←  Sinapsa politică

Sinapse

»

Teoria Constipatiei (sau Diareei?)

adso's Photo adso 12 May 2018

Iara râvnesc străinii, masonii si europenii la avuția noast’ dacica, strămoșească... :(

http://m.adevarul.ro...ba68/index.html

Jos labele de pe Kogaionon!!!
Quote

Liviu M's Photo Liviu M 12 May 2018

Exista vreo varianta de vot in care sa fie descalificate toate tarile?

Ca daca da, as avea un motiv sa "votez" la Eurovizion.

Quote

adso's Photo adso 12 May 2018

Tu ești un dezertor, nu contezi.

Oh, wait, tocmai tu contezi. Chestie care te face trădător...
Quote

Liviu M's Photo Liviu M 12 May 2018

Recunosc, tradez cu inversunare cauza Eurovizionului.

Bani aruncati aiurea. :rau:

La muncaaaaa! :angry:

 

:jumpy:

Quote

Darwish's Photo Darwish 12 May 2018

Fiica mea de 12 ani a zis ca melodia romaniei nu merita sa ajungă in finala... având in vedere ca vorbim de cineva peste media de vârsta a targetului de audiență (3-4 ani), tind sa-i dau dreptate...
Quote

Michidush's Photo Michidush 14 May 2018

Babaets...nu am mai intrat de vreo 6 luni pe aici pt ca nu mai am nervi sa suport la matse argumente din pom, cand explic cu subiect si predicat ca 2% inflatie din zona euro cu 5% inflatie de ron anuleaza pulalii orice crestere scriptica de pib cu 7%, asa ca ma scuzats ca intru sa mai deranjez pe cate unii.

Asa la impresii de bilant bianual de la ultima postare, vad ca Romania traieste o noua forma de guvernare, idiocratia.....De la alianta buco-anala USL incoace Romania a intrat pe o panta de degradare si tampire pe care eu nu credeam sa o apuc in timpul vietii mele....Deci daca singurul om cunstit si loial din PSD este o idioata cu bigudiuri, prea tampa ca sa fure si sa o inhate DNA suntem iremediabil pierduti ca 50 de ani nu mai da nimeni PSD u jos.....si atunci o sa il dea niste colonei cu pujca....ca pa Nea Nicu. Da ce te faci .... ca pe vremea lui Nea Nicu industria consuma 20 de miliarde de metri cubi pe ani ca sa produca chimicale, mai produceam si vreo 10 milioane de tone de otel, vreo 15 000 de camioane, vreo 25000 de tractoare si vreo 200 000 de apartamente...Acuma pula...si idioti la conducere si lacate pa toate intreprinderili.....Haleala vine din import, producem rapita ca painea se importa congelata, iar investitorii isi cam canta cantecul de lebada in ciclul asta economic. Poate ca am imbatranit si eu si m-am tampit nu zic dar parca suntem cu curu in sus mai rau pe zi ce trece. Si vad ca nici lumea nu arata mai grozav lasand tara la o parte...America e condusa de un descreierat imprevizibil, in Palestina se trage in civili ca in gaste, iar UE e blocata de junk states in rezolutii cheie de politica externa. Un razboi ne mai lipseste ca vaz ca ni s-a urat cu binele..
Quote