←  Sinapsa socială

Sinapse

»

Ingrijirea Sanatatii

Lolek's Photo Lolek 31 Jul 2017

Asta-i topicul de dat cu capul, da?
Sunt la ultima clinica privata de pe checklist (trebuia pur si simplu sa fac turul complet), unde aveam programare acu o ora (and counting).

Meanwhile au intrat cunostinte cu pupici si chestii, data asta zero lei, vai, nu se poate, ei hai scumpo... si altii tot asa fara programare au intrat p-orma.

So desu ne, plm.

Bat pariu si care o sa fie raspunsul. Doar ca data asta, 100% sigur o sa ne trimita undeva unde am mai fost. Pentru ca aici inchidem practic cercul... privat.

Si sa-mi bag pula, trag si un total in bani la marele nimic obtinut. Pentru ca gata, mi s-a luat, ma fut in ea de teorie. Sau m-apuc de spart geamuri cu caramida.

P.S.: recordul de stat ca boii la usa, cu programare la data de, ora de, in privat, pe banii mei, 150-200 lei "consultatia", ramane o ora si 45 minute (acu fo luna si ceva). Aveam programare la 5, am si chiulit de la servici, ca sa intru la 7 fara un pic. Si azi ne apropiem. Poate batem fun record? Sa mi-l tatuez pe cur sau ceva.
Quote

bflorian's Photo bflorian 31 Jul 2017

Poate ceea ce cauti nu exista? Da-mi un semn daca pot sa te ajut.

 

LE: Azi o prietena a mea a incercat sa obtine o prgramare la un salon de cosmetica de fite (pentru sprancene). Data programarii: februarie 2018. 

Quote

Lolek's Photo Lolek 31 Jul 2017

Stai că am pierdut pariul, surpriza.
Omul e dispus să taie, dar fără menajamente, varianta 100% sigura - doar ca nu stiu daca si 100% necesara.
Am avut o opinie/prognostic mai bun la Municipal, unde versiunea asta era "worst case scenario, am nevoie sa am si decizia asta la mine cand ma apuc".

Ma rog. De bine, de rau am obtinut o a doua varianta (care are si pretul afisat, deci vorba lu Florian, stiu cat costa, pot sa deduc).

Hotararea finala nu-mi apartine mie. Si as mai smulge o opinie/varianta - la "de stat", ca la privat nu mai am unde, le-am terminat.
Dar am prins curaj macar.

Dar bă. E groaznic să stai ca boul 2 ore făcând loc cunoștințelor la "mult mai civilizat și mai scump". De două ori am pățit, în pana mea. Not fuckin impressed.

Dar gata. M-am răcorit. Onwards.
Quote