←  Cu ochiu'n obiectiv

Sinapse

»

Toc, Geanta, Rucsac... Foto

cristi's Photo cristi 03 Apr 2008

Caut un ceva in care sa imi pun camera Nikon D60 cu obiectivul din dotare sau cu ceva doar nitel mai mare, un 55-200 de exemplu. Vreau sa imi incapa camera, un acumulator si cam atat. Sa pot sa il prind la centura sau sa aiba ceva de prins in jurul corpului (a se intelege burdihan :P ) ori sa poata fi agatat de umar sau de gat (pentru a servi operatiunii de spanzurare).

Buget alocat, cca 100 lei paralei.

Cred ca ma voi opri la asta. Site oficial.
Quote

john_b's Photo john_b 03 Apr 2008

De fapt iti va trebui o geanta ce va mai mare, ca sa intre: al doilea obiectiv, al doilea acumulator, incarcatorul, daca te apuca damblaua cu filtre cokin, filtre, card de rezerva, eventual cablu aparat - tv sau usb, telecomanda, declansator cu cablu (strict necesar daca vei folosi modul "bulb" = expuneri de 10-15 min) eventual un blitz? Oricum, geanta aia daca o iei, in 3-6 luni o sa o schimbi.
Quote

cristi's Photo cristi 03 Apr 2008

Am un rucsac original de la Nikon, l-am primit cadou cu aparatul. Insa e mare si accesul destul de greoi. Vroiam ceva care sa se muleze oarecum pe aparat, sa fie mic, usor, sa ofere protectie antisoc si pe langa aparat sa mai pot baga in el un card de memorie si inca un acumulator de rezerva si eventual niste bani, card... fi-ti cu ochii pe mine :P
Quote

Dacicuss's Photo Dacicuss 04 Apr 2008

na, daca tot e topic de laudat, mie tomna ce mi-o venit asta!
...va tin la curent cu rucsacu' ca nu-mi mai place "janta" de umar, cat o sa mi se cracaneze trepiedu'...d-astea domestice!Posted Image
Quote

poor black man's Photo poor black man 04 Apr 2008

Adecatelea un compromis intre capacitate si portabilitate ... mai stiu pe unu' pe-aici care cauta ... ;)
Quote

cristi's Photo cristi 04 Apr 2008

Mistoc filtrul ala Dacule.

Cand am luat aparatul am primit un rucsac Crumpler special facut pentru Nikon, este exceptional din toate punctele de vedere insa din pacate are si un inconvenient si anume, accesul. E cel mai idiot sistem care l-am vazut in viata mea.
Quote

cristi's Photo cristi 08 Apr 2008

Venit la mine rucsacelul de la Tamrac, Velocity 6X. Multamit pe deplin. Exact ce si cat imi trebuia.
Quote