←  Zice lumea că-s beţiv, eu doar beau intempestiv

Sinapse

»

Cele Mai Crunte Betii

Guest_alex275_* 20 Feb 2007

Ma, ma enerveaza de-mi vine sa plang. Desi am o banuiala cam cine-ar fi.... :d:
Macar daca ia alt rol, poate nu ma mai scoate din minti asa. :)
Quote

hyde's Photo hyde 20 Feb 2007

Am multe amintiri...nu pot sa le zic frumoase :bora:
In liceu aveam ore de specialitata in fiecare marti si joi dupa amiaza si le faceam cu o tipa de vreo 23-24 de ani, urata cu spume si proasta.
De obicei inainte de ore ne faceam curaj cu niste vocta saniuta si alte minunatii de astea...de multe ori ne limitam la cate 1-2 pahare de caciula. Numai ca odata ne-am intins serios la baut si am stins votdca cu bere... Ajunsi in clasa care mai de care dormeam cu capul pe masa si duhneam... numai unu s-a ridicat brusc in picioare si a bagat o borala de aia serioasa peste vreo 2 banci..noroc ca statea in ultima si cele din fata nu erau ocupate... Ce scandal a iesit atunci..aileu.
La sfarsitul liceului am plecat pe munte, pe ceahlau, 6-7 baieti si vreo 2 fete parca. Dupa ce ne-am urcat in tren, scapati de acasa, in 20 de km eram manga toti...Pina in izvorul muntelui ne-am trezit toti ca sa o luam de la inceput... eu tin minte ca am baut bere, am mancat pesti de aia murati si stingeeam cu palinca... si dupa aia mergeam printre corturi si imi boram si matele din mine... O adevarata placere sa urci ceahlaul a doua zi, mahmur, cu rucsac de 30 de kile in spinare si fara apa... ca idiotii ailalti nu luasera apa si s-au bagat la a mea.
Dupa aia am avut un post de vreo 3 zile si iarasi am luat-o pe ulei...tin minte ca am fost la cabana fantanele si am baut in 3 insi o juma de lichior si ne-am facut muci...si dupa aia am coborat in durau doar peste cap si in fund...ca plouase si erau noroaie...
revin... :)
Quote

bj's Photo bj 21 Feb 2007

revin... :)


nu-i nevoie, te chemam noi daca mai vrem!
Quote

hyde's Photo hyde 21 Feb 2007

mah... ti iei cumva di experentele mele de viata?? Eu nu mi's mare povestitor...
Quote

bj's Photo bj 22 Feb 2007

ai baut ceva si ai si prins curaj! a? :complice:

p.s. cu naiba nu avem nici un smiley cu alcool? pai suntem forum serios sau cum? sau sa inteleg ca suntem hai si nu acceptam smiley-uri din astea lou?
Quote

bj's Photo bj 08 Oct 2007

observ ca in aceasta privinta, asa cum v-am lasat ati ramas... pai se poate!!! ntzo! ntzo! ntzo!

:BigB:
Quote

Mache's Photo Mache 08 Oct 2007

Bj, astia sunt sub influenta tulburelului, asa ca nu mai stiu ce si cum scriu. Zama de must i-a terminat. :complice: Nu vezi ce se infierbanta?
Quote

Illusi0n's Photo Illusi0n 11 Oct 2007

observ ca in aceasta privinta, asa cum v-am lasat ati ramas... pai se poate!!! ntzo! ntzo! ntzo!

:BigB:


Am si uitat ca mai exista topicul asta... Deci sa incep: ultima oara a fost in august a.c. atunci cand un prieten foaaaarte vechi mi-a facut o vizita prelungita.
Day One: Ne asezam la povesti cu 1l de Jack Daniels intre noi, la ora 14.00. La ora 18 (cred) sticla era goala. Ca rezultat unul a adormit pe covor (subsemnatu) celalalt pe un fotoliu pana la ora 23.00 cand ne-am trezit mahmuri, cu o foame uriasa in stomac dar parca nu ne mai venea chef nici sa mancam, nici sa mai bem.
Day Two: dupa ce am ajuns seara in loc de odihna, in loc cu verdeata (da' ce, credeati c-am murit?) am stat de vorba "la o bere" (o bere dupa alta) pana la 3 dimineata. Rrrrupti!
Day Three: speriati ca ni s-a terminat asa repede berea (doua baxuri) am dat pe la buticul din sat de unde am mai luat niste bere (doar doua baxuri, ca simteam ca nu ne mai tin curelele si in plus mai trebuia sa conduc peste o zi). Cum a venit, asa s-a dus (berea), dupa programul: gratar, bere, somn; gratar, bere, somn...
Day Four: am trecut pe apa minerala, dar eram inca ametit. Ziceam ceva in legatura cu sofatul?... neee... se amana!
Day Five: dupa vreo cinci litri de apa minerala si vreo zece ore de somn nu pot sa spun ca eram "fresh" dar eram macar treaz.
Quote