←  IT pentru to(n)ţi

Sinapse

»

Initiere In Iprostii

vv's Photo vv 24 Jan 2017

Punctul 2 nu funcționează la mine. Ai cumva Sierra? Al meu e încă pe El Capitan, cred
Quote

florin_el's Photo florin_el 25 Jan 2017

My bad: am înțeles ca vrei să copii pozele pe un sistem windows...

Pe win7 funcționează pașii scriși mai sus.

 

Pe mac am sierra. E mai simplu acolo.

Deschide "preview".

Go to "File > Import files from iphone"

Unlock your phone

 

Selectează ce poze vrei...

Quote

vv's Photo vv 25 Jan 2017

N-am incercat din "preview" - am incercat din Photos si iPhoto. IPhoto le incarca infiorator de greu, am renuntat; Photos le incarca relativ repede, da' iti arata un "wall of thumbnails" fara nici un extra information pe click dreapta sau ceva de gen. Eu vroiam sa downloadez cateva poze din jurul datei de 1 Decembrie. Good luck finding them.
(mai e si aspectul ca dupa "import" le pune intr-un folder pe care se da peste cap sa-l ascunda... da' acolo nu ma poate pacali, ca din fericire n-au stricat si bash-ul din BSD, doar UI-ul facut de ei e prost).
Quote

Ashu's Photo Ashu 25 Jan 2017

Ma, io nu stiu cum e pe Mac, dar simt ca tre sa fie o eroare de operare pe undeva. Ca in pana mea, pe iphone pozele sunt randuite genial as zice, pe data, pe locatie geografica, ba mai nou face recunoastere faciala si ti le arata pe persoane (adica toate pozele in care apare Gigel). Chiar sa nu le poti importa decat bulk mi se pare foarte greu de crezut.

Quote

vv's Photo vv 25 Jan 2017

Ai incercat?

Dupa ce le importi, ti le arata randuite si pe locatie geografica (in aplicatia lor, i.e. "Photos"), daca nu ma insel.
Importul insa se face doar bulk, fiindca asa crede maru' ca vrei.
A, sigur, poti sa selectezi doar cateva pentru import. Da' nu ai nici un fel de facilitate, gen "sa le selectez doar pe alea de la data X". Daca ai 1000 de poze si vrei sa alegi 3 din mijloc - good luck.

Pana la coada cozii, ce ma oftica pe mine e ca Windoze-ul stie sa monteze chestiile astea ca "drive", da' Macu' e "mai destept". Nici Androidu' nu vrea sa mi-l monteze ca drive, for whatever reason - tre' o aplicatie, da' macar cu aia vad tot telefonu' ca drive, n-am probleme.
Insa, la iPhone, fiindca e "mai destept" si "mai integrat", nu prea ai nici aplicatii ca lumea care sa-ti expuna iPhone-ul ca drive. Se gasesc pana la urma, da's cumva "in ciuda masurilor lu' Apple, totusi se poate face, daca te dai de 3 ori peste cap".
Quote

vv's Photo vv 09 Mar 2017

"It just works".

(ca sa punem lucrurile in perspectiva: vorbim de hardware & software, 100%, end-to-end, facut de Apple. Nu de drivere si hardware chinezesc ieftin facut de un producator noname pe care Microsoftu' nu l-a testat niciodata)
Quote

vv's Photo vv 13 Sep 2017

Noah, a scapat  nevasta iPhone-ul pe jos, si a trebuit sa-i schimbam ecranul. In urma operatiei, nu mai mergea camera din spate, nicicum (nici flash-ul/ lanterna). Azi l-a dus la "baieti" sa-l repare.... solutia? Trebuia scos sim card-ul si bagat la loc, dup-aia a mers :o (needless to say, power off-on incercasem si noi deja, ca nu suntem incepatori in ale tehnologiei.... da' la legatura intre sim card si camera foto, recunosc, nu m-am gandit)

 

In alta ordine de idei.... ati vazut ca a avut Apple event azi? A lansat niste chestii revolutioare. :P

Quote

adso's Photo adso 13 Sep 2017

for that gut feeling sound...

Quote

Lolek's Photo Lolek 13 Sep 2017

E pentru joase, e perfect. Fix ce trebe, unde e mai mare nevoia.
Quote

adso's Photo adso 13 Sep 2017

The brown note...
Quote

vv's Photo vv 05 Oct 2017

Daca folositi Mac-uri.. aveti grija la High Sierra:

https://support.appl.../en-us/HT208168
Quote

vv's Photo vv 06 Oct 2017

Nu stiu, nu folosesc nici Uber nici iPhone :)
Quote

vv's Photo vv 10 Jan 2018

O noua zi proasta pentru High Sierra: https://openradar.appspot.com/36350507
Quote

TataBobu's Photo TataBobu 10 Jan 2018

Haidi bre, ca n-a fost prins cu minciuna nimeni. E doar un gandacel. "One little bug in the code/ One little bug/ Solve the bug, compile it again/ Don't you dare look for bugs in the code"
Quote