←  Zice lumea că-s beţiv, eu doar beau intempestiv

Sinapse

»

Turism In Rep. Moldova?

vv's Photo vv 07 Aug 2006

Ia uitati oamenilor, ce comori au fratii nostri de peste Prut in beciurile lor. Mai jos sunt niste poze de la Milestii mici, inainte:
Posted Image
si dupa
Posted Image
Astia au si un ceferticat de la Guiness - cica intre timp au adunat 2 milioane de sticle - suficiente pentru concediul oricui, cred eu:
Posted Image

A fost cineva sa-i viziteze? Ca taica-meu a fost de curand in republica moldova si a adus un vin bunicel de la ei...
Quote

Dacicuss's Photo Dacicuss 08 Aug 2006

mie mi-ar fi cam tarsha sa merg la aia...ma rog, folclorul!
Aveam in facultã un pretin de acolo, medicinist. Ma, mi-a adus odata o sticla de vin "Buchet Moldova" rosu, gros, tare...la gust mai ca semana cu vermutul. No, ne-am facut muci 5 insi din sticla aia...bine, pe vremea aia eram mai cuminti :d:
Quote

TataBobu's Photo TataBobu 08 Aug 2006

Hmmm....Kagor... :balos:
Quote

bobo's Photo bobo 08 Aug 2006

sa le vezi pe alea de la cricova; strazi intregi subterane unde te misti cu masina;

ieri m-am intors de la chisinau; a 5-a oara cand ma duc; da parca e prima data cand am senzatia si io si sotia ca chiar nu se misca nimic la astia.. sincer ii cam plang..
in afara de vinuri, nimic bun;
Quote

Guest_alex275_* 09 Sep 2006

Cum dracu ai intrat acolo? Noua in '92 ne-a trebuit aprobarea Guvernului ca sa intram cu masina.
Bine, nu ca nu ne-ar fi dat-o Mircea Druc.... :d:

In rest e cum zici. Se misca doar carciumile, bodegile, cramele, barurile cu striptiz.....
Da sa vezi tu pe vremuri. Cautai un bar pana-ti venea rau si nu gaseai. Trebuia sa te duci la restaurant. Si alea erau goale. Nu intra nimeni in ele.
Mai au cisternele alea cu bere la coltul strazii?

In ce cartier ai stat?

P.S. O sa-mi fac timp sa va povestesc cateva aventuri de pe acolo. Si cam ce inteleg ei din viata. Am stat trei ani jumate pe la fratii nostrii. Doamne, ce experienta unica!
Ce bine ca nu mai e MT moderator aici, sa-mi bage pumnul in gura! :d:

VV, stai linistit. (desi asta nu e o unitate de masura la care sa ne raportam) Cand ne-or lua-o astia inainte, io pun webcam-ul si fac striptiz pe Sinapse. :D
Quote

MBZ's Photo MBZ 09 Jan 2007

am senzatia si io si sotia ca chiar nu se misca nimic la astia.. sincer ii cam plang..
in afara de vinuri, nimic bun;


poi nu iai mai plange, si ai vedea cau buuun, da nute mai duce cu sotia :jumpy:
cicai un felda tailanda doar cai mai aproape :D
Quote

cristi's Photo cristi 09 Jan 2007

daca vreti va povestesc eu cum in Rep Mold ca am experienta, am fost de mai multe ori, inclusiv pe vremea lu' impuscatu'.... ideea e ca trebuie sa ai un pic de sange-n pooola, se fura ca la balamuc si gay, militia nu face nika... dimpotriva participa si ei la jaf daca e cazul :)

daca mergi ziua, nu e problema, daca te prinde noaptea e destul de riscant, daca mergi la cineva care sta la curte si iti bagi masina in incinta curtii iar e ok, altfel te risti....

turismul viticol este super, au astia la vin cacalau si de calitate, sunt oameni cumsecade si foarte primitori dar din pacate printre ei sunt si multi rusi/ucrainieni, mult prea multi...

ultima data am fost cu o echipa de fotbal cu copii, la Chisinau, nu am avut nicio problema pentru ca am stat la un "magnat" care avea paza militarizata, in mijlocul orasului, nu va exagerez cu nimic, chiar nu am avut nicio problema, nici musca nu misca acolo, camere video peste tot si conditii de 5*
Quote

bj's Photo bj 06 Feb 2007

Dupa ce am racait la usa atata timp pot si eu sa ma dau in stamba, si unde altundeva decat la colturi de licoruri fine :balos:

Ceea ce vroiam sa spun este ca nu doar peste granita estica dam de minunate licori bahice ci si peste cea sudica. Am fost de cateva ori in Bulgaria, acompaniat de bulgari si ce vinuri mi-au pus aia pe masa :balos:

Incercati cu incredere de cate ori aveti ocazia vinurile rosii care sunt sublime. Recomand cu incredere "No Mans Land" un vin rosu sec dar plin de buchet si care nu e foarte scump.

Colac peste pupaza astia de la sud oricum stau bine cu turismul in general :d:
Quote