←  Sinapticii de mâine

Sinapse

»

Ce Dracu E Aia Si Unde?

bomicabomic's Photo bomicabomic 16 Jun 2009

Bai fii-mea dupa ce facu cunostinta cu ''mediul'' financiar-bancar, a venit acasa si mi-a zis ca-mi inchiriaza casa ei de marcat, pen'ca a vazut ''ca la noi la firma'' nu e si n-avem cum calcula profitu'. :d:
Quote

Ashu's Photo Ashu 16 Jun 2009

Bine, pana la urma fastracku ala cum e bomica, ca tocma ce ne-a venit un meil si cu asta de la gradi?
Quote

bomicabomic's Photo bomicabomic 16 Jun 2009

Ma, cum am mai zis, io am fost la o prezentare cu toata lumea la gradi. Iar fii-mea, cu toata gasca a fost la un demo. Si cam atit.
Cum nu s-a inghesuit lumea de la gradi sa se inscrie, io nici atit. Daca se facea la gradi sau se facea grupa de la gradi cu transport asigurat pina la ei, asa cum era ideea o inscriam. Da' numa singura, nu. N-am timp.
Quote

Mihai's Photo Mihai 18 Jun 2009

Tocma am primit programul activitatilor de vara optionale de la gradi. Pe langa pictura, teatru, balet, inot, etc, a aparut si un atelier de educatie financiar-bancara :popa:

ehe, la noi totul se institutionalizeaza, or sa apara si cursuri de mers pe jos. la sfarsitul primului an de scoala din anglia al baiatului meu cel mic am primit un raport de vreo 5 pagini a4, in care invatatoarea, sau cum s-o chema acolo, a scris toata evolutia lui plus evaluari si recomandari; pe langa matematica, citire, abilitati de comunicare si sport, era un paragraf cu "good use of monetary units" sau ceva similar. Primul an de scoala incepe acolo la varsta de 5 ani, fara vrajeli de genul "io imi dau copilul la scoala numai dupa 7 ani" si e echivalentul grupei pregatitoare la noi.
Quote

katze's Photo katze 30 Mar 2010

Dragilor, pentru ca nu stiu unde sa pun, pun aici: am un "portababy" sau "baby carrier" pe numele lui de marca Mothercare (nu mother ...asa) pe care l-am folosit pentru junior vreo 2 ani, e bun pentru plimbari prin locuri greu accesibile altfel cupilului (care trebuie sa aiba pana in 4 ani si 18 kile - varsta cea mai buna e 7 luni - 2 ani).

Nu prea are ce cauta prin oras sau parcuri, noi l-am purtat mai ales la munte, a fost si la "Urlatoarea", in fine, e DE DAT NUMAI cuiva care "le are" cu muntele, mersul si caratul in spate :D , normal, cupilu e indispensabil, si el, in afacerea asta.
Quote

Lemon's Photo Lemon 21 May 2010

io am gasit o gradinitza particulara cu multa germana pt fica'mea... in toamna ma gandesc s-o dau la honterus... de nu scot io nemtoaica din ea... avand in vedere ca ta'su e jumate neamt..si eu juma unguroaica... el a vrut s-o dam la maghiara..eu la germana..si-am ramas cu germana :)
wish me luck ;))
Quote

cristi's Photo cristi 21 May 2010

cum ar zice un coleg: wish you fuck ;))
Quote

Lemon's Photo Lemon 21 May 2010

@cristi: pe langa THE BIGGEST DAILY FUCK nu cred ca mai am nevoie...dar mersi oricum :rolleyes:
Quote