←  Moartea pasiunii

Sinapse

»

Eurovision 2007

Iulian's Photo Iulian 15 May 2016

Un danez e suficient, vezi Rasmussen la CSM Bucuresti.

 

da, dar jucatoarele sunt daco-romane ( deci mai daneze)...

Quote

horace's Photo horace 15 May 2016

da, dar jucatoarele sunt daco-romane ( deci mai daneze)...

Doar vreo 2 poti sa zici ca-s titulare: Mica Bradeanu (mai mult in aparare) si Oana Manea.

http://www.ehfcl.com...5/CSM Bucuresti

Quote

Ashu's Photo Ashu 15 May 2016

Wow, horatiu  :hug:

Quote

bflorian's Photo bflorian 16 May 2016

Tin minte pe cand eram vai de mama noastra si visam ca poate se intampla vreo minune si intram in NATO la summitul de la Madrid...cum speram sa ajungem intr-o buna zi o parte din lumea civilizata si o tara demna....

Eurovizionul poate ca este un concurs cu valoare indoielnica, si un mod bizar de a vota si a valida castigatorii, dar este un eveniment care tine prima pagina a ziarelor. Cand vazui anul asta ca a castigat Anton preselectia (intamplator chiar ne cunoastem) aproape ca nu mi-a venit sa cred...Cred ca era prima preselectie fara tamtamuri, dinozauri si interese intestine. si paf...ramanem ca prostii in vant pt ca TVR a ajuns falimentar ca o fabrica de fieratanii. Sa puna naibii un danez la TVR....chiar...hai dreaq sa facem o petitie....sa punem un danez la conducerea TVR :) cum va suna asta?

 

 

Uite ca merge si fara danezi. Si merge bine.

Quote

bflorian's Photo bflorian 16 May 2016

Fuoarte tare relatarea rusa de la Eurovision.

 

Ucraina: este un cantec despre deportarea tatarilor ucrainieni de catre armata rosie la ordinul lui Stalin

Rusia: Ucraina a castigat Eurovisionul cu un cantec despre durerea celor plecati de acasa in cautarea unei vieti mai bune. 

Parlamentul francez: "calls on the French government not to extend the restrictive measures and economic sanctions imposed on Russia by the European Union."

Quote

Liviu M's Photo Liviu M 16 May 2016

Uite ca merge si fara danezi. Si merge bine.

 

“Caini” este o coproductie Franta, Bulgaria, Romania (adica din Romania a primit cei mai putini bani)

Quote

bflorian's Photo bflorian 16 May 2016

 

Uite ca merge si fara danezi. Si merge bine.

 

“Caini” este o coproductie Franta, Bulgaria, Romania (adica din Romania a primit cei mai putini bani)

 

A? :BigB:

Quote

Liviu M's Photo Liviu M 16 May 2016

Nu-s danezi, da' sunt francezi, sunt bulgari... La partea financiara ma refer, ca am inteles ca acolo au fost problemele la Eurovizion.

Quote

bflorian's Photo bflorian 16 May 2016

Eu subliniam faptul ca nu e nevoie de Danezi ca sa puna lucrurile pe un fagas castigator in romania. Putem si noi si inca bine.Ca e mai bine cand coopereaza popoarele intre ele - indubitabil....

Quote

mil's Photo mil 17 May 2016

nu m-am nult uitat anul asta, si camd m-am uitat am vazut suedezul si o bucata de bulgarie...si au bagat reclame si am dat pe film...cand m-am intors australia avea cateva zeci de puncte in fatza...si ma ciupeam, am schimbat iar pe documentare...e fenomenal cum INCA n-am reusit sa ascult macar refrenul melodiei castigatoaredesi am dat peste ea la stiri...numa scandal...mai ca la femeia cu barba sau finlandezii aia metalisti.

 

la euronews, duminica, au zis toata ziua ca publicul european a votat masiv cu rusii, ca anul asta s-au separat apele in prezentare, votul juriului a fost prezentat aparte de votul publicului..si aratau cum rusii erau in urma juriilor pe locul 15...si in urma publicului au ajuns pe locul 2...nu stiu in care ziar englez am citit, australia a castigat votul juriului...rusia votul publicului si ucrainenii au castigat eurovizionul.

 

cam scandalos, din orce unghi as privi...ucrainean, rus sau australian...nu se poate nene sa fie asa deifernta de valoare intre public si juriu, hai 1, 2, 3 locuri...dar 13...e sigur o manarie.

 

din pacate mizeria asta cu mesaje politice o sa omoare tot fun-ul ....cand au facut asta, armenieniii in 2014...si georgienii nu mai stiu cand...in ultimul an de sakalvili...n-au avut mare ecou, chit ca au intrat in finala....acu s-a ajuns la consacrarea suprema...in pana mea, Stalin e oricum un crimnila in masa, n-am aflat nimic nou si in WWII au murit milioane de oameni, numa de la rusi  vreo 20...polonezii 3....cum ar fi sa vie fiecare tzara sa cante elegii despre ce le-au facut hitler si stalin acu 75 de ani. nu mai zic ca multe popoare crestine au patimit de la turci si tatari cateva secole in urma. nemtii sa se planga d eversailles...francezii de ocupatia din 40....danezii de bataia cu nemtii pentru holstein...englezii pentru cucerirea normanada...sa.m.d....nu e de mirare ca nu mai fredoneaza nimeni eurosoange.

 

P:S: pana si in tabloidul britanic cu poze au gasit loc de 2 randuri sa explice contextul deportarii...Beria si cacaghebeul au recomandat si implementat solutia, nu armata rosie care avea traba la oara aia impinga nemtii spre berlin...a existat un pretext ca tatarii au colaborat cu nemtii....si noi in Ro, i-am deportat pe sasi in baragan...si in toata germania care a fost data ploniei la est de oder a fost...la fel, o deportare a germanilor care mai ramasesera in germania de est...la fel la cehoslovaci, sudetii au fost impinsi in germania...la razboi ca la razboi.

Quote