←  Cu Doru prin locuri exotice

Sinapse

»

Thailand

bflorian's Photo bflorian 13 Nov 2018

am fost copil cuminte :P


Ei na! Si la ce ti-a folosit?!
Quote

vv's Photo vv 13 Nov 2018

N-am racit :cooldevil:

Quote

bflorian's Photo bflorian 13 Nov 2018

N-am racit :cooldevil:


Si ce-o sa le povestesti nepotilor? "Bai baieti.... Vreti sa va spun cum am fost eu in Thailanda si n-am racit?!".
Quote

vv's Photo vv 13 Nov 2018

Am cumparat chestii. I'm not very proud of that... da' nah, copchil, m-am luat dupa grupul de baschetbalisti cu care eram si care era foarte "skilled" in tot felul de matrapazlacuri (*).Astia din sud-estul Asiei aparent acceptau la vremea respectiva orice moneda, nu-si puneau problema ca nu e convertibila. Te intrebau care e rata la dolar, si daca le ziceai  "pai e cam 100ROL un dolar" te credeau, iti triplau pretul, si-ti dadeau un pret in lei. Am golit magazine intregi, trebuia totusi sa nu folosesti bancnote de un milion ca se speriau, da' acceptau senini pe alea de 10000 ROL.

 

(*) Alta faza: ne-au povestit cum au fost ei in Italia, si stateau la un hotel care avea si un automat de sandwich-uri calde pe care ei il goleau folosind monezi de gheata (model in sapun dupa moneda originala, umplut cu apa, pus la congelator). Care gheata se topea si se si evapora, de era patronul exasperat ca nu intelegea cine si cum goleste compartimentul de monezi, fara sa forteze deloc aparatul.

Quote

adso's Photo adso 13 Nov 2018

asta cu gheata o stiu si eu, povestita la prima mana: un roman fugit in rfg prin anii 80 spunea ca asa a supravietuit primele luni dupa ce i-au dat drumul 'pe strazi', pana a invatat limba si a inceput sa se descurce.

avea curent cu portia (baga moneda in contoar, avea nush cati kwh). a bagat gheata si a ruginit jucaria. cica s-au prins repede destul de repede.

la urmatorul camin la care s-a mutat i-au pus in vedere ca nu e voie cu animale - manca mancare de caini. pe urma s-a angajat la un abator, si il lasau sa plece cu un pic de carne acasa.

acum e doctor veterinar prin bavaria, mai are putin si iese la pensie.
Quote