←  Mansarde mobilate

Sinapse

»

Bucatarie In Camera

adso's Photo adso 22 Apr 2012

Dap. Da' fara apret.
Quote

mebe's Photo mebe 23 Apr 2012

Da' tot nu inteleg cum economisteste ala timp, ca asa si fieru' baga abur la greu, si fara sa fie nevoie de timp in plus.

Daca tot e nevoie sa misti utilaju' incolo si incoace, tot aia e, nu?
Le: pe amazon sunt toti de parere ca economisteste ceva. Interesant.

Ce fel de masa e necesara?

Multumesc


Si eu calc uneori si cunosc comportamentul lui regular si pe al statiei.
Partea care calca din statie este foarte usoara fiind doar difuzor. Practic ii lipsesc tot ansamblul rezervor si pompa+partea de incalzirea apa.
Cred ca este limpede ca se misca mult mai usor.
Statia dat fiind ca-i mult mai mare, are si incalzitorul si pompa la un nivel tehnic mult mai serios. Adica chiar face aburul ala si-l scoate la presiunea aia. Nu-i struto-camila.
Economiseste energie, efort, timp, in ce ordine preferi. Diferenta este cam ca intre Skoda Octavia Tour si A4 Quattro din acelasi grup auto. Cine a putut face diferenta a confirmat fara clintire.
Daca ai timp si dispozitie, orice se calca, de la ciorapi, lenjeri intima, pana la sacouri. Cu acelasi efort si in orice pozitie.
Masa este una obisnuita, singura particularitate este ca are platforma mult mai mare(trebuind sa poata tine statia care-i mai mare in dimensiuni) si eventual arcul de la tija purtatoare ceva mai fortos, trebuind sa duca un tub si un cablu electric simultan.
Posted Image
Modelul asta de la Vileda il folosesc.
Quote

TataBobu's Photo TataBobu 23 Apr 2012

Voi va calcati/va lasati calcate tricourile? :unsure:


Nu, niciodata.
Quote