBobu's Photo TataBobu 13 May 2013

La "Family", cel mai probabil :)

Quote

Iulian's Photo Iulian 13 May 2013

da, aia e ideea. pt parintii cu copii mici de sex opus. asa e cel mai naspa sa te duci cu fetitza in buda barbatilor ( cand n-aveam incotro ma duceam cu ea la femei ca fiecare buda are usa si imi explicam prezenta). o tanti cu un baietel sub 10 ani mai treca-mearga la buda femeilor. cam peste 9-10 ani se pot duce singuri dar depinde de imprejurari... 

Quote

Luka's Photo Luka 13 May 2013

Ma scuzati, dar eu n-am vazut in viata mea toaleta Family, tocmai asta mi-a adus in minte dilema.

Quote

Marius's Photo Marius 13 May 2013

si doar aia mici au voie sa faca pishu la family? :d:

Quote

florin_el's Photo florin_el 13 May 2013

La un asa loc nu prea mi-ar trebui ceas desteptator: dac-as avea privelistea din primele poze, cea de la inaltime, cu portul de veliere... m-as trezi de la prima geana de lumina, doar sa ma uit in jur. Frumoasa poza.

 

Vad ca, in apropierea plajelor apa e curata si albastra. Ce se vede mai in larg putin? sunt pietroaie, corali?

Sunt ceva vietati in apa cu care nu ti-ar placea sa innoti?

 

Si in RO e foarte frumos acum, totul e verde si-s 30 de grade... daca veneai cu pozele astea iarna, trebuia sa ne trimiti si manualul de harakiri.

Quote

bflorian's Photo bflorian 13 May 2013

Pietroaie erau multe in apa. Si cele mai frumoase plaje ascundeau in apa niste bolovani bine camuflati (doi i-am incercat si eu). Coralii erau mai incolo - nu aveai la mal decit resturi tocite de corali. Vietati in apa erau multe dar cind sa mai fac si scufundari? Am vazut de pe mal niste pesti mici cu dungi, unii cu coada galbena si un ochi albastru in coada si citva albastri foc. Asta pe linga sutele de crapi chinezesti care populau absolut toate fantinile arteziene. Rechini nu am vazut dar erau citeva panouri care atentionau. Broasca testoasa ati vazut-o.... si, bineinteles, gainile !

Quote

adso's Photo adso 13 May 2013

inventia aia infernala numita eufemistic arici de mare era?

Quote

bflorian's Photo bflorian 13 May 2013

inventia aia infernala numita eufemistic arici de mare era?

Da dar nu l-am vazut decit zborsit pe plaja :)

Quote