←  Cu Doru prin străinătate

Sinapse

»

Berlin

Iulian's Photo Iulian 04 Oct 2015

cat se lasa in mod obisnuit bacsis in De? am lasat cam 15% si dupa fetzele astora pare ca e cam mult ( s-au bucurat prea tare). 

 

sugestii de restaurante aveti?


in alta ordine de idei dupa restaurantul FuThai in Paris aici am vazut Pula Grill - specialitati internationale - :pe jos:

Quote

bflorian's Photo bflorian 05 Oct 2015

Depinde de chef... ca sa bei doi litrii de bere ajunge un pui la rotisor si o varza asa incat la nivelul asta ai zeci de oferte bune. La magazinul lor celebru kawede e un restaurant bun si nu scump... Daca ai timp si noroc mergi la un michlen de 2 stele... Mie mi-a placut in Berlin la treaba asta...😆
Quote

Iulian's Photo Iulian 07 Oct 2015

pana la urma orasul a crescut in perceptie. mai multa mizerie decat ma asteptam, arhitectura cam anosta. am vazut palatul Charlottenburg si in rest doar simtit pulsul strazii. nu am avut decat 2 jumatati de zi ca am avut si treaba cat de cat. si am fost jetlagged destul de nasol - am lucra nopti saptamana trecuta si ritmul somnului s-a dus dracului de tot... luni noapte am dormi de la la 9 la miezul noptii si apoi m-am trezit si am mai dormit de la 5juma la 7juma...

 

mancarea cam nememorabila dar OK ( apropiata de ce in 'merika daca mergi la nimereala). preturile bune macar.

 

aeroportul tegel claustrofobic

 

in fine nu as reveni decat tot asa cu treaba. mai placut in sud... 

 

wifi gratis in Heathrow...

Quote

adso's Photo adso 07 Oct 2015

I effin love Berlin.

N-ai avut timp să îl descoperi.

15% e cam cu 14pp mai mult decât media :d:
Quote

vv's Photo vv 08 Oct 2015

Wifi gratis e in toate aeropoartele din lume (*)

 

 

(*) daca-ti plateste firma iPass :P

Quote

Iulian's Photo Iulian 08 Oct 2015

ce ne punem noi un IMM amarat cu chirpicu?...

Quote

Ashu's Photo Ashu 06 Jan 2016

 
 

Mai nene, eu personal am mancat niste chestii in Berlin ca nicaieri altundeva. Dar ma rog, eram in interes de serviciu, ne-au dus oamenii aia la un restaurant fusion mega pixdos, meniu fix, 7 feluri, 3 lingurite felul si 20 de ingrediente in fiecare. Super beton, o explozie de gust diferita la fiecare imbucatura. dar nu despre asta e vorba. Io ma refer la "bombele" de pe partii, unde te bagi la pranz sau la carciumioarele de prin statiuni unde te duci seara. Nimic fancy, nu chef medaliat sau mai stiu io ce. In Austria la Ischgl (Doamne cate consoane la un loc) cam tot era cah sau sub mediocru, in Italia peste tot unde am intrat am mancat rezonabil de bun. E diferenta dintre a umple matzul cu ceva si a savura masa respectiva, atunci cand intri la prima chestie care-ti iese in cale, nu dupa ce faci risarci pe net si cauti cu gps-ul locul respectiv.

Nu e mare descoperire epocala ce am facut io aici, toata lumea care a incercat si colo si colo a ajuns la aceeasi concluzie.

 

 

Zi pe ala cu lingurite ca ma duc si io intr-o saptamina acolo. Sa-l iau si eu la rost ! Multumesc!

 

Gata dom doctor, om te fac. Deci carciuma e asta: http://paulysaal.com/ Musai rezervare inainte.

 

Si ti-as mai recomanda una la care ne-au dus, mai hipstereasca asa, dar tot beton mancarea. Mai ales ca era foarte inedita, sub un pod vechi peste care trecea trenul, nu exista nici un panou la intrare, doar o usa mare de fier cu vizor, te verifica pe acolo tipu de la intrare ca in filmele cu gangsteri. Am crezut initial ca ne duc aia sa ne ia organele. Inauntru beton, doua saloane, unul gen club cu muzica live unde se si fuma si unul restaurant. Tare de tot Berlinul pe cluburi :) . Deci asta e: 

http://tausendberlin.com/ Neaparat rezervare in prealabil si la asta, altfel te scuipa ala prin vizor cred cand te prezinti.

Quote

adso's Photo adso 06 Jan 2016

don doftor, daca e saptamana viitoare, uite ce spune pauli ala: Der Pauly Saal ist ab 05.01. bis einschließlich 18.01.2016 wegen der Betriebsferien geschlossen.

 

Sunt inchisi din 5 in 18 ianuarie pentru concediu.

Quote

TataBobu's Photo TataBobu 06 Jan 2016

Killjoy!

Quote

adso's Photo adso 06 Jan 2016

ma gandii sa nu se duca omu' dijaba pana acolo :(

Quote

Dacicuss's Photo Dacicuss 06 Jan 2016

ia-l de mana si du-l la zeama aia de melci pe faleza in Oostende!

 

...fac aia niste senviciuri in bagheta, peste drum de taraba, de-ti lasa gura apa. Si vanzatoarea doar de acolo haleste.

Quote

bflorian's Photo bflorian 07 Jan 2016

don doftor, daca e saptamana viitoare, uite ce spune pauli ala: Der Pauly Saal ist ab 05.01. bis einschließlich 18.01.2016 wegen der Betriebsferien geschlossen.

Sunt inchisi din 5 in 18 ianuarie pentru concediu.

Mdap. Merg acu. Da mai bag batu prin gard poate ma mai lipesc mai incolo la drum...

Pulyca asta arata misto. Ma tenteaza la barul de mafioti. Mai ales ca e aproape de mine.

Btw: mancare de lingurite buna e la The Artist in Bucuresti. Nu foarte scumpa.
Quote

bomicabomic's Photo bomicabomic 07 Jan 2016

Btw: mancare de lingurite buna e la The Artist in Bucuresti. Nu foarte scumpa.

Aha...ne trimiti la d'astea inchise - pana pe 31 ianuarie.

http://theartist.ro/ro/contact/

Quote