←  Noi despre noi

Sinapse

»

boys will be boys - astazi: pretul jucariilor

cristi's Photo cristi 17 Nov 2014

O masina d-asta ar fi buna la tragerea loto 6 din 49 :D 

Quote

Liviu M's Photo Liviu M 08 Feb 2015

Chiar daca mi-a fost mai usor sa-mi corodeze colegii ultimul cablaj, CNC-ul si-a dovedit utilitatea la gaurit. A pierdut el 20 de minute sa gaureasca cele ~140 de gauri in locul meu. Ce-i drept, am pierdut si eu ceva timp pana am pozitionat cablajul corect, dar mai putin si mai putin monoton decat gauritul in sine.

PS Ca sa nu va mai stresez cu prostiile mele, ma bate gandul sa le pun pe site-ul propriu. Inca nu exista (de fapt exista, da' e ca si cum n-ar fi), da' planuiesc sa-l fac.

Attached Thumbnails

  • cablaj2.jpg
Quote

Liviu M's Photo Liviu M 08 Feb 2015

Inca n-ati scapat. :d:
Am pozat si ultimele bucati de gard:

Attached Thumbnails

  • gardBare.jpg
Quote

IRONICK's Photo IRONICK 08 Feb 2015

Chiar daca mi-a fost mai usor sa-mi corodeze colegii ultimul cablaj, CNC-ul si-a dovedit utilitatea la gaurit. A pierdut el 20 de minute sa gaureasca cele ~140 de gauri in locul meu. Ce-i drept, am pierdut si eu ceva timp pana am pozitionat cablajul corect, dar mai putin si mai putin monoton decat gauritul in sine.PS Ca sa nu va mai stresez cu prostiile mele, ma bate gandul sa le pun pe site-ul propriu. Inca nu exista (de fapt exista, da' e ca si cum n-ar fi), da' planuiesc sa-l fac.


Nici nu iti dai seama ce invidie zace in mine! Am si eu de facut cateva cablaje simple, placi sunt, folie albastra este, clorura este, masinuta de gaurit este. Nu stiu ce lipseste sa ma apuc.
Quote

Liviu M's Photo Liviu M 08 Feb 2015

Cre' ca e ceva in aer, ca desi par activ si eu sunt lipsit total de elan. Ultimele "realizari" sunt deja fortate - imi impun sa fac cate ceva.
Quote

VAXXi's Photo VAXXi 08 Feb 2015

Io am pus ochii pe-asta: http://thelittlebox....&product_id=115

 

Multifunctionala  :gene:

Quote

Liviu M's Photo Liviu M 08 Feb 2015

Ai grija, sa nu-ti si lasi ochii acolo. Vorbesc serios, eu as putea sa-mi transform usor jucaria in laser ceva (nu-mi trebuie decat dioda si o sursa de curent constant) si gata. Numai ca s-o las deschisa mi-e frica si s-o inchid "etans" e complicat.
Iar jucaria de pe internet e total deschisa complet. Sunt niste ochelari acolo, da' nu mi se pare o protectie suficienta (mai ales daca nu stai singur/te poti trezi oricand cu un copil care vine sa vada ce faci).
Quote

VAXXi's Photo VAXXi 08 Feb 2015

Stiu, da' sculele profi sunt scumpe, grele, zgomotoase si nu mi-o pot justifica. Ca idee, for fun: http://www.instructa...utter/?ALLSTEPS (e acelasi tip)

Quote